שאלה בבקשה

zahava4843

New member
שאלה בבקשה

אני מייצרת דברי עץ לאומנות שימושית. 1. האם אני יכולה למכור באטסי? 2. איך פותחים חנות? האם גם למי שלא כל כך מבינה אנגנית יכולה למכור שם? אודה לכם על התשובות.

אני בתחילת הדרך במכירות גם בתחום העץ באטסי

ראשית רכשתי חוברת הדרכה בחנות של לימיצ (מנהלת הפורום) הקמתי חנות שלי באטסי בתחום אומנות יודאיקה בעץ לומדים לאט לאט, עוד לא הגעתי לצילום איכותי, הכנסתי רק רבע מהעבודות שלי. אני בודק את השוק וכך נמשיך מאחל לך בהצלחה

לימיצ

New member
היי זהבה וברוכה הבאה

פתיחת החנות והעלאת המוצרים הם החלקים היותר, טכניים, בואי נאמר, שאפשר ללמוד וכך להקים חנות זו יכולה להיות פעולה פשוטה וקלה. הענין הוא שבלי אנגלית ברמה טובה מאד לדעתי את צריכה לשקול איך את עושה את זה.. לא כולם (לדעתי אפילו הרב) סלחנים כלפי שגיאות כתיב ותחביר, ותחשבי שהמוצרים שלך צריכים להיות מוצגים באנגלית מעולה ושיווקית, ובל נשכח אינטראקציה שעשויה להיות לך (ותהיה לך) עם קונים פוטנציאליים... בכל מקרה, הפעילות השיוקית שלך אמורה להיות באנגלית שהרי קהל הלקוחות שלך הוא לא מקומי..בקיצור, יש כאן על מה לחשוב. בהצלחה בכל מה שתחליטי! לימיצ

zahava4843

New member
תודה על התשובות

נראה לי שארד מזה. האלגלית שלי לא טובה לרמה כזו. בכל אופן מודה לכן ואשווק את מוצרי בארץ.

לימיצ

New member
יש עוד דבר שאת יכולה לחשוב עליו..

עלות הקמת חנות באטסי היא כמעט אפסית. אני מכירה אמנים שהקימו את החנות באטסי כדי שתהיה להם נוכחות באינטרנט עם כתובת אתר אינטרנט ובעצם ממשק ניהול מן המוכן שהוא מאד נח, והוא מהווה עבורם אתר לכל דבר. בזמנו שכמכרתי מוצרים לתינוקות וילדים השוק היה בעיקר מקומי, גני ילדים ובי"ס, ואת האתר שלי ביססתי על חנות באטסי. לפעמים קנו גם מחו"ל אבל זה ממש לא היה הקהל העיקרי שלי...

RolyzCreations

New member
כדי להקים חנות רק לשם הנוכחות האינטרנטית

את יכולה לשלם למתורגמן עבור הטקסטים הראשונים הדרושים לחנות.

למעלה