שאלה בבקשה

little baker

New member
שאלה בבקשה

אתמול הבן הצעיר שלי (בן 7) שאל אותי עד, איזה גיל חיים ובכלל עשה כל מיני חישובים בת כמה אני אהיה כשהוא יהיה בן 40 וכו'. בסוף הוא פולט, אני לא מבין, בשביל מה חיים אם בסוף מתים?............ התחלתי להסביר לו שיש גוף ונשמה ואח"כ אמרתי לו, תן לי לחשוב אני אבדוק ואומר לך. האם את מכירה ספרות לילדים בנושא? אם אפשר גם שאלה למחר , מה היה הגלגול שלי? האם ניתן לבדוק הקשר הקודם ביני לבין בעלי? ילדיי? (יש לי 4 ילדים, בן 16, בת 13 בן 7 בת 5) תודה ושבוע טוב

רותי 11

New member
היי חמודה - יש ספר טוב

שהוא לילדים ובעצם לא רק הוא נקרא הנשמה הקטנה והשמש של דונלד וולש זה ספר משסביר לילדים את מהות גלגולים הנשמות ואת הבחירות שלנו.

little baker

New member
אין מקריות

בשבוע שעבר הייתי אצל חברתי וראיתי את הספר הזה אצלה יחד עם הספר ל"מבוגרים" שיחות עם אלוהים, רשמתי לעצמי את שמות הספרים כדי שב"הזדמנות" ארכוש אותם. נראה לי שההזדמנות מתקרבת

רותי 11

New member
little baker היקרה ../images/Emo140.gif

היי חמודה שאלת שאלה אחת שבתוכה יש 6 שאלות לכן אני אענה לך רק על אחת כי זה המון אני יענה לך על אחד הגלגולים שלך ברשותך שבוע הבא כמובן תוכלי להמשיך לשאול אותי על מישהו אחר מבני משפחתך. נראה לי שלא סתם בחרת את הניק שלך, אני רואה אותך אישה גדולת גוף אוהבת להיות במטבח לאפות בעיקר וכמובן לבשל, השם שלך בתחום הזה יצא למרחוק היו לך הרבה אורחים את אהבת לארח ולאפות כל פעם שמגיעים תמיד היו לך מאפים בבית ומאפים מיוחדים כל הזמן לחצו עלייך לממש את זה בכך שתאפי לאחרים בתמורת כספית ואת לא רצית את עשית את זה מהלב ולא חשבת שאת צריכה לקבל עבור זה תמורה כספית הספיק לך לראות את האנשים נהנים. היה לך לב מאוד רחב האמת בכל התחומים את תמיד ידעת והתנדבת לעזור לאחרים מכל הלב.

little baker

New member
היי רותי

המון תודה
וברשותך שאלה..................את בטוחה שזה הגלגול הקודם ולא הנוכחי? כי זה בדיוק מה שקורה כיום, לפני שנים כמעט פתחתי עסק שכזה והחלטתי שברגע שאהפוך את זה למקצוע כבר לא אהנה לאפות.

רותי 11

New member
בהחלט גלגול אחר

ויכול להיות שבגלל ששם לא ידעת לקחת כסף על מומחיות שלך, היום הגיע הזמן שתביאי את זה לידי מימוש, ועוד כנראה הפחד שלך שלא תרוויחי כסף מגיע מאותו מקום.

little baker

New member
שוב תודה רותי

לגבי כסף, את צודקת. נכון להיום, התחלתי לממש (מחשבתית - שזה כבר התקדמות מבחינתי) את העניין דווקא בתחום המקצועי שלי (לא אפייה/בישול) וכרגע אני דורשת שכר על עבודתי כמו שמגיע לי ולא שכר מינימום לשם שינוי ורק דבר פעוט מפריד ביני לבין המטרה......למצוא עבודה

למעלה