שאלה בבקשה

שאלה בבקשה

בוקר טוב לכן, הבוקר התבקשתי על ידי הגננת להכין עץ לכבוד טו בשבט - שאלתי איזה עץ לקנות ?? הגננת צחקה ואמרה לי לא לקנות אלה להכין... מה לי ולהכנת עצים, אז ככה לשאלתי רעיונות מקסימים להכנת עץ האם יש לכן/ם?? (איך להכין ? מה להכין ? מאיזה חומר וכו'..) אשמח לקבל תשובות תודה ויום טוב..

bobi2525

New member
אני מתה מהקטעים האלו

מה זה תכיני עץ? למה ההורה צריך להכין? למה לא הילדים או הגננת עם הילדים? "אצלנו" בגן אין כאלו מטלות ואני מאמינה שאם הייתי מתבקשת לעשות כנראה שהייתי מסרבת. אלא אם כן ממש בכייף שלך אפשר סתם חתיכת ענף יבש לשים לו עלים מנייר (לעצלנים אפשר לכנות פרחים מבד ולקחת מהם את העלים) לשים בעציץ קטן והנה לך אחלה עץ בשלוש וחצי דקות

הבעיה היא שאם היא תסרב

הילד שלה יהיה היחיד שלא יהיה לו - היא תפגע בילד, לא בגננת. אני מנסה לחשוב איזה עץ אפשר "להכין" - ממנקי מקטרות? ממקלות של ארטיקים שצובעים את חלקם בחום (לגזע) ועל חלקם מציירים עלים? עץ מלגו? עץ מצויר שעלים ופרחים מודבקים עליו מחומר אחר כלשהו?

נכון. בסוף הילד ייפגע.

גם לדעתי זה לא לעניין להפיל "שיעורי בית" להורים. אבל אם היא תסרב - הילד ייפגע... בכל אופן הנה עוד רעיון קל ומהיר לעץ: לקחת איזה ענף יבש ישן מהגינה הציבורית, להדביק לו את בסלוטייפ עיגולים מצמר גפן / עלים מהגינה.... לתקוע בכוס חד פעמית ממולאת באדמה.

אלה 2

New member
מפלסטלינה? בר בצק? בצק סוכר?

גליל נייר טואלט, חתוך קצת לאורכו, בשני צדדים כשעליו מוסיפים עיגול מבריסטול, מקושט בעלים ופירות? אפשר להוציא איזה עץ מהגינה ולשלוח איתה
סתם... בהצלחה

לבנה123

New member
מממ....

אני לא מהיצירתיות ביותר, אבל אני משערת שהייתי לוקחת כזה גליל קרטון (של ניר סופג או משהו כזה), ונותנת לילדה לצבוע אותו בחום (להלן - הגזע), ומכינה מגזרי ניר קרפ ירוק עלים או ענפים שיבצבו מלמעלה. מקווה שההסבר יצא ברור. עוד אפשרות - אצלנו בגן פשוט לקחו ענף יבש של עץ, והדביקו עליו עלים של שלכת, עלים עשויים מנייר שציירו עליהם, וצמר גפן צבעוני. יצא די חמוד.

גאיה100

New member
גדולה אני בהוספת קישורים../images/Emo3.gif

הנה בשיטה הארכאית http://ha-lool.co.il/magazine/article.asp?id=655

למעלה