שאלה בבקשה....

קים19

New member
שאלה בבקשה....

ניכתב פה שביום שני הקרוב(היום) תחל העונה החדשה של מדור מיוחד,אבל היסתכלתי בלוח שידורים ולא ראיתי כלום. ושאלה שנייה נאמר שזאות העונה ה6,אבל הערוץ ה1 קטע את העונה הקודמת ולא שידר את כולה(אני חושבת שזה היה ביגלל המילחמה),אז איך הוא ישר מתחיל עונה חדשה?

טעות

הייתה טעות בשבוע שעבר, יום שני, כי גם בעיתון, גם בלוחות בשידורים הדיגיטלים הופיע שהערוץ ישדר את העונה השישית של "חוק וסדר-מדור מיוחד", אבל באותו ערב התברר שהם משדרים את העונה ה-15 של "חוק וסדר"(הסידרה המקורית). דרך-אגב הערוץ גמר לשדר את כל העונה של "חוק- וסדר-מדור מיוחד", ולכן עבר לשדר את "חוק-וסדר" החדש מבלי לפרסם. חשוב לציין, שהיום לא תהיה תוכנית בגלל תוכנית שתסכם את המלחמה בלבנון. מקווה שעניתי לך.

תוספת להודעה הקודמת שלי

בקשר לתאריך שידור התוכנית "חוק-וסדר-מדור מיוחד", ההודעה שלי התפרסמה לראשונה פה בתאריך-19/06/07 והתייחסה ליום שני שאחרי זה, כלומר-25/06/07. אני מקווה שאולי עכשיו ההסבר שלי ברור יותר.

קים19

New member
אז רק שבוע הבא ניזכה....

ליראות פרק חדש סוף סוף? תודה על התשובה.

תשובה.

בעיקרון, כן. בשבוע הבא ישודר "חוק-וסדר" עונה 15-פרק 2. שמח שיכולתי לעזור.

קים19

New member
רגע ....

יכול להיות שפיספסתי משהו? מה עם חוק וסדר מדור מיוחד? אם בשבוע הבא ישודר חוק וסדר,אז מתי מדור מיוחד?

תראי קים

אמרתי כבר, העונה נגמרה. הם שידרו כבר את כל מה שהם היו חיביים לשדר ולא שידרו במלחמה. לכן זה ככה.

למעלה