שאלה באויר

מנטי

New member
שאלה באויר

אם היית צריך לחשב מפה של מישהו שנולד לדוגמא בחללית בזמן שהיא בטיסה בחלל, איך מחשבים את שעת הלידה? ואיך מתיחסים למקום לידה? אתה לא חייב לענות אם זה מסובך מידיי,זאת רק שאלה באויר....

epitaph

New member
למה זה מזכיר לי את השאלה עם האלף פצצות אטום ../images/Emo35.gif

למרות שזו שאלה מעניינת...אבל באותה הזדמנות אפשר להוסיף אם הוא נולד על מאדים או בכלל על כוכבי לכת אחרים חוץ מכדור הארץ.

בשביל זה צריך חישוב מיוחד

צריך להציב את החללית בנקודת האמצע, ולראות איך הכוכבים הקיפו אותו מסביבו. במפת לידה רגילה, למשל, לא רואים את כדור הארץ, כי הוא משמש כמרכז מפת הלידה - אך במקרה ונולד בחללית - אז כן יראו אותו, והפעם גם תהיה חשיבות למיקום שלו ולהיבטיו!!! מפת לידה פירושה מיקום הכוכבים כפי שהם נראים מנקודת מבטו של הנולד ברגע הלידה. אבל אני לא מאמין שיש תוכנה שיודעת לחשב את זה. הכוכבים, בכל מקרה נשארים באותו מיקום (מזלות) עם אותם ההיבטים (בתוספת כדו"הא) - רק שאני לא יודע מה עושים עם "הבתים".. כמובן שבמקרה של חוצן מהמאדים - מאדים יהפוך להיות מרכז המפה.... ולא יופיע בה... ואולי זה מלמד אותנו שאם קיימים חוצנים על המאדים הם לא אקטיבים, יוזמים וספוטיביים? כי הם משוללי מאדים??? שבי :cool:

החיים מתוקים בארץ העבמ´ים.. ../images/Emo44.gif

פיצוצים, פיגועים, יריות, רציחות - ואנחנו יושבים וחושבים מה היה אילו מישהו נולד בחללית.. כן, לפעמים כיף לחזור לפורום הזה, רק כדי לראות שהחיים ממשיכים כרגיל. סוף שבוע מתוק לכולכם, והישרדות נעימה - אי שם בחללית, או קצת מתחתיה..

למעלה