שאלה אתגרית...

נירש

New member
שאלה אתגרית...

ואני מקווה שתוכלו לעזור לי: קיים משחק מכות בשם Tekken לפלייסטיישן. אני מחפש את האנשים שתרמו את התנועות למשחק Tekken 3 (למשל, הצלחתי למצוא מי תרם את התנועות לאדי, הקפואיריסט) ובפרט את מי שעושה את Law. תודה רבה רבה.

אם אני לא טועה.....

אז LEI הוא בעצם ג´קי צ´אן.... זהו ממש שאני יודע.... ואם בא לך משחק, אז אני קורע אותך.... PAUL WINS!

נירש

New member
תודה, אבל אני צריך לדעת לגבי LAW

ואני בכיף אקרע אותך (אשכרה...)

אני מקווה שהבנתי את השאלה....

אבל מצאתי כבר בשני אתרים ש- Law מבוסס על ברוס לי.
ידעתם שבנו של ברוס לי, ברנדון לי, מת במהלך צילומי הסרט ´העורב´, כשמישהו שם לו במכוון כדורים אמיתיים באקדחו במקום כדורי סרק, ואת סוף הסרט הם סיימו בעזרת מחשב?

IC4

New member
זאת היתה שאלה קטנה בעצמה ../images/Emo13.gif ?

היום הכל עושים בעזרת מחשב! גורם לך לחשוב שמלכתחילה לא היו צריכים אותו בשביל הצילומים ואז די מיותר שהוא מת בגללם מה המשך העלילה ? יודעים מי היה שרצח אותו וכיוצא בזאת?

זאת לא הייתה שאלה...../images/Emo13.gif

הסימן שאלה היה על ה-"הידעתם...?" דאבל את המשך הסיפור אני לא יודעת....

נירש

New member
אני אסביר את עצמי יותר טוב

כדי לעשות את המשחק, שמו חיישנים על אנשים אמיתיים ודגמו את התנועות שלהם לתוך המחשב. מה שאני מחפש זה לא את הבסיס הויזואלי של השחקנים (למי הם דומים בפנים) אלא מי "עומד מאחוריהם" - מי באמת ביצע את התנועות שנדגמו למשחק (סתם דוגמה: אחד כבר הצלחתי למצוא, אבל אין שום קשר בין איך שהוא נראה באמת לבין איך שעשו את הדמות במשחק). ותודה בכל מקרה על המאמץ

הבהרות.....

1. ג´קי צ´אן הוא אכן המקור ל LEI. 2. אין לי מושג לגבי LAW. 3. לגבי השאלה שבאה אח"כ, ברנדון לי אכן מת במהלך העורב, ה"כבדים", מאמינים שרצחו אותו משום שאביו גילה את סודות הקונג-פו לעולם המערבי (בסרטים), ואפילו החל ללמד קונג-פו בסגנון חדש (ג´יט קון-דו) בארה"ב. כמובן שאלה רק תאוריות של קונספירציה, יכול להיות שמישהו בטעות שם כדורים אמיתיים באקדח. 4. אף אחד לא קורע אותי ב TEKKEN3.....

מתולתל יקר...

תלמד לקרוא שרשורים, אם לא אכפת לך אז אני פה סיפרתי את הסיפור הזה, מידיעה. בקשר לסימן שאלה בסוף- כבר שאל אותי IC, ועניתי לו. עד כמה שידוע לי אני חיה פה. ואני מאוד שמחה שגם אתה ידעת את זה, כי באמת מי שלא יודע את הסיפור הנ"ל הוא בור ועם הארץ וצריך להשליך אותו לבור, ואני מאוד שמחה לגלות שאתה לא כזה. כאילו שיואו....

IC4

New member
AND STAY OUT ! ../images/Emo6.gif

האמת שרציתי לשלוח הודעה ריקה אך התלבטתי בין קריאה/כותרת זו ל: נסיכה יקרה ... תלמדי לשלוט ב"TEMPURE" שלך

IC4

New member
see now what did i tell u about

leaving LITTLE QUERY forum חדש בתפוז.קו.יל ! תפוז בטעם שאלה קטנה! עשוי משמשון הגיבור וחתול פרוס מצופה OKOK4 ונירש היחיד עם 50% גלי(R) IC4 והנסיכה תותי הם TRADEMARK של קישקשתא(C)

למעלה