שאלה אתגרית

smadar27

New member
שאלה אתגרית

האם אתם מכירים טריקים, שיטות מתוחכמות שבעזרתם ניתן לטוס כמעט בחינם ברחבי העולם? שמעתי, למשל, שהרבה פעמים קורה שאנשים מתים להיפטר מכרטיס הטיסה שלהם כי משהו השתבש להם ברגע האחרון, אז הם פשוט מוכרים אותו בזול וזה שקנה עולה למטוס עם boarding card שהשם שלו לא כתוב עליו בלי שום בעיה, כי בכלל לא בודקים את זה בעלייה למטוס. שמעתי שאפשר למסור חבילות ברחבי העולם ואז אתה מגיע ממקום למקום בחינם? אני מתכננת טיול ממש גדול וארוך, אני מחפשת כל דרך לעשות את זה.

sela v

New member
נשמע טוב כדי להאמין

יש אמת במה שאת אומרת, אבל יש גם חסרונות. לגבי שיטת מסירת החבילות. תעשי בגוגל חיפוש למילים air courier, אפשר גם להוסיף את המילה travel, ותקבלי המון דפים בנושא, וחברות שמציעות את זה. הבעיה שאין גמישות, המחירים לא ברצפה, ואי אפשר כמעט לקחת מטען, כי הם משתמשים במשקל המותר כדי שתסחבי את החבילה שעליך להעביר. גם רשימת היעדים של כל חברה/איש שמתעסק בארגון הטיסות קטנה מאד, וצריך בד"כ גם לשלם דמי חבר. אני אישית לא מכיר אנשים שטסו ככה. את יכולה לחפש גם באמזון יש ספרים שעושים בנושא, תחפשי את המילה air courier, וממה שראיתי ספרים אלה די יקרים, כ-200 שקל לספר. לגבי לקנות כרטיס ממישהו אחר. אני מצרף אתר שאני מכיר של כרטיסי טיסה שרובם מתחילים בלונדון, ובדף הראשון הם מזהירים לבדוק טוב טוב לפני שעושים את זה. יש אנשים שלמשל מוכרים את כרטיסי הבונוס שלהם מהנוסע המתמיד. יש חברות שמאפשרות להעביר את הכרטיס לכל אדם, אבל באותיות הקטנות של רובן אם לא כולן, רשום שאסור למכור את הכרטיס. כמה הם בודקים אם מישהו מכר לך את כרטיס הבונוס את זה אני לא יודע, אבל יש בזה סיכון. לגבי בדיקת השם על הכרטיס, נראה לי שזה לא נכון במיוחד אחרי 9/11, הבדיקות הרבה יותר קפדניות, ולא נראה לי שתוכלי לטוס עם כרטיס שמופיע עליו שם אחר.

אפשרות נוספת

שמעתי על אנשים שממתינים בשדה תעופה וקונים כרטיסים מוזלים לטיסות לא מלאות ברגע האחרון.לפעמים נתקעים בשדה שעות ארוכות וגם זו יכולה להיות הוצאה לא קטנה.

sela v

New member
מכמה שאני ביררתי

גם בלונדון וגם בת"א זה בלתי אפשרי. מה שכן, מישהי שעובדת איתי ואחותה עובדת ב-SAA, אז לה כקרובת משפחה יש את האפשרות להיות ב-Stand by לטיסות של SAA.

natyh

New member
כן

להצטרף כאיש צוות ליאכטה . שיטה טובה אך מסוכנת משהו קיימים סיפורים על יחסים מתוחים בין אנשים שלא יכלו לסבול יותר זה את זה , כך שהסיפור הסתיים באדם בים ... למי שלא הבין קצת קשה ל שחות שלושה שבועות באוקינוס לבד ... האפשרות קיימת אך ראי הוזהרת .

kogawa

New member
נוסה בהצלחה במספר טיסות

אבל לא תצפי שאגיד שנוסה על-ידי
מתאים למקרים בהם נתקעים ללא כסף אבל לא מתאים כשיטה. יש כמובן להבדיל בין טיסות זולות מאד שנמכרים Bucket-shops לטיסות לא חוקיות שנהיות קשות יותר מאז אסון התאומים. לצערי ישנם ישראלים המוכרים מלוס-אנגלס כרטיסים גנובים ועל כך אין לי בעיה לדבר ותקוותי שיתפסו בהקדם, אבל טיסות לא חוקיות לא ממליץ בשום פנים בימינו- ימי החשדנות של חברות התעופה.

אמנון כ

New member
שמעתי שרוזנשטיין מחלק כרטיסים חינם

למי שרק יעביר בשבילו כמה חבילות "M&M" מאמסטרדם. יש מתנדבים?
וברצינות - קשה לי להאמין שתמצאו מציאות, ואני ממליץ בחום רב מאוד מאוד מאוד מאוד לא לנסות לעלות עם שם של מישהו אחר. בהמון טיסות בודקים היום גם דרכון בעלייה למטוס, או לחילופין תעודת זהות או רשיון אם זה טיסות פנימיות ונושא ההומור וההבנה ממש לא קיימים בכל הנוגע לשדות תעופה. הסתבכות בפרשה כזו תנחית אתכם בכלא לתקופה ארוכה + גירוש כנראה לכל החיים מאותה מדינה. עדיף לטוס למקום אחד ולהתנייע ב"פס" של רכבות או אוטובוסים. ארוך ומייגע לפעמים, אבל זול יחסית (ואני מדגיש את המילה "יחסית").

למעלה