שאלה אנשים...

שאלה אנשים...../images/Emo35.gif

אני שונאת לדבר על זה אבל אני צריכה לשמוע עוד דעות.. אני יודעת שהרוב פה שמלאנים שתומכים בשלום (לא?) היום בארוחת ערב פרץ ויכוח במשפחה שלי בקשר לכל העניין של הערבים והפיגועים.. וכמה מבני המשפחה שלי תומכים עכשיו בימין בעד הכיבוש.. מה אתם חושבים עכשיו לאחר כל הפיגועים האלה? הדעה של מישהו השתנתה? דרך אגב שלי לא. אני עדין מאמינה בשלום.. ג´קי

JuStSoMeOnE

New member
אממממ

אממ אני לא חושב שאת צודקת ... יש כאן חלק שלא שמאלנים (כמוני) כול אחד מאמין בשלום אפילו הימניים אבל ההבדל הוא מתי אומרים שאי אפשר שלום ולאיזה דרך פונים. לפי מה שאני רואה הרבה דעות משתנות בגלל המצב, אנשים לא הופכים לימניים הם פשוט חושבים שצריך להפסיק לנסות כי זה לא הולך . כולם מאמינים בשלום. שיש אם מי לעשות אותו .

נכון

בגלל זה אני חיי בתוך החרא הזה יש בהיתנחלויות בשטחים 200,000 ישראלים ורק 40,000 מהם מסיבות אידיאולוגיות כל השאר מסכנים שיורים עליהם בכבישים שירדו ותראה איזה תהליך שלום מפליא יהיה יתנו להם פיצויים המדינה תבנה להם בית במקום אחר בנגב למשל ואפילו תיהיה תשובה לחלק מהערבים שהוגלו נוכל לעשות זכות שיבה חלקית לבתים של המתנחלים שיעברו דירה והם יגורו לאחר הסכם השלום בתכומי הרשות הפלשתינית

JuStSoMeOnE

New member
תקשיב ואין לא יעשה וויכוח

בנאדם אתה חי בחלום ! כול המדינה שלנו זה היתנחלות , על מה אתה מדבר ... ! ללא ההתנחלות המדינה שלא לא תתקדם וזכותם לחיות איפה שבא להם ותאמין לי אתה צריך להגיד להם תודה שהם שם ! הם מסכנים את החיים שלהם בשביל שהמדניה שלנו תתפתח אז תפסיר עם השטויות כי אין לי כוח ...

The last 1

New member
קלקיליה נמצאת

בסוף הרחוב הראשי בעיר שלי... ואני גר יותר בתחילת העיר אז ככה שממני היא עוד די רחוקה... (כפר סבא) ניב, גלי! הפלשתינים הפרו את הסכם אוסלו כל כך הרבה פעמים, ככה שהוא כבר בטל ומבוטל! עכשיו אנחנו צריכים להילחם על החיים שלנו במדינה הזאת! שלא נצטרך להינעל בבית בגלל המצב המחורבן! אנחנו ננצח אותם! ננצח את הטרור! ונחזור לחיות בשקט! מת עליכם, ומחכה לשלום (בבית) יונתן...

The last 1

New member
אז כולם הפרו את אוסלו!

אז אין אוסלו! והם הורגים בנו! רוצחים בלי להבדיל בין תינוקות לזקנים! הגיע הזמן לטהר את הרשות...

תקשיבו כולםםם

*****קודם הפורום הזה היה פורום בולי עכשיו הוא פורום פוליטיקה מסכנה שירלי..תרחמו על הילדה**** ועכשיו אני אענה ליונתן: נכון הפלסטינאים הפרו את הסכם אוסלו אבל ההפרות האלו כ"כ גדולות ביחס להפרות של ישראל..הסכם אוסלו לא מבוטל הוא מעבר לסתם דף ניר הוא אידאה הוא לקח את הסכסוך הישראלי פלסטינאי לפתח שונה להדברות למשא ומתן.. ולפני שאנחנו מתארגנים לעוד מלחמה לפני שאנחנו כובשים את השטחים כדי שנחשוב אם שווה לנו לההרג אם מוות של חיילים שווה את ההגנה על גוש קטיף אם שווה לנו להרוג ולאבד צלם אנוש...שווה לנו להיות בשטחים הכבושים? התשובה ברורה ל-א , יונתן, קל מאוד לדבר במושגים של גבורה הירואית להרוג לנצח לחסל אי אפשר לנצח את הטרור אף מדינה לא הצליחה פעולות צה"ל בשטחים יוצרות כ"כ הרבה שנאהב קרב הפלסטינאים עד כדי כך שילדה בת 16 מוכנה למות ולהקריב את עצמה..אז מה יהיה הסוף? ואדום יונתן תסביר לי למה אחרי שנה וחצי של ניסיונות למגר את הטרור עדיין יש טרור גדול יותר מאי פעם..? גלי (ובולי)

The last 1

New member
אנחנו לא נלחמים על גוש קטיף!

אנחנו נלחמים על הזכות לצאת לקניון או לבית קפה ולחזור בשלום הביתה! נלחמים על התיירות בארץ שנהרסה לחלוטין! נלחמים בשביל שהטרור לא ישתולל בחוץ כמו שהוא משתולל עכשיו! שאמא שלי לא תצטרך לקפוץ כל פעם שמישהו מצלצל בשער של הבית ולצעוק "לא לפתוח לא לפתוח"! כרגע צריך לנקות את הרשות, ולקחת בשביל זה את כל הזמן שבעולם, ורק אחרי זה לתת להם מנהיג מתון ומדינה, ולתמוך בהם להקמת תשתיות מחדש, כי בכל זאת הם חיים לצידנו וזה לא יעזור לנו. יונתן

אני לא חיי בחלום

אני חיי בסיוט אתה יודע שאני מתייכס כמיתנחלים רק על אלה בתוך הקו הירוק אוקיי הפצצנו אותם מוטטנו תראשות הצבא שולט בשטחים מה המהלך הבא?(כי הרי אתה אמור לדעת שגיוס מילואים בצורה כזאת לא יכול להימשך לנצח) אופק מדיני אין כי אין ראש לדבר איתו והגוף כבר מתפורר נו מה עושים?

telenovelagirl

New member
להגיד תודה שהם שם?!

המתנחלים יושבים כמו עלוקות על הצוואר של הפלשתינאים... כל כך הרבה חיילים צריכים ללכת לשרת בשטחים ולהגן למות בשביל קבוצה של שלוש וחצי משפחות מסכנות שחושבות שכל העולם מגיע להן... אין הרבה פתרונות למצב הזה, אחד הפתרונות היחידים הוא לבנות גדר על הקו הירוק... הם יחיו בשלהם, מדינה ווטאבר, ואנחנו בשלנו.... זה לא פשוט בכלל, אבל בשביל לעשות את זה צריך לפנות את ההתנחלויות, או לפחות את רובן, והטפילים האלה הורסים כל רעיון אפשרי... בסוף יבנו גדר והם יישארו שם שהפלשתינאים יטבחו בהם! נכון שכולנו התנחלות אחת גדולה בין כל מדינות ערב. אני מאמינה בזכות השיבה, ושזה הדבר היחיד שצודק.

אז ככה

אני מאמינה בשלום של אנשים ולא בשלום של מנהיגים כפעילה בנוער מרצ שמאוד האמינה בהדברות עם הפלסטינאים כרגע נכון לעכשיו אני לא מאמינה ששרון וערפאת יכולים להגיע להסדר..ולכן אני חושבת שיש מקום להפרדה חד צדדית על גבול צבאי מוסכם...הדעה שלי השתנתה קצת בכך שהפסקתי להאמין לערפאת... גלי נ.ב בולי מויסף שהוא תומך בשלום

KoKolita

New member
אני שמאלנית גאה...

אני לא שיניתי את דרכיי ולא אשנה בגלל המצב.. כי דווקא עכשיו חייבים להדליק את נרות השלום ולא את נרות המלחמה. גם אחים שלי היו בנוער העבודה, והם שמאלנים ואחות שלי גם קיצונית. וההורים שלי גם היו שמאלניים אבל אבא שלי שינה צד לאחרונה ואמא שלי עומדת עכשיו במרכז. באיזה ארוחת צהריים לא מזמן אבא שלי סיפר איזה בדיחה על ערבים שצריך להרוג אותם, ואחותי ישר קפצה ואז התחיל ויכוח סוער..... וככה זה בדרך-כלל... אני מאמינה בשלום, אבל לא בדרך מלחמה ורצח. רצח של שני הצדדים. לדעתי במקום לדחוף את הפלשתינאים למלחמה, צריך לדחוף אותם למשא ומתן. וזה היה לנו כבר בידיים..! אז אסור לוותר על דרכי השלום! סיוון

Moony1

New member
...חשוב לקרוא..

אני לא שמאלנית אני לא ימנית אני בן אדם (בת אדם) וזה כל מה שחשוב.

למעלה