שאלה אנאלית

שאלה אנאלית

זה כבר הרבה זמן שאני מפנטז על מין אנאלי. אבל חברתי לא נותנת לי. היא טוענת שהיא פשוט לא אוהבת את זה. (ואני אומר: איך היא יודעת?) אבל אני בנזוג טוב ולא אשכנע אותה לעשות מה שהיא לא אוהבת. לכן אני שואל את הגברים שביניכם שניסו את זה: מה אני מפסיד? שווה לבגוד בשביל לממש את הפנטזיה הזאת?

SadnessBegone

New member
אתה באמת מצפה...

לקבל תשובה האם לבגוד או לא? אם אתה חושב על זה - זו כבר בעיה אחרת, אבל אל תחפש תירוצים ברמה כ"כ נמוכה...

מה זאת השיפוטיות הזאת?

אפילו החברה שלי שהיא זאת שצריכה לסבול את הנדנודים האנאליים שלי לא שופטת אותי ככה. חוץ מזה, ביקשתי מגברים לענות, לא מנשים. מאיפה יש לך מושג על עומק החוויה ומה אני באמת מפסיד? גם אם התנסית בזה פעם, זה בטח לא היה מהזוית שלי...

SadnessBegone

New member
המממממ....

כשאני רואה שאלה בתוך שאלה - אני חייבת להגיב. כנראה ב-ג-ל-ל שאני אשה... או בגלל שאני רואה דברים אחרת. מה שבטוח - אתה חופשי לעשות מה שאתה רוצה ולא צריך אישורים מאף אחד. הנקודה היא שלא לנסות למצוא גושפנקא לדברים שאולי כבר החלטת עליהם, במסווה של שאלה אנאלית. אבל שוב, זו דעתי ודעתי בלבד... בהצלחה בכל מה שתבחר

seeyou

New member
לממש את הפנטזיה הזאת?../images/Emo8.gif

אילו היה רק פנטזיה אחד...הייתי אומר...שווה! אבל בינינו לשכב עם כול אישה זה הופך לפנטזיה אחרת-חדשה... אם אתם אוהבים,אבל באמת,...עם הזמן ובעדינות היא תסכים ...גם זה לא יהיה נעים לה... מה שקורה בין בני זוג אוהבים זה לענג אחד את השני תוך כבוד. על תנסה לזיין אותה... תתעלס,תעשה אהבה...זה יותר משתלם! בהצלחה! As a rule, Man's a fool. When it's hot, He wants it cool. And when it's cool, He wants it hot, Always wanting What is not

../images/Emo51.gif

שיכנעת אותי. לא שווה לבגוד בשביל זה. ככה אני עוד נהנה מהפריבלגיה של לא להשתמש בקונדום. אם אבגוד בה, אהיה חייב להשתמש בקונדום. ואז מה השגתי? לא מרגישים כלום עם הגומי הזה (אני יודע כי ניסיתי פעם...) גם אם היא אף פעם לא תסכים זה בסדר. נו, אז אני אמות בלי לחוות אף פעם מה זה לחדור לפיטבעת. ביג דיל. יש אנשים שמתים בלי לעשות סקי אף פעם. אז מה? תודה רבה על העצות (אני מבין שאין הרבה גברים בפורום הזה)

seeyou

New member
ידידי-תחשוב בצורה חיובית יותר!

להשתמש בקונדום ובגידה זה לא בעלות משקל שווה! תן לה הרגשה שהיא חשובה לך יותר מאשר "החלום" שלך... תופתע מהתוצאות! Choose your love, love your choice. יוסי

adam33

New member
מימוש פנטזיות

יש לנו המון פנטזיות לא? מכונית מפוארת מלון הילטון בבאלי לשבת על חוף הים להביט על הזמן עומד מלכת וכשעומד לנו? יש המון פנטזיות...וגם כשרטוב לה ...יש לה פנטזיות אבל אנחנו חוזרים למציאות ואז אנו מרגישים את המחויבות שקבלנו עלינו שקיבלת עליך... ולגבי מה שאתה מפסיד?..טוב..אה... כולנו מפסידים בצד אחד ומרויחים בצד השני...

אילת27

New member
למרות שאני אשה אני כן יענה

לך בשאלה האם היית עושה דבר שלא נעים לך על מנת לספק את החברה שלך ?? ואני לא חושבת שהסיבה הזאת צריכה להביא אותך לבגידה שיכולה להיות ממש הרסנית ואולי חברה שלך התנסת כבר בעבר ולא אהבה את זה

אענה, לא "יענה"

עכשיו, תהיי כנה לרגע עם עצמך ותעני (לעצמך): האם עשית אי פעם דבר שלא נעים לך כדי לספק מישהו יקר לך? האם מישהו עשה אי פעם משהו שלא נעים לו כדי לספק אותך? אם קשה לך קצת לענות על השאלות האלה, אשאל אותן בצורה קצת אחרת: האם כל כל מה שעשית אי פעם כדי לשמח/לספק את יקירך/יקירתך היה משהו שבהכרח היה נעים לך?

אילת27

New member
ברור

וזאת הכנות שלי תמיד עשיתי מה שטוב לי ומה שנעים לי וכך גם בן זוג שלי למרות שניסיתי אנאלי לא אהבתי ולא חזרתי על זה וכן בן זוג שלי שכיום יודע שאני לא אוהבת אנאלי לא דורש ממני את זה כי הוא ראה שאני סובלת תראה יכול מאוד להיות שאשתך גם לא רוצה שתהיה "פדיחה " אם אתה מבין למה הכוונה כשאני שוכבת עם חבר שלי אני נהנית מאוד כי אנחנו עושים דברים שטובים לשנינו הפתיחות במיטה היא דבר מאוד חשוב וזה יכול לעורר פלאים

למעלה