שאלה אנאלית

שאלה אנאלית

זה כבר הרבה זמן שאני מפנטז על מין אנאלי. אבל חברתי לא נותנת לי. היא טוענת שהיא פשוט לא אוהבת את זה. (ואני אומר: איך היא יודעת?) אבל אני בנזוג טוב ולא אשכנע אותה לעשות מה שהיא לא אוהבת. לכן אני שואל את הגברים שביניכם שניסו את זה: מה אני מפסיד? שווה לבגוד בשביל לממש את הפנטזיה הזאת?

big mama 2

New member
תבין את הפחד שלה...

בפעמים הראשונות זה דיי כואב...וגם יש נשים שזה מאד מרתיע אותן...נראה להן מלוכלך...

אודי2004

New member
אני

עשיתי את זה וזה מאד כאב לה. אם זה כיף? כן! לבגוד בשביל זה? אם אתה לא יודע מה זה אולי שווה לך לא לדעת מה זה כי תמיד תצטרך לבגוד?!

yours only

New member
../images/Emo9.gif

יש כאלה שאוהבת (ואני מכירה לא מעט )
אבל זה משהו שצריך לבוא ממנה והדרך הכי סבבה לבדוק את הנושא אם היא בכלל בקטע זה תוך כדי פור פליי , לנסות לחדיר אצבע ולפי זה תראה את התגובות

אודי2004

New member
אני

עשיתי את זה וזה מאד כאב לה. אם זה כיף? כן! לבגוד בשביל זה? אם אתה לא יודע מה זה אולי שווה לך לא לדעת מה זה כי תמיד תצטרך לבגוד?!

OK אני מבין שיש לך דעה חזקה בנושא

שיכנעת אותי. לא שווה לבגוד בשביל זה. ככה אני עוד נהנה מהפריבלגיה של לא להשתמש בקונדום. אם אבגוד בה, אהיה חייב להשתמש בקונדום. ואז מה השגתי? לא מרגישים כלום עם הגומי הזה (אני יודע כי ניסיתי פעם...) גם אם היא אף פעם לא תסכים זה בסדר. נו, אז אני אמות בלי לחוות אף פעם מה זה לחדור לפיטבעת. ביג דיל. יש אנשים שמתים בלי לעשות סקי אף פעם. אז מה? תודה רבה על העצות.

Big Gun

New member
אני אף פעם לא פינטזתי על אנאלי...

קשה לי המחשבה שאני צריך לזיין במקום שממנו מחרבנים
.

זה כייף...

אני אישית מאוד אוהב את זה לא קל לשכנע את הבחורה בהתחלה. אבל לטנגו צריך שניים. אם היא לא מעוניינת אז אל תלחץ עליה. ואם היא השתכנעה אז ככה: מומלץ עם וזלין או ג'ל KY (בכל בית מרקחת יש). ותהיה עדין בהתחלה. בהצלחה.

לבגוד מה פתאום!!

זה לא סוף העולם,למה להרוס יחסים רק מפני שהבחורה לא הסכימה לקבל "בתחת". את עיניים הבגידה תוריד מהפרק!!

למעלה