שאלה אמיתית...

Governor

New member
אתה הקהל הטפוסי שלו.

לא לחנם הלך זרזיר אצל עורב, אלא מפני שהוא בן מינו... 0284392000
 
הקהל הטפוסי שלו הם אימבצילים,

המשקעים הדלוחים ביותר בכור החברתי, אלה אשר אפילו למטה מפתח נקוז הבוצה אשר בקרקעית. אין לו שום סכוי נגד הספקנים כאן, והוא יודע זאת, ולכן משתפן באפן כה בזוי מהופיע כאן... 0284392000
 

selgarat

New member
וואלה אתה ילד חצוף

אני לא דתי ולא מכיר את הרב מה שמו אבל אתה ממש ילד חצוף ואם יום אחד אתה מתכוון לשבת ולדבר עם אנשים רציניים אז הנה עצה. תוריד את הביריונות, אפילו באינטרנט כשאי אפשר לראות אותך, זה מטומטם. ושימוש במילים כמו ערב וזיכוי רבים לא ממש מטשטשות את ההתנהגות הזו.
 
לא מפיך נשמע מוסר.

האלימות המילולית נועדה להציל אותי משעמום. אני משתעמם כיוון שיש לי תשובה מוכנה לכל טענה שהפאגאנים עשויים להעלות. `ושימוש במילים כמו ערב וזיכוי רבים...` מדי פעם אני מנסה לכתוב בלשון פרימיטיבית כדי `להשתלב` ברמה הנמוכה כאן, להתרועע עם האימבצילים, ולזכות אותם בחסד חברתי, כאילו היו שווים, אולם, האמן לי, זה כרוך במאמצים עילאיים, ותדיר אני שוכח את עצמי וחוזר לכתוב עברית תקינה. מה אעשה?
 

selgarat

New member
יהירות

יהירות היא כמו שמיכת פוך, חם בפנים ומוגן אבל שום דבר לא יכול להכנס פנימה. אתה רוצה להציג את עצמך כיודע הכול, סבבה, הרי לא אני, לא אתה ולא אף אחד אחר כאן (אני מקווה) לא קונה את זה. אבל תנסה לחשוב גם על הדברים שאתה מפסיד עם ההתנהגות הזו. נניח אפילו שאף אחד כאן לא מגיע לקרסוליים שלך, נניח אפילו שכשהגעת לכאן ניסית לחפש מישהו שכן ונכנעת. אבל בדיוק כמו שאתה נכנסת לכאן במקרה וניסית אולי יש גם אחרים. אולי בדיוק זה שיוכל לעזור לך לצאת מהשיעמום וללמוד משהו חדש נכנס לכאן בעוד שעה. הוא יקרא את מה שכתבו כאן כל האנשים יראה מקום רדוד ונמוך ויעלם מהתמונה. ואתה תפספס. אני יוצא מהנחה שיושב מולי אדם עם שכל, אם ההנחה הזו מוטעית עדין לא הפסדתי כלום. מלהכנע לאנשים קטנים אתה בעצמך מתכווץ. מלרדת לרמה של אנשים נמוכים אתה עלול לפספס את מה שהיית אמור לחוות ברמה שלך. זה קשה להתמודד ברמה גבוהה לאורך זמן עם אנשים קטנים אבל אתה צריך לזכור שני דברים חשובים. אחד, אף אחד לא הבטיח שיהיה לך קל. שתיים, אם אתה רוצה לגדול, אין לך ברירה.
 
לא משנה לי באיזה סגנון נאמרים דברים

ואיני מושפע מאפן התבטאות אנשים, היינו, האם מדברים אלי בהערכה ובכבוד, או שמא בזלזול ולגלוג. אני indifferent לכל אלה. אני מחפש אינפורמציה ומציע אינפורמציה, גם אם בעטיפה מחוספסת. חלק מן המתווכחים כאן הם בערים/בורים שלא יאמנו. אחרים - ברמה גבוהה יותר. המשותף להם הוא הבטחון כי יש באשפתם (תרתי-משמע) הוכחות לקיום `אלהים` או אמיתות ה`תורה`. אני תמיד מצליח להראות שהם טועים... 0284392000
 

selgarat

New member
אם תיקח כל ספר

מספיק גדול תוכל לשחק עם המילים והמשפטים, לאסוף את מה שאתה צריך וליצור מסקנות חדשות. בסופו של דבר מי שרוצה למצוא מסקנות ימצא אותן, אם הוא מוצא את האמת או לא זה פחות משנה. הכי טוב זה שתשפוט בעצמך, בקש לראות את המקום בו רואים את רצח רבין או כל דבר אחר ותשפוט בעצמך מה אמת ומה לא. השאלה היותר גדולה היא למה את כל הדברים האלו מוצאים רק אחרי שהם קורים, אם באמת יש שיטה להוציא נבואות מתוך התורה, והשיטה הזו עובדת גם אם לא יודעים מה רוצים למצוא, אז איך זה שתמיד הנבואות באות אחרי שהדברים קרו? סביר להניח שאם מישהו מחזיק בכלי כל כך חזק למנוע את האסונות הגדולים ביותר אז הוא אמור להשתמש בו, או לפחות לנסות, ועם כלי כל כך חזק, איך זה שתמיד נכשלים?
 

avi real

New member
תודה על התשובות ...

ברגע שיהיה לי זמן אקרא בעיון את המאמרים שנתנו לי כאן
 
למעלה