שאלה אם אפשר

בודקת 1

New member
שאלה אם אפשר

אני אמא לילדה בת 11 ילדה שעונה בדיוק על הגדרת הפורום יפה ושמנה
אני מאוד מתקשה למצוא לה בגדים יפים שיתאימו לגילה בקיץ זה הרבה יותר קל כי יש את מכנסי הנשים שהם שלושת רבעי כך שיושבים עליה מצויין. אבל כל חורף אני אובדת עיצות, אם אני קונה לה בחנויות נשים, אז לרוב זה דגמים שאינם הולמים ילדות (צבעים מבוגרים מידי וכו' ) האם יש איזו חנות שמתמחה בבגדים לילדות שמנות ??

בודקת 1

New member
תודה על תשובתך

אנחנו מראשל"צ והילדה במידות ילדים 20 + לחולצות או מידה 5-6 בחולצות של גדולים . אני אפנה לפורום אופנה מלאה תודה

יש כמה חנויות:

ג'אמפ, קסטרו, רנואר פוקס (כמובן מידות של נשים או/ו גברים- אבל יש להם צבעים גם לילדים אם מפשפשים טוב.
)[ בהצלחה.

תמנון!

יש להם חולצות צבעוניות ויפות בכל הגדלים. מכירה ילדות שמנמנות שמצאו שם קולקציות ממש יפות.

אני ממליצה על רנואר

יש לי חברה ,שהיא שמנה ויפה מאאאאווודד וכשהיא לובשת בגדים מרנואר לא מסתכלים בכלל על המידות שלה היא פשוט נראת מהממת. כרגע היא על דיאטה והיא מרשה לעצמה גם לקנות מחנויות כמו קאסטרו אבל בעיקרון רנואר , זה מהמאה ה 16 ,ולפי מה שהבנתי במאה הזאת אישה שמנה הייתה יותר נחשקת מאישה רזה, ורנואר לקחו על עצמם את התחום הזה וממש עושים בו חייל . אומנם יש להם בגדים סקסיים שלא ממש מתאימים לילדות בנות 11 אבל אפשר למצוא שם מכנסיים וחולצות רגילות וצבעוניות שמתאימות יותר לילדות בכל אופן בהצלחה! (אגב, אני לא ממליצה להתפשר על בגדי ספורט לבנות מלאות , בגלל שאלו דווקא מדגישים אפילו יותר את העגלגליות , אבל אם הילדה אוהבת סיגנון ספורטיבי אז יש חנות "הנס" של מכנסיים צבעוניים בשלל צבעים ובהמון מידות! יש שם גם סוודרים וחולצות צבעוניות חלקות אם היא אוהבת , בדים מאוד רכים ונעימים , אבל מומלץ לכבס אותם ביד ולא במכונה כי הבד מתבלה מאוד מהר ויש עליו כדוריות במיוחד באיזור הישבן אם יושבים על האסבלט. ) חנות נוספת שעולה כרגע במוחי , היא קסידי , שאומנם היא חנות שמיועדת למבוגרות ,ואני לא קונה שם מכנסיים כי הדגמים בגזרה גבוהה מידי אבל שם באמת יש מידות שמתאימות לנשים הישראליות , היפות והעגלגלות. והחולצות שם מאוד יפות ומחמיאות. אולי תוכלי למצוא שם משהו שמח לילדה. עוד דבר קטן , שנתקתי בו כשקניתי בגדים לבת דודה שלי , שגם היא בת 11 ומלאה, היא שכשאני הולכת יחד איתה לקנות בגדים היא בכל תוקף מסרבת להיכנס לחנויות של "מבוגרות" , לכן את הקניות בחנויות האלו בשבילה אני עושה לבד, היא רואה את הבגד ומתלהבת ממנו ,אבל לא יודעת מאיזה מותג הוא. אני משתדלת לקנות צבועניים עם דוגמאות יפות מאוד, אבל מצאתי שיטה גם לקנות חולצות חלקות , לא יקרות מידי , לצייר או להוריד מהאינטרנט תמונות יפות , להדפיס את התמונה על חומר שאפשר להעביר אותו על בד בגיהוץ וככה בעצם יש חולצה מיוחדת , עם דוגמא שאין לאנשים אחרים , במידה שלה. אומנם שוב, צריך לכבס את זה ביד כי הציור יורד די מהר אם עושים את זה במכונה.... אבל אני מרשה למוח שלי להתפרע ולהיות יצירתי ביותר עבורה. חוץ מזה , קנינו לה כמה ג'ינסים בשוק, מאוד זולים אבל כמובן לא מיוחדים, לכן קניתי כל מיני פאצ'ים , שזה מין תמונות וריקמות כאלה שמגהצים או תופרים על הבגד , מוסיפים נצנצים או יהלומים , וזה נראה כמו ג'ינס מכיכר המדינה. אני במיוחד אוהבת להשקיע באיזור הכיסים מאחורה, מוסיפה כפתורים אופנתיים חגורה מיוחדת , ויוצא ממש יפה. האמהות של בת דודה שלי פונות אלי שאעצב לבנות שלהן גם את הגינסים המשעממים אבל במקום זה אני פשוט מלמדת אותן מה יפה ומה הבנות שלהן יאהבו ... וזה באמת נראה טוב. לכן אני מאחלת לך המון בהצלחה , ובגדים זה יצירת מופת לא לקבע את עצמך רק על מותגים וחנויות אלא ליצור משהו לבד בשבילה.

אני קונה בגדים ליום יום מפוקס והם ב

מידות גדולות.. יש שם אחלה דברים יפים וצעירים יש לי גם אחלה חצאיות משם עד הברך .. רוב החנות של פוקס זה עם בדים נמתחים שהם מתרחבים בהצלחה

למעלה