שאלה אליכם....

LiA n

New member
שאלה אליכם....

סתם משו שעניין אותי.... יש לכם סגנון אישי כזה שאם פותחים את הארון ישר יודעים שזה שלכם או שיש לכם את אותם הדברים שיש לכולם שהם "הכי אופנתיים" אבל כבר טחונים?

una chiqita

New member
תשמעי הדברים שהכי מיוחדים הם הכי

יקרים.. ולמי שאין כסף ( למשל לי) אז אני קונה בחניות דיי זולות ושזה אומר שהרבה אנשים קונים גם ופתאום כשאני הולכת ברחוב אני רואה את אותה חולצה או מכנס וזה ממש מעצבן! (נא לא לשים לב אליי אני ממש עייפה)

LiA n

New member
אבל.......

לא בדיוק התכוונתי לפריטים יחידים אלא למראה הכללי... נגיד קנית חולצה ואפילו שיש לכולם כשאת משלבת אותה עם דברים אחרים אז היא נראית אחרת... יותר בקטע של סגנון...הסגנון הוא כמו כולם או שיש לכם משהו מיוחד...

una chiqita

New member
אההם האמת שאין לי

איזה לבוש מיוחד אני מתלבשת כמו כולם ..(אבל אני עדינה כזאת ומתאים לי יותר אלגנט אז אני לא לובשת ספורטיבי או זרוק.)..

אמממ

נראה לי שלי יש סגנון אישי...

אממממ.....שמעי

אני מנסה ליקנות בגדים כאלה שאין לכל אחד,למה אני שונאת אתזה כשאני רואה עוד מישהו לובש אתזה.... כאילו הרבה קונים בקרוקר אבל עדיין..... סגנון?לא יודעת אם יש משהו מיוחד.... שוב אם נגיד זה ביום יום אז ספורטבי כזה....ג'ינסים,חולצות.... אם זה יציאה אז אולי חצאית וכאלה....תלוי במצב....

אממממ... גם וגם...

יש קצת בעייה עם איך שאת מגדירה "סגנון אישי"... בעיקרון אני יכול להעיד על עצמי שיש לי סגנון אישי כי אני אוהב לקנות בגדים מיוחדים (אבל לא מזויעים
) ואני יודע לשלב בין פריטים כדי ליצור מראה מיוחד... למרות זאת, אני לובש גם ג'ינסים, דגמח"ים, וטי-שירטס- אז לפי ההגדרה שלך אני לא "מיוחד" כי אני לובש מה ש"אופנתי" ויש לכולם...

LiA n

New member
כש...

כשאמתי הדברים שהכי באופנה אבל כבר טחונים אז נגיד כשרשת הייתה באופנה יותר אז אני הייתי במסיבה וחמישה בנים לבשו את אותה החולצה!!!!! אז ברור שמתלבשים אופנתי אבל נגיד היו גופיות רשת שהיו לכולם והיו כאלו קצת יותר מיוחדות שלו ראו על הרבה אנשים... הקטע זה אם אתה קונים מה שראיתם על אנשים אחרים כי זה "מה זה יפה" או שתמצאו משו שאין לכולם (ולא חייבים להיוןת עשירים כדי לקנות אותם) אופנתי או לא לא משנה....

cutey

New member
לי יש..

סטייל משלי. אני שונאת שיש לאנשים את הבגדים שלי..ואני גם לא קונה מה שבאופנה! אני קונה מה שאני אוהבת אישית,ואם זה באופנה אז סבבה.

night mistress

New member
כשפותחים את הארון שלי הדבר היחיד

שרואים זה בלאגאאאאאאאן.. חחח אבל כן,אני אוהבת ללכת עם מחשוף..בכל זאת יש לי זוג יפה.. ואלגנט..קשה לי להסביר את הסגנון שלי אבל הוא נראה טוב.

O Boy

New member
סגנון אישי...

תראי, אין פה כ"כ שאלה של סגנון אצלי, כי אני לובש בעיקר ג'ינסים וחולצות מחנויות שאני אוהב... ומדי פעם גם שם עליי איזו שרשרת חמודה. אבל אין אצלי כ"כ שאלה של סגנון - אני רואה משהו יפה בחנות - אני קונה. סביר להניח שאת הג'ינס האחרון של דיזל אני אראה אצל עוד כמה, אבל מה לעשות, כמעט כל אחד היום קונה שם או במקום אחר שאני קונה בו

למעלה