שאלה אליכם

אורישקי

New member
שאלה אליכם

מה מי שאוהב בדן מנו מוצא בו? באמת. אני לא מבין שום דבר שיש בו. הייתי שמח שתסבירו לי

d r o r y

New member
אענה לך בתור אחד שלא אוהב אותו

לדעתי, יש 2 סיבות עיקריות: 1. ההפקה: כבר מתחילת העונה הראשונה דאגה ההפקה לא רק לשמור אותו, אלא גם לתת לו את מרכז הבמה. כבר מהפרקים הראשונים טחנו לנו את המוח עם כמה שהוא תחמן, כמה שהוא אסטרטג מבריק, כמה שהוא כוכב וכ"ו וכ"ו. עם זה ע"י פרומואים, עם זה ע"י התמקדות מיוחדת בו ובווידויים שלו, עם זה ע"י כתבות בעיתונים ועוד. צוות ההפקה פשוט החליט לשווק אותו ככוכב- מה שבסופו של דבר הצליח. תחשוב שכל היום מכניסים לקהל הצופים תכנים מסוימים לראש (במקרה הזה, את דן מנו הכוכב)- בסוף זה משפיע ורובם משתכנעים שיש דברים בגו, גם אם מדובר בדברים חסרי כל בסיס ושחר. 2. עם כל זה שמדובר בשחקן בינוני מינוס, אי אפשר להתעלם מכך שלבחור יש כישורים שמבליטים אותו- הוא נורא דומיננטי (גם במשימות וגם כאישיות), בוטה, חצוף, אסרטיבי, חסר מעצורים. כל אלו הופכים אותו לדמות מעניינת, לפחות בשביל הצופה הממוצע. הוא כאילו מכניס פלפל למשחק. עם זאת, אני מאלה שההפקה לא הצליחה למכור להם את המוצר "דן מנו" ואני בהחלט גאה בכך. מקווה שזה עונה לך על השאלה

X יו יו S

New member
בקשר לסיבה 1

אני לא חושבת שזה קשור לפחות בשבילי זאת לא סיבה לאהוב מישהו כי אם נקח לדוגמא את ליאורה שהיא גם מתמודדת שהם הבליטו בלי סיבה ואותה ממש לא אהבתי אבל מה שכן זה בהחלט להיות סיבה למה לאהוב מישהו

X יו יו S

New member
טעות

בשורה התחתונה התכוונתי שזאת דווקא יכולה להיות סיבה לא לאהוב מישהו

הוא צ'רמר

מלא כריזמה, קסם, חוש הומור, שנינות והוא אינטילגנט. הוא מסוג האנשים (היו לי כאלה בכיתה ובצבא) שיש להם הכל ותמיד המורים/מפקדים ובני המין השני אהבו. זה משהו שאו שאין או שיש. ולדן מנו יש.

טוב אז

דן חכם פי כמה מכל הסובבים אותו חד, כריזמטי, אתלט בחסד <שירת במגלן נדמה לי> לא דופק יותר מידי חשבון והמניפולציות במשחק לא מעידים על ערכיותו בחיים. ההדחות הכי גאוניות רשומות על שמו. היו המון. אז מה אתם מבלבלים את המוח עם מירית הריקה, פוחזת טפשה ומזוייפת מצבע השיער ועד השומן שתאסוף תוך כמה שנים בישבן הרחב מאד שלה? אה?

אורישקי

New member
ההדחה היחידה

שהוא באמת השפיע בה זו ההדחה של עומר גלעדי וגם זו הייתה הדחה מטומטמת מאד שנבעה מרצון לתשומת לב.

niro62

New member
והוא לא עשה שום מניפולציות

וההפך הוא ניסה תמיד לשקר כמה שפחות ולהיות אמיתי! אני לא מאמין שאשכרה יש אנשים שקונים בכזאת קלות את התדמית שההפקה מנסה ליצור לו!

MIIKLE

New member
כי המשחק הוא לא הכל

אני פחות נהנה מהמשחק והתככים אם עושה אותם דמות שמעצבנת אותי.אני רוצה שיהיה עניין בהישרדות אבל שמי שיתקדם יהיה דמויות שאני אוהב כך שגם אם הופגנו מהלכים אסטרטגים מבריקים ע"י דמות, אם אני לא מתחבר אליה זה לא שווה כלום.דן מנו למשל הוא פשוט מלך מצחיק ,כריזמטי ומעורר הזדהות .הוא ובשבקין הם הפייבוריטים שלי כי אני מתחבר לדמויותיהם .ההפקה חכמה כי שמתי לב שהם שמו את השורדים הפופולריים שקל להזדהות איתם ולאהוב אותם ולא את הדמויות שעוררו אנטגוניזם.

LemonLimeLilach

New member
אני מסכימה עם כל מה שהוא אומר

כל פעם שהוא מדבר, למשל לאחרונה על מירית, אני פשוט יושבת על הספה ועושה כן עם הראש. הוא אכן כריזמטי וצ'רמר. הוא אומר את אותם דברים שראסל אומר, רק שהוא מסוגל להעביר אותם כמו בוסטון רוב בגלל שהוא לא דוחה את הנשמה ויש לו את הכריזמה הזאת והחיוך שבא לחבק אותו. הוא פשוט חמוד! חוצמזה שיש לו יכולות, הוא עושה דברים, הוא טוב באתגרים והוא לא מטומטם לגמרי. כמובן שאחרי הפרק האחרון אני בסתירה עם עצמי אבל אני מתעלמת מזה כרגע.

למעלה