שאלה אישית...

סבבב

New member
שאלה אישית...

אני כמובן לא שואל על עצמי, אלא יש לי חבר ששואל...
אבל אני אשאל זאת בגוף ראשון, כאילו אני הוא זה ששואל (ככה יותר קל לכתוב...) : "לפני שנה הייתי בקשר זוגי עם בחור דתי. הקשר היה חצי שנה. חצי שנה מעולה ומושלמת. התאמנו כמו כפפה ליד. אך מסיבות טכניות הקשר נאלץ להיפסק אחרי חצי שנה. היה לי קשה מאוד להתגבר עליו. לא הייתי מוכן להתחיל שום קשר אחר. לפני שלושה שבועות פגשתי בחור דתי, חמוד, יפה, שהצליח להשכיח ממני את האקס. הבחור החדש התאהב בי (מהר מידיי ויותר מידיי). כיום אחרי שלושה שבועות, אני לא מרגיש כלפיו כלום. כלומר, הוא מושך אותי, והוא אחלה בנאדם, ואין לי מילה רעה להגיד עליו - אבל פשוט לא מרגיש בליבי כלום. יתרה מזו - אני כל הזמן משווה אותו לאקס וחוזר להתגעגע לאקס יותר ויותר. החדש יודע שקשה לי להתאהב, אבל בנתיים הוא כבר התאהב ומתנהג בהתאם. מה לעשות?" עד כאן שאלתו. אשמח אם תציעו הצעות.

סוריאל

New member
המממ...

לבחור יש פטיש לכיפות? עכשיו ברצינות: אמנם הייתי במצב דומה עד לפני... בוא נראה... שבת זכור* האחרונה - המממ, יותר מחצי שנה. ואני יכול להגיד שהיה לי קשה מאוד להבהיר לבחור הנ"ל את חוסר הסימטריה ביחסים בינינו. בסופו של דבר נפרדנו (זמנית, כנראה) בצורה גרועה במיוחד. ליתר דיוק, השיחה האחרונה בינינו נסתיימה במילים: "אל תתקשר אלי. אני לא אתקשר אליך". כך שהדבר הטוב ביותר שאתה יכול לעשות, לדעתי, הוא להוציא את הבחור לתקופת צינון. ולא, אל תמשיכו להפגש "כידידים". זה רק יגרום לחוסר בהירות - בעיקר מצידו, גם מצידך - ויסבך את המצב. הבהר לו שהוא יצטרך להסתדר חודש (נניח) בלי שיחות איתך. כולל הודעות SMS ודוא"ל. אם אחר כך הוא עדיין יהיה מעוניין ("מאוהב", כדבריך) - ואתה עדיין לא - קחו עוד חודש (נניח). בכל מקרה, זה כנראה לא יהיה קל. מצטער. אין לי משהו מעודד יותר להציע. נ.ב. חמשה דברים צוה ר"ע את רבי שמעון בן יוחי כשהיה חבוש בבית האסורין [...] לא תבשל בקדירה שבישל בה חבירך. מאי ניהו? גרושה בחיי בעלה, דאמר מר: גרוש שנשא גרושה - ארבע דעות במטה. ואי בעית אימא אפילו באלמנה, לפי שאין כל אצבעות** שוות. (בבלי פסחים קיב, א' - ב') *נכון, הייתי יכול לכתוב פשוט "לפני חצי שנה". וד"ל. **לא באמת אצבעות.

רק את האמת

אם אתה "לא מרגיש בליבך כלום" - תספר לו שזה המצב. לעדותך, "הוא אחלה בנאדם, ואין לי מילה רעה להגיד עליו" ולכן הוא ראוי לדעת את האמת כולה ללא כחל וסרק. אחרת - אתה מוליך אותו שולל.

../images/Emo8.gif אני יודע

ששאלת בשם חבר, אבל עניתי "כאילו" אליך כי ככה קל לי יותר לכתוב.

יום.

New member
תראה

כמי שהיתה בצד הזה שהתאהב על אף זה שהצד השני ממש לא הרגיש כך בצורה הדדית. אני יכולה להגיד, שזה אולי תיהיה שיחה מאוד קשה ואולי תפגע באותו בחור אבל זה עדיף על תחושת האשליה שאולי מתפתח פה משהו... תאמין לי הפכחון שלה הרבה יותר מכאיב. וזה לא פייר להשלות אותו (גם אם אתה לא עושה את זה בכוונה). ואם אתה לא אוהב אותו, אז למה בכלל להמשיך איתו בקשר? אתה גם צריך לעשות עם עצמך חושבים ולהבין איזה סוג של קשר אתה מחפש כרגע? אם הקשר איתו לא מוביל לכיוון שאתה רוצה, אז אולי עדיף לסיים אותו גם בשבילו וגם בשבילך. וכן, אני יודעת שאלת בשביל חבר אבל הרבה יותר פשוט לענות ככה

ophenix

New member
אני ינסה לתת קצת קונטרה...

למרות שהניסיון שלי באהבה מאוד מוגבל, אני יכול להגיד חד משמעית שתמיד יש סיבה לכך שאתה לא אוהב את הבן אדם. בין עם זה משהוא שקשור אליו, למראה או להתנהגות שלו, או שזה משהוא שקשור אליך, שאתה לא מוכן, אתה עדיין מאוהב באקס ומצפה לחזור אליו... קריטי לאתר את הסיבה לסיום הקשר. לא בשביל הבחור או בשביל שלא יחיה באשליות, אלה בישבילך. אם את אותו הבחור המקסים שאתה לא יכול להגיד עליו מילה רעה אתה לא רוצה, למה שתסתדר עם הבאים? קח לעצמך שבוע להבין מה לא בסדר, למה אתה לא רוצה אותו, ובהתאם לזה תתעמת איתו. אם זה משהוא שהוא יכול לשנות תבקש ממנו, אם לא אז תסביר לו ותפרדו. חשוב להסיק מסקנות גם מקשר שנכשל.

מנסון1

New member
מה שקצת לא הבנתי

איך קשר מושלם כמו כפפה ליד מתבטל מסיבות טכניות? מה הן בכלל סיבות טכניות? למישהו התקלקל המרצדס והשני נשבר בגלל זה? אי אפשר היה לקרוא לטכנאי לתקן? אההה. עכשיו הבנתי. קראו לטכנאי והאהוב התאהב בו וברח איתו. ההומואים האלה. לך תבנה איתם קשר. סבבב אם זה לא החבר שלך אלא אתה, אל תיפגע. אתה יודע שקשה לי להיות רציני.

סבבב

New member
תודה על התגובות!!!

מסרתי את עיקרי הדברים לחבר שלי... והוא אכן עשה את מה שהוצע כאן - אמר את האמת ונפרד ממנו עם כל חוסר הנעימות שבדבר. העיקר הוא שהוא כבר לא משלה אותו... בשמו, תודה רבה!!! וחנוכה שמח!!!

אפק בר

New member
חבל על הזמן שימשיך בחייו...

מנסיון אישי ... חבל לתת לאקס משקל כל כך משמעותי בסופו של דבר בעוד זמן מה זה יראה מגוחך בעיניו ההתעכבות הזו... עניין של זמן.

למעלה