שאלה אישית...

שאלה אישית...

מראש אני אתנצל על החדירה אבל אני חייבת לדעת, כמה זמן אחרי הפלה/גרידה/ לידה מוקדמת התחלתן לקיים חזרה יחסים, בהנחה שכל הסממנים הפיזיים והדימומים פסקו? האם אתן מכירות מישהי שנכנסה להריון עוד לפני קבלת מחזור ראשון אחרי אירוע כזה? אני חודש אחרי הפלה, ואני די חסרת סבלנות...

blue4u2

New member
אין לך מה להתנצל על "החדירה" ../images/Emo39.gif

זה בסדר גמור..... בעיקרון רופאים ממליצים לחכות לפחות מחזור אחד אחרי הפלה ולנסות להיקלט שוב. אני גם שמעתי על רופאים "מתוחכמים" שאומרים 3 חודשים, אבל זה כמובן מוגזם. מומלץ לתת לגוף לחזור לעצמו עם עוד מחזור טיבעי ואז אפשר לנסות שוב מחדש. אגב, לקיים יחסים עם הבעלול לפני עוד אפשר (יש דרכים נוספות לעינוגים, את יודעת, אם גם לכך התכוונת...
) אני אישית אחרי ההפלה התחלתי לנסות שוב אחרי המחזור הראשון, כהמלצת רופאי המקצועי ולצערי עד כה אין תוצאות מיוחדות. לא שמעתי על מישהי שנקלטה עוד לפני מחזור....אבל אני בטוחה שתמיד יש יוצאים מן הכלל. משתתפת בצערך ומחזקת את ידייך
נקווה שהפעם הבאה תהיה תקינה

נעמולה

New member
סיפור מוכר...

אל תתנצלי...נראה לי שכולנו חושבות על זה. אני מאמינה (וזו לא חוו"ד רפואית מוסמכת) שאם אחרי אירוע כזה יש ביוץ רגיל שלאחריו אמורים לקבל מחזור רגיל, הרי שאם תהיה הפרייה והגוף מוכן - תהיה קליטה, ואם הגוף לא מוכן אזי יהיה מחזור רגיל וההפרייה לא תיקלט. הרופאים ממליצים לחכות מחזור אחד כדי להיות בטוחים שהגוף חזר לעצמו והרחם הסתגלה למצב החדש וכל המערכת יודעת לזהות שאין הריון וצריך להתחיל שוב מחדש. אני שמעתי על מישהי שלא חיכתה למחזור הראשון ונקלטה אבל זה מאוד אישי. אסור להיות בלחץ, צריך לתת לטבע לעשות את שלו, ואם אץ מרגישה שאת מסוגלת להשתעשע...אז למה לא בעצם?!

למעלה