קונפשן טיים טייק 2
קורט היה חבר שלי...במשך חצי שנה.. ואני לא ארחיב מכאן- הוא יכול אם הוא רוצה. השני הם כל אלפי הבחורקע`ס שאני מאוהבת בהם.. אני לא יכולה יותר- כל בנאדם שני יש לי קראש עליו! טוב, אזלמען האמת אני מאוהבת כבר הרבה הרבה הרבה זמן ב-א`, ודיברתי איתו קצת, והוא יודע שאני אוהבת אותו, אבל הוא לא עושה הרבה בנידון. הוא י``אניקי. בינתיים ישלי קראשים גם על- א``י (שצן האמיתי הוא איתמר, שיהיה!), שמכיר אותי בקושי, על אי``ת (נו כמה אל``פים!!!!!) זה איתי, רבאק על האות הזאת א`...!), אבל אני מתחילה להגמל ממנו, ו..אממ..אני חושבת שהיו עוד כמה. אני לא זוכרת כבר..אבל כולם מבית הספר. אה, גם על א`...(אהההה די כבר עם האות הזאת!! אלעד, אלעד..)..שאני לא ממש רוצה להיות חברה שלו, אני פשוט רוצה להתחבר איתו. הוא נראה לי בנאדם מעניין, שכייף לדבר איתו. חבר טוב כזה. אגב, א``י- גם י``אניקי, אי``ת- מ-י``ב, ו-א` שאמרתי עכשיו גם מי``א... אוחח..הסיבוכים שלי והיה לי גם קראש קטן על מ`, שהוא ניק קייב קטן וצעיר..אבל גיליתי שהוא אנטיפאת, אז ממש, אבל ממש לא בא לי עליו יותר. טוב, אני עוד אחכה...אפוקליפסה תבואי!! אה, ד``א-יש גם את ג`, שהוא נורא חמוד, (י``א) ואת ג` השני (ולשניהם קוראים גל..רגע, אז למה היתה האות?!?!), שהוא מי``ב, ושלו אני מתה להיות יזיזה...כי הוא חמווווד בכוסיות שלו... מה האבסורד?? האבסורד הוא, שרק אני באמת חושבת שכל אחד מהאנשים האלה שווה, מבחינת מראה.. (טוב- הרבה בנות מבית הספר מפנטזות על אי``ת, בעל השיער הארוך והמראה ההיפי, אבל מותר. חוץ ממנו..), כל השאר חושבים שהם ממש לא נראים טוב. לדעתי זה ככה אצלי בגלל שאני קודם כל חושבת עליהם בתור מי שהם מייצגים...איך שאני רואה אותם..או שזה בגלל שאני פשוט אוהבת אותם. לא יודעת! למה אתם חושבים שזה קורה? טוב, נו, יאללה- זה הטעם שלי וזהו!! אבל ההתאהבות האמיתית שלי באמת, היא ב-א`, זה שרשום ראשון.. כל השאר אני בטוחה שזה יעבור לי עוד מעט. חמודים!!