שאלה אישית לי אליכם...

Sprite

New member
שאלה אישית לי אליכם...

לכמה מכם יש בני/בנות זוג וכמה זמן? נהנהנהנה פסיכי...(אם זה שמך האמיתי...) רונה

PsiChO

New member
לי היה... זה נחשב?

הייתה לי חצי שנה... ורונה אל תעשי כאילו את לא יודעת איך קוראים לי באמת... אה נה נה נה נה נה נה נה ביי....

Sprite

New member
אתה רוצה אני אגיד את השם האמיתי שלך...

ותכתבו מה שאתם רוצים... קשרים שהיו ואינם עוד וכו`...

קונפשן טיים טייק 2

קורט היה חבר שלי...במשך חצי שנה.. ואני לא ארחיב מכאן- הוא יכול אם הוא רוצה. השני הם כל אלפי הבחורקע`ס שאני מאוהבת בהם.. אני לא יכולה יותר- כל בנאדם שני יש לי קראש עליו! טוב, אזלמען האמת אני מאוהבת כבר הרבה הרבה הרבה זמן ב-א`, ודיברתי איתו קצת, והוא יודע שאני אוהבת אותו, אבל הוא לא עושה הרבה בנידון. הוא י``אניקי. בינתיים ישלי קראשים גם על- א``י (שצן האמיתי הוא איתמר, שיהיה!), שמכיר אותי בקושי, על אי``ת (נו כמה אל``פים!!!!!) זה איתי, רבאק על האות הזאת א`...!), אבל אני מתחילה להגמל ממנו, ו..אממ..אני חושבת שהיו עוד כמה. אני לא זוכרת כבר..אבל כולם מבית הספר. אה, גם על א`...(אהההה די כבר עם האות הזאת!! אלעד, אלעד..)..שאני לא ממש רוצה להיות חברה שלו, אני פשוט רוצה להתחבר איתו. הוא נראה לי בנאדם מעניין, שכייף לדבר איתו. חבר טוב כזה. אגב, א``י- גם י``אניקי, אי``ת- מ-י``ב, ו-א` שאמרתי עכשיו גם מי``א... אוחח..הסיבוכים שלי והיה לי גם קראש קטן על מ`, שהוא ניק קייב קטן וצעיר..אבל גיליתי שהוא אנטיפאת, אז ממש, אבל ממש לא בא לי עליו יותר. טוב, אני עוד אחכה...אפוקליפסה תבואי!! אה, ד``א-יש גם את ג`, שהוא נורא חמוד, (י``א) ואת ג` השני (ולשניהם קוראים גל..רגע, אז למה היתה האות?!?!), שהוא מי``ב, ושלו אני מתה להיות יזיזה...כי הוא חמווווד בכוסיות שלו... מה האבסורד?? האבסורד הוא, שרק אני באמת חושבת שכל אחד מהאנשים האלה שווה, מבחינת מראה.. (טוב- הרבה בנות מבית הספר מפנטזות על אי``ת, בעל השיער הארוך והמראה ההיפי, אבל מותר. חוץ ממנו..), כל השאר חושבים שהם ממש לא נראים טוב. לדעתי זה ככה אצלי בגלל שאני קודם כל חושבת עליהם בתור מי שהם מייצגים...איך שאני רואה אותם..או שזה בגלל שאני פשוט אוהבת אותם. לא יודעת! למה אתם חושבים שזה קורה? טוב, נו, יאללה- זה הטעם שלי וזהו!! אבל ההתאהבות האמיתית שלי באמת, היא ב-א`, זה שרשום ראשון.. כל השאר אני בטוחה שזה יעבור לי עוד מעט. חמודים!!

או-ווה, הרשימה מאד מאד מאד ארוכה,

בהזדמנות, רונה, אראה לך את הרשימה השחורה שהכנתי. אבל אני אכתוב רק על האקסים הרציניים שלי - דור תומרקין, האהבה הראשונה שלי... בלונדיני, עיניים כחולות, בטח חצי מהאנשים פה שמעו עליו כבר הרבה זיוני שכל (ולא רק ממני)... היינו יחד חודשיים (את יודעת את זה!), והיינו ממש ממש ממש ממש ממש מאוהבים והכל... אבל עכשיו לצערי אנחנו כבר לא מיודדים, ועד לפני חצי שנה, קצת יותר לדעתי, הצטערתי שאנחנו לא יחד עד אז... ויש את דור קרטר, האהבה השנייה שלי... בלונדיני, עיניים כחולות (במקרה לגמרי), גם עליו דיי זיינתי את השכל, היינו יחד חודשיים וחצי, והיינו דיי מאוהבים, אמנם לא כמו שתומרקין ואני היינו מאוהבים אבל עדיין... והוא ואני ממש חברים טובים היום. והיו בערך עוד עשרות בחורים בחיים שלי (אני לא מגזימה, רונה יודעת) אבל הם לא רציניים... וזהו מיכל

PsiChO

New member
מספר נקודות שלא הבנתי

א. את חושבת שזה מקרה שלשניהם קוראים דור? ב. את חושבת שזה מקרה ששניהם נראים בערך אותו דבר? ג. האם אחד מהדור-ים האלה הוא גם חבר לשעבר של רונה? חודשיים זה לא כל כך הרבה זמן רק לידיעתך... למרות שאפשר להספיק הרבה, שלא תחשבי שאני מזלזל או משהו.

אין לי כותרת?

א. כן, זה מקרי לגמרי! באמת!! ב. גם זה מקרי!! אני הייתי המומה לגמרי כשקרטר (השני) סיפר לי איך הוא נראה. ג. כן, תומרקין (הראשון) היה שלי לפני שנה וקצת, בערך לאותו אורך זמן שהם היו יחד השנה... וזה לא קטע של כמות, אלא קטע של איכות, מה מרגישים אחד כלפי השניה. והיה לי גם חבר במשך 10 חודשים, לידיעתך, אבל זה לא היה חזק כמו שזה היה עם שני הדור-ים.

גם לי יש רשימה לא קטנה....

לי אין עכשיו מישהו ספציפי,רק איזה כמה אנשים שרוצים אותי ואני לא רוצה אותם....אז אני בוכה לכולם שאין לי מישהו..... למרות שאם הייתי רוצה היה לי כבר.... רונה ומיכל-אתן ממש מזכירות לי אותי ואת חברה שלי בקטע של השיתוף בחורים....:) לי היו שני חברים רציניים-והמערכת יחסים הכי ארוכה שלי הייתה חודש וחצי(של חברות נטו) אז מיכל את לא לבד.... ולא לזלזל-כי חודש וחצי יכולים להיות המון המון זמן!! לימור

לאו דווקא,

עם הבחור הראשון, החודשיים עברו מהר לאללה. עם השני קצת פחות, אבל נהניתי כמעט מכל דקה...

נעל

New member
גם נעל מרגישה נחשקת

נעל נמצאת עמוק עמוק (עמוק מדי?) בקשר, כבר כמעט שנתיים (מראשית הימים, פחות או יותר). בת זוגה של נעל נוהגת לקרוא את הפורום באופן קבוע, וגם משתתפת בדיונים מדי פעם, ושמה מנלטארמה (נעל בחרה את השם, ולדעתה הוא מאוד יפה). זה היה עדכון קצר מ- נעל ;-)

erlich

New member
עם מי זה מתעסק, זה מיקו....

לי היו כמה בחורות: האחרונה הרצינית הייתה חודש. ולמפקפקים, חודש זה הרבה זמן!!! ארז

flowr..

New member
הרשימה הקצרה שלי

בכל החיים שלי היה לי חבר אחד, טוב, בערך, אם בכלל אפשר לקרוא לזה ככה, כשהייתי בכתה ד` ילד אחד הציע לי חברות והיינו חברים למשך יומיים... ואני זוכרת במעורפל איזה חבר שהיה לי בגן. ובכך מסתכמת הרשימה שלי (אני לא אוהבת את המילה הזאת, ``רשימה``, זה נשמע כאילו אני מנסה להשיג רשימה ארוכה עם הרבה חברים... וזה לגמרי לא ככה! אבל לא מצאתי תיאור אחר). אז בעצם אפשר להגיד שאף פעם לא היה לי חבר (אחד מהם אני לא זוכרת, ושני מהם היה חבר שלי יומיים...) טוב נו, אני תמיד יכולה להשתמש בתירוץ הנצחי שאני מחכה לבן אדם הנכון להעניק לו את כל האהבה...

shanikoo

New member
לי יש,ואפילו עברתי את נעל.

יש לי חבר כבר שנתיים וארבעה חודשים פחות או יותר. נו,תנסו להתחרות בזה.....

N0

New member
הרשימה השחורה מאוד...

של N0 אומנם כוללת אך ורק קטינות מתקופת יסודי וחוץ מהחברה הראשונה שלו שהחזיקה איתו מעמד שבוע ועברה לחפש לה בנים אחרים בכיתה הוא לא ממש גאה בשתיים האחרות (שהציעו לו חברות, באמת !) והוא מאשים אותן בזה שאין לו חברה. לא באמת תחשבו על זה N0 טיפוס קטן וגלמוד שבספק אם מישהי בכלל מסתכלת עליו התרגל לזה שבנות מציעות לבנים חברות וזה דווקא די מתאים לו, הבעיה שכנראה בכיתה ז` בנות מחליטות שלהתחיל זה התפקיד של בנים (או שהן סתם לא מוצאות את N0 מושך במיוחד, מה יכול להיות מאוד הגיוני ) וN0 נידון להשאר גלמוד עד שהוא ימצא מישהי שמתחילה או שמשתמשת בלינוקס ואוכלת אבוקדו (אם N0 יפגוש מישהי שמשתמשת בלינוקס ואוכלת אבוקדו הוא יהיה מוכן למות מאשר לוותר עליה ). N0

למעלה