שאלה אירגונית

טלגל

New member
שאלה אירגונית

האם יש חשיבות לכמות השאיבות ביום? האם חשוב לשאוב בשעות קבועות? ומתי הגוף מתרגל להגדיל כמות. התחלתי לעבוד ואני מאד מעוניינת ששי ימשיך לשתות מחלבי. אז תודה על כל תשובה.

תשאבי בערך באותם זמנים שהוא אמור

לינוק כדי שהגוף לא יתרגל להפסקה - כך תשמרי על ייצור החלב בהתאם לדרישות ולא תצטרכי להיות בלחץ אם לא שאבת אלא הנקת במקום. הכי נוח גם לעשות מרתון שאיבות בסופ"ש ולהקפיא סטוקים.

אפרת_ח

New member
מה שאני עושה זה לברר בגן (ארוך...)

כמה שקד אכלה בכל ארוחה. בהתחלה הכנתי 120 מ"ל בערך, ואסתר חשבה שזה יספיק. אבל ראיתי שהיא גומרת אותם עד הסוף, אז התחלתי להגדיל כמויות. עכשיו אני מתאמצת לעשות לפחות 150 מ"ל ומזה היא כבר משאירה טיפה, אז אני יודעת שזאת הכמות הנחוצה. היו כמה בקבוקים קטנים ממש של 90 מ"ל ואז היא ביקשה מנה נוספת. הבעיה עם 120 מ"ל שזה מצד אחד כמעט מספיק אז היא לא מתלוננת, אבל מצד שני היא כן צריכה כנראה עוד קצת. אני התארגנתי עם "שעת אהבה" באמצע היום, אז אני מניקה לפני הגן (שש וחצי בערך), בערך בתשע וחצי היא מקבלת בקבוק, בצהריים אני באה ומניקה ואז היא מקבלת עוד בקבוק סביב שלוש. הגן נגמר בחמש, והיא לא מתה מרעב בשעה הזאת, אבל בכל זאת מצליחה להכניס עוד כמה יניקות צפופות לפני השינה.

טלגל

New member
תודה על התשובות, רק שאנחנו

מדברות על כמויות שונות לגמרי, התינוק שלי אוכל בקבוק פורמולה של 240 מל´. אני לא מגיעה לצערי לכמויות האלה בקושי אני מצליחה לשאוב 140 מל´ אני רק מקווה שהוא ימשיך לינוק ממני ולא יסרב לציצי.

zimes

New member
אל תדאגי

בדרך כלל, הם ממשיכים לאהוב את הציצי של אמא גם כשיש בקבוק ברקע.

מה שקרה אצלנו...

אני החלטתי שאני לא שואבת לאייל חלב. פשוט גיליתי שאני לא עומדת בזה (ושלא תפרשי זאת כהמלצה.. רק כעוד אפשרות שקיימת, ועבדה אצלנו בנסיבות שלנו
) אני הבנתי שאני לא אעמוד בשאיבות. אייל היה בן חצי שנה כשנגמר לנו המלאי השאוב. אייל קיבל בבית התינוקות איזומיל במשך היום. בהתחלה כמויות גדולות כמו שאת מתארת ובתדירות גדולה. אחר כך הוא ירד בתדירות. כיום, בן שנה וחמישה, כבר כמה חודשים אינו שותה איזומיל בכלל. במקביל לקבלת האיזומיל בגן הוא המשיך לינוק במרץ בבית ללא כל בעיות (מקסימום - הוא מעריך יותר את החלב שלי
) הוא ממשיך לינוק עד עצם הלילה הזה

לאה_מ

New member
ומה שקרה אצלנו.

מטעמי נוחות שלי אני שאבתי בעבודה פעם אחת בלבד. בצהרים. ויום העבודה שלי הוא 9 שעות (+ נסיעות). למעט הימים הראשונים, בהם היה לי המון גודש, בסופו של דבר זה הסתדר, והיתה יוצאת כמות מכובדת ביותר, שהספיקה לשתי ארוחות של אורי. בתוספת הסטוק שהכנתי לפני שהתחלתי לעבוד, זה "החזיק" את אורי עד שהוא המיר ארוחות חלב במוצקים. ומעולם לא נתקלתי בבעיה בסופי השבוע, למרות שהנקתי לפי דרישה (ולא לפי שעות השאיבה). אגב, גם היום, כשאני כמובן כבר לא שואבת, אורי יונק בסופי שבוע הרבה. לא יודעת כמה חלב עוד יש לי במשך היום, אבל עובדה שזה נעים לו (ולי).

למעלה