שאלה: איקקלומין וגונל F -אפקטיביות|

בוטן19

New member
שאלה: איקקלומין וגונל F -אפקטיביות|

|היי
בנות, הרבה זמן לא ביקרתי בגלל בעיית מחשב.. מזל טוב לכל ההריוניות החדשות!! יש לי שאלה: אני אחרי 3 מחזורי איקקלומין + כורגיון, והפעם הרופא המליץ על חודש של זריקות גונל F וכוריגון ללא איקקלומין. האם הזריקות יהיו אפקטיביות / חזקות יותר לגוף? האם יש הבדל אן מזריקים לישבן או לבטן? התחלתי להזריק לישבן אתמול.. האם יש תופעות לוואי חדשות, שונות מאיקקלומין? להזכירכן, הבעיה היא אצלי (פוליציסטית.) והשאלה הגדולה... האם זה סופסופ יעבוד?? תודה מראש על כל התיחסות. בוטן

פינקי33

New member
היי, גם אני אחרי 3 מחזורי איקקלומן

+2 כוריגון+1 הזרעה ובקרוב אתחיל זריקות.... הבעיה אצל הבעלול... גם אני אשמח לשמוע את התשובה למרות שפעם אנו לי פה ואני לא זוכרת מה....

אפרסקה

New member
היי בוטן ../images/Emo24.gif

ברוך בואך למועדון הנרקומניות
כחברת טרייה במועדון זה, אני ממליצה בחום ללמוד להזריק לעצמך בבטן. אני מאוד חששתי מזה אבל זה התגלה כפשוט להפליא וזה חוסך המון זמן, ריצות ועצבים. לגבי ההשפעה על הגוף, אני מניחה שזה תלוי במינון, אני לקחתי גונל 1 ליום שלא השפיע עלי בכלל (והאיקקלומין כן השפיע), אבל זה סה"כ אומר שצריך להעלות מינון. היתרון הגדול בזריקות הוא שאפשר לשנות את המינון תוך כדי הטיפול עפ"י מעקב הזקיקים ובדיקות הדם, בניגוד לאיקקלומין שזה רק 5 ימים ואז כבר אי אפשר לשנות מינון לפי התגובה. תופעות לוואי... מאוד אינדיבידואלי. לי גם האיקקלומין וגם הגונל עשו מיגרנות איומות, ויש כאלה שזה לא משפיע עליהן בכלל. הגונל עשה אותי קצת יותר עצבנית אבל אני לא בטוחה שזה לא קשור לכל הלחץ מהטיפולים בחלקו הגדול. שיהיה בהצלחה!! אפרסקה

בוטן19

New member
תודה וכמה מילים....

היי אפרסקה, קשה לי להאמין שאתחיל להזריק לעצמי בבטן, אני לא פחדנית בד"כ, אבל מחטים זה משהו שמאבן אותי ומפחיד אותי בטרוף, וכל פעם אני מפחדת מחדש.. אולי האומץ יגיע בשלב מאוחר יותר, בנתיים הבעלול נכנס לתמונה. חוץ מזה אני עוקבת אחרי המיילים שלך ורציתי לאמר לך שאת גיבורה ולוחמת אמיתית, אני מזדהה עם כל מה שכתבת על רגעי שבירה ועצבוצ ומועקות, גם לי יש רגעי שבירה (אנחנו מנסים כבר שנה) ואני כבר בת 32 והזמן... דוחק... אבל אני מנסה להרים כל פעם מחדש את הראש, לקחת אויר ולהשאר אופטימית. אם זה עוזר תחשבי על אנשים שנמצאים במצב הרבה יותר גרוע. דרך אגב הבנתי שאת עובדת במגזר הציבורי, גם אני האם יש תקן של שעות לטיפולי פוריות או שזה חלק משעות המחלה? ערב טוב, בוטן

נרי כ

New member
מחוויות הגונל שלי

ראשית, כפי שאני מקווה שתגלי בקרוב, זה ממש לא נורא. אם את או בן זוגך מסתדרים לבד עם ההזרקות זה מקל על העניין באופן דרמטי, ואם ככה לא משנה איפה מזריקים. גם אצלי זה היה בבטן, ולגונל לא היו בכלל תופעות לוואי אצלי (2 אמפולות ליום). אצלי גם הגונל לא השפיע טוב אבל לפחות הוא לא דופק את הרירית, כך שלדעתי זו עליית מדרגה חיובית מאוד. כמו שאפרסקה אומרת, צריך לעקוב עם בדיקות דם וכו', אבל מעבר לדקירות (כבר איתרת בקופת החולים שלך את האחות הכי אלופה, שכדאי להדחף לתור אצלה? בקטוביץ' זו חיותה), זה דווקא נתן לי תחושה של ניסיון אמיתי ללמוד ולהבין את הבעיה, וגם להגיב אליה בזמן אמת - להעלות או להוריד מינונים. בקיצור, זו דווקא התפתחות חיובית, ובאשר לסיכויי ההצלחה די גדולים - 25% בכל טיפול, והלוואי שכל ה25 ייפלו בחיקך כבר על הפעם הראשונה.

piki73

New member
גם אני ממליצה בחום על הזרקה בבטן

עד הטיפול הנוכחי בעלי היה מזריק לי בישבן וזה כמעט לא כאב (מטרודין) אבל זה הצריך התארגנות וקצת לחץ (לחזור מהעבודה יותר מוקדם, מה עושים כשמתארחים אצל אנשים בדיוק כשצריך להזריק ולא רוצים לספר לאף אחד...וכו'). בטיפול הנוכחי למדתי להזריק לעצמי בבטן(גונל)וזה די כואב/שורף אך הרגשתי שיש לי שליטה מירבית על כך ובצורה איטית ביותר עשיתי זאת לבד. מומלץ ביותר - העצמאות חשובה וזה לא הופך את הבעל לפחות שותף... בנוסף, יש גם מצגת להזרקה עצמית בפורום והיא מאד מועילה. בהצלחה.

נועם@בת

New member
כדי להקטין את תחושת הצריבה

חשוב להקפיד שהמחט והעור יהיו יבישים לחלוטין. לנעוץ את המחט פנימה במהירות ולהזריק לאט לאט לאט. נועם

נועם@בת

New member
לא במכה אחת

את הדקירה הראשונית שמחדירה את המחט דרך העור, שזה 1-2 מ"מ עושים בבת אחת. ההתנגדות החזקה ביותר היא ההתנגדות של העור. אח"כ אפשר להאט את התנופה. את ההזרקה עושים לאט לאט לאט כאילו זה יכול לקחת שנתיים
. נועם

למעלה