שאלה-איפה קבור הכלב?

• פותח הנושא arada
  • פורסם בתאריך

arada

New member
שאלה-איפה קבור הכלב?

כן , כן הכלב הזה ששאלו פה אם יש לו טבע של בודהה? ואם הכלב הזה קבור אז לאן התגלגל הטבע של בודהה? האם לכם יש טבע של בודהה? האם למסך המחשב אשר מולי יש טבע של בודהה? האם לספר שעל שולחני יש טבע של בודהה?(או שזה תלוי מי הסופר שכתב אותו) האם לי יש טבע של בודהה? האם לבני בייתי שישנים עכשיו יש טבע של בודהה? ראיתי שpoepmu- העלה/העלתה נושא זה לפני כמה ימים באתר אשמח אם תענו לשאלותי, כיוון שאני לא מבינה נקודה זו ונראה לי שעצם העובדה הפשוטה שאני לא מבינה נקודה זו - היא אולי טבעו של בודהה- שאם לא כן אז בשביל מה בכלל הוא ישב וישב וישב וישב וישב וישב- אולי כדי להשאיר את הכל בסימן שאלה ובכל זאת לשבת בשקט ובנוח- ולהניח לכל התשובות לחלוף ולהמשיך לשבת- אז ההבדל בייני לביינו שאני נכנסת לפורום ומבקשת תשובות....??? טוב ,בתקופה שבה הוא ישב לא היה פורום זן והעיר הגדולה...??? האם בכלל נשאלה אז השאלה- האם לכלב יש טבע של בודהה? אז איפה קבור הכלב הזה?

darmha

New member
את כבר יודעת..../images/Emo13.gif

טבע בודהה משמעותו החומר האוניברסלי. חומר אוניברסלי דומה לבצק שממנו עושים עוגיות שונות. יש עוגיות בצורת בתים, בני אדם, הרים, כוכבים, עצים, פרחים וכו´. לכל צורה יש שם אחר, תפקוד אחר, אבל במקור כל הצורות באו מאותו חומר וישובו לאותו חומר. אז אם שואלים אותך לגבי האם לכלב יש טבע בודהה, שלב ראשון הוא להצביע לאמת. והאמת היא.. מה? מחכה לתשובתך איתך בדרך יובל

למעלה