שאלה אינטימית

jasmine38

New member
לא הדבר היחיד שמפריע, גם ללא CF ../images/Emo13.gif

יש גם צד חיובי. צריך לחשב את זה........
דקה אחת של סקס, שוות ערך לכמה דקות פיזיו ?

אוריגל

New member
יסמין - איזה קשקוש? אתה בטח לא CF

אז ברור שגורילה צודק - כדאי לנסות למנוע. אבל אם זה קורה, לא נורא, אפשר לעשות הפסקה. סקס זה משהו שבשביל להנות ממנו צריך לקחת זמן - לא אחת שתיים וגמרנו. אז אם צריך להשתעל, מפסיקים,משתעלים וממשיכים עוד יותר טוב.

jasmine38

New member
לגלעד

אני מבין שאתה תלמיד, וכל החיים עדיין לפניך. עם השנים, תלמד שהחיים מאוד מורכבים ומגוונים, וכנ"ל לגבי רגשות ואפילו סקס. אילו הם היו כל כך פשוטים,,,,,, היינו מעתיקים את כל התשובות, ופותרים את כל הבעיות. מאחר שאין לי תשובה עניינית לשאלה רצינית,(ואני לא מזלזל בתגובתך), בחרתי להגיב כפי שהגבתי , ואגב, אפשר להפנות שאלה בנידון לסקסולוג/ית

ציפלה

New member
ליסמין אתה מפשל

נושא הסקס ב CF הועלה בפורום כשאלה מאד רצינית. שמחתי מאד על חלק מהתשובות והיה מקום לפתח את הנושא כוון והפורום הוא מקום מצוין להתחלק בנושאים בעיתיים ומביכים ולהשאר לא מזוהה. ממך אדם בוגר ציפיתי להקשבה ולא להתערבות מבדחת, בצורה הזו סתמת את הגולל על הדיון. בנוסף אודה לך מאד אם תשמור על פרטיות האנשים בפורום ולא תצמיד להם שמות או תנסה למצוא להם זהות. נכון שאנחנו משפחה, אבל גם במשפחה חשוב לתת כבוד לפרטיות. דליה

jasmine38

New member
על פי שניים יקום דבר

בתגובה ל...... "יסמין , איזה קשקוש" הוספתי קשקוש נוסף. אני לא יודע מי זה אוריגל, או גלעד. אפשר להרגע. כנראה שבנושא הזה צריך להלך כמו על ביצים. אם טעיתי ופגעתי, אני מתנצל.

גורילה

New member
יש פה הזדמנות פז ..

לכל הסיסטיקים צעירים ובוגרים יש לכם הזדמנות פז לשאול פה בפורום שאלות שאתם לא יכולים לשאול אף אחד (על החיים ביום יום ,סקסוכל דבר שעולה לכם בראש ) ולקבל תשובות מבוגרים שחיים עם המחלה שנים רבות (יחסית )וכל זה בלי לגלות את השם ... נצלו את זה עד תום .

ציפלה

New member
אני מסכימה עם הגורילה..

בוא הנה אולי תחליף ת'שם? סקס וגורילות מזכיר לי קינק קונק. אבל ברצינות אני מוכנה להזמין סקסולוגית לענות לשאלות בנושא סקס. ניתן להחליף את הניקנים ולהכנס בשם חדש. דליה

אוריגל

New member
לדליה -

כמו שאמרת ליסמין - בנושא הזה כדאי רק שתציצו ותתנו לצעירים להתבטא. גורילה זה יפה וגם קינג קונג!!!

למעלה