שאלה,אילן רמון ושאר אסטרונאוטים

שאלה,אילן רמון ושאר אסטרונאוטים

האם אסטרונאוט צריך להיות בעל תואר אקדמי בתחומי המדעים? אילן רמון - תואר במה יש לו? בכלל מה הנתונים שצריכים להיות לאסטרונאוט?

xflil

New member
נתוניים שכליים אין לי מושג

אבל יש סדרת בדיקות מאוד קפדנית לפני ששולחים אותך לחלל

akira

New member
בהחלט

מרבית האסטרונאוטים הם בעלי תואר ד"ר, עובדים בנאס"א, מצטיינים במצב גופני טוב. בד"כ ניגשים מספר פעמים לבחינות עד שמתקבלים. מדובר בתהליך ארוך ומייגע, צריך גם לזכור שיש הרבה מאוד מועמדים מוכשרים והתחרות עזה. מדובר כמובן על הצטרפות בתור אסטרונאוט אמריקאי - MS, או טייס. ולא בתור אסטרונאוט לאומי (ע"ע אילן) שאז המדינה השולחת מחליטה על הפרמטרים והוא רק צריך לעמוד בדרישות הגופניות.

akira

New member
בקשר לד"ר

כמובן שאם מדובר בטייס, הוא צריך להיות בעל תואר אקדמאי אך הדוקטורט חשוב פחות.

oferba

New member
דרישות אקדמיות לאסטרונאוטים בנאסא

עבור מומחי משימה - יש דרישות לתואר ראשון לפחות בתחומים מסויימים (הנדסה, מדעים) ובנוסף לכך 3 שנות ניסיון (לחילופין, תואר שני ו-2 שנות נסיון או תואר ד"ר ללא צורך בניסיון נוסף). עבור טייסים - יש דרישות לתואר ראשון כמו מומחי משימה, אבל הניסיון המבוקש מתבטא בלפחות 1000 שעות טיסה. (ניסיון כטייסי ניסוי רצוי). לתפקיד החדש מומחי משימה חינוך - לא הוגדרו עדיין דרישות לפי המצויין באתר של נאסא (מורים-כריסטה מקאוליף ז"ל שנספתה באסון הצ´לאנג´ר לא הוגדרה בזמנו בתפקיד רשמי כזה, מי שהייתה אמורה אז לשמש לה כמחליפה, ברברה מורגן, סיימה הכשרתה כמומחית משימה ואמורה להשתתף בטיסה STS-118 המתוכננת לנובמבר 2003)

Dark Muse

New member
אם אני לא טועה....

דרוש תארים אקדמיים (כנראה ברמה גבוהה) מאחר שאסטררונאוטים בד"כ מבצעים מחקרים בחלל והם צריכים להיות כל אחד מומחה בתחומו (טכנאים מהנדסים וכל מה שתלוי במחקר) אולי אני טועה אבל זה נראה לי הכי הגיוני

למעלה