שאלה:אילו מהזוגות, כבר בהתחלה "ידעתם" שיגיעו

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
שאלה:אילו מהזוגות, כבר בהתחלה "ידעתם" שיגיעו

לגמר? אני למשל, כבר בפרקים הראשונים שמתי לב שעקיבא וענהאל ואורן ואלון הם "פיינליסטים" והיה לי ברור שהם יגיעו לגמר (מדי פעם הייתה לי תחושה שאני טועה, אבל תמיד הרגשתי שהם בסוף יגיעו לגמר). הזוג שלגביו טעיתי הוא מוטי ופונדק, משום מה הם היו נראים לי זוג פיינליסטים. מה איתכם?

Volldemort

New member
גם לי הייתה תחושה על אורן ואלון

לגבי הדתיים לא הייתי בטוח כי חשבתי שהם באו יותר על תקן הגימיק, ויגיעו בערך למקום השישי-חמישי.

Drenthe

New member
כנ"ל

אפשר היה להרגיש שעקיבא וענהאל, ואורן ואולן הם זוגות שיגיעו לסוף. לגבי בר ואינה, לדעתי זה אפילו לא רציני להתייחס לזה; למרות שאני דיי מחבב אותן ומחזיק מהן, אבל לדעתי הן הודחו פעמיים, דבר שלא היה אצל שני הצמדים לעיל. בקשר למוטי ופונדק; הצמד החביב עליי מההתחלה, והייתה לי אמונה שהם יגיעו לסוף, והאמת? הם באמת היו צמד דיי חזק; כל הזוגות החזקים עשו טעויות, רק שהם עשו טעות קריטית יותר מדי: אפשר להתעכב, אבל לא 3 שעות כשאתה במקום הראשון. הזוג שהפתיע גם זה צמד התימניות, שבאמת נלחמו למרות שגם הם הודחו פעם או פעמיים ונשארו בגלל "מקטעים ללא הדחה". עקיבא וענהאל הביאו את הפייטריות של מיה ועמיחי מהעונה שעברה, עם קצת יותר "פלפל" מה שנקרא, באמת שהם זוג מיוחד. אורן ואלון, לפעמים שחצנים, אבל חביבים, באו על תקן "טובים יותר מכולם" בראי של עצמם, והגיעו דיי בזכות לשלב הסופי.

kobbar 158

New member
זה לא הוגן מה שאמרת לגבי בר ואינה

בר ואינה עברו פרסוס-עצור והדתיים אפילו לא פעם אחת! אם כן אז זה היה משפיע להם על המיקום במשימה. כל פעם שבר ואינה קיבלו פרסה, זה עיכב אותן באותו מירוץ וגם אוטומטית במירוץ שאחר כך כי גם הן הוזנקו מאוחר יותר וגם קיבלו עוד פעם פרסה. בלי הפרסות כמו ביום חמישי ראית מה קרה ולאיפה הן הגיעו.

ט ו ט ס י

New member
מצד שני אורן עזר לבר עם הבופאלו

אחרת עד היום היא עוד היתה בתאילנד מנסה להזיז אותו...

Jason2

New member
ככה זה

צריכים הרבה מזל וכמו שאמרתי במירוץ אין לעזור אחד לשני. העזרה הזאת של אורן יכולה לעלות לו ביוקר.

Hadas 87

New member
זה לא משנה,

גם האחים קיבלו איזה פעמיים פרסות וגם חן ואלון והם אפילו לא היו קרובים להיות מודחים באותם פרקים. ואינה ובר הגיעו אחרונות פעם אחת ללא קשר לפרסות. הן לא זוג כזה חזק, יש מלא דברים שהן מסתבכות סתם ומתברברות. יפה שהן הגיעו לאן שהגיעו אין ספק שהיה להן המון אמביציה אבל הן לא היו מצליחות ללא העזרה של ההפקה. כנ"ל לגבי טום ואדל שהיו בדיחה אחת גדולה וכל פרק ההפקה עזרה להם במשהו אחר וזה ממש היה ברור. היחידים שבאמת הגיע להם מהזוגות שכרגע בגמר זה האחים והדתיים (שגם להן עשו מלא וויתורים בענין של הדת אבל אין לי כוח להתחיל עם זה אפילו חחח)

Jason2

New member
זה לא רלוונטי

אם ההפקה קובעת חוקים אז זה מה שקובע ולא משנה שהם הגיעו אחרונות אפילו שבע פעמים. כל עוד החוקים קובעים שהן עדיין במירוץ, הן יכולות לנצח. ההפקה קבעה יותר נקודות ללא הדחה (בארה"ב זה נע בין 2 ל-3) היא גם קבעה שתהיה נקודה ללא הפסקה (גם קיים בארה"ב). מצד שני ההפקה גם קבעה הרבה סיבובי פרסה והמתנה, אז אם מתמרמרים על כך שהצילו הרבה זוגות מהדחה אפשר להתמרמר גם על כך שזוגות שהיו אמורים להשאר במירוץ הודחו בגלל עצור.

Hadas 87

New member
נכון אתה צודק

בגלל זה הן כן בסופו של דבר בגמר ואף אחד לא יכול לקחת מהן את זה. אבל אם שואלים אותי למי יותר מגיע אז אני אבחר במישהו שעשה את כל הדרך לבד לבד ללא עזרה וויתורים מההפקה, אפילו שהעזרה הזו היא בהתאם לחוקים. לדעתי מגיע יותר לנצח לזוג שלא הגיע אף פעם למקום האחרון מאשר זוג שהגיע פעמיים למקום האחרון. ונכון בקשר לפרסות אני מסכימה שיש משהו לא פייר בלתת כל פעם לאותו זוג פרסה אבל אי אפשר לומר שזה היה בדיוק ככה כי גם חן ואלון קיבלו פעמיים פרסה וגם האחים.

omer719

New member
לי היה מההתחלה ברור שטום ואדל יגיעו רחוק.

כנ"ל עקביא וענהאל. האחים חשבתי שהם קצת מתנשאים ויעופו לקראת הסוף.

כנ"ל

שלישיית הגמר שלי הייתה עקיבא וענאהל, אורן ואלון וחן ואלון- שלשמחתי התעופפו מזמן, לא סבלתי אותם

ny22

New member
מנהל
אה, וגם חשבתי שהאמא והבת יגיעו רחוק...

(לא יודע אם לגמר, אבל לאחד השלבים הסופיים...)

אורישקי

New member
בואו נעשה מן סיכום כזה

נעזר קצת בזה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2107&MessageId=156853845 בסוף לא היה לי כוח לזה XD בר ואינה - באמת שכמו כולם הייתי בטוח שיודחו 2-3, גג 4 אורן ואלון - חשבתי שיודחו סביבות מקום 4-5 אחרי הפרק הראשון. אחרי בערך 2 הדחות כבר היה לי ברור שיהיו בגמר. עקיבא וענאהל - מהפרק הראשון ידעתי שיהיו בגמר. טום ואדל - מתמיד ידעתי שיגיעו רחוק. אוסי וכרמית - כנל לבר ואינה מוטי ופונדק - ראיתי אותם בגמר חן ואלון - כנל פיראס ושירה - ציפיתי מהם שיהיו יותר תותחים. פיפי וניצן - מממ ראיתי אותם בסביבות מקום 6-7 כזה, יחד עם שירה ופיראס באמת טל ומור - ציפיתי שיגיעו רחוק יותר ממודחות שניות גדי ואלונה - לא נדבר על זה בכלל

למעלה