שאלה אחת קטנה

judyr

New member
שאלה אחת קטנה

חושבת..... וכבר המון זמן.... וזה מתגבר מיום ליום ומרגע לרגע.... ולא יודעת כל כך איך ומה לעשות....אז חשבתי אולי יש עיתון לישראלים בחו"ל יותר נכון בארה"ב .... רוצה לדעת על עבודות על קהילה ואיך עושים את זה רוצה לעזוב את הארץ.... לא בגלל שום דבר אלא רק בגלל שכבר אין לי כח להיות חזקה יותר רוצה רק שיהיה לי שקט פנימי.... ופוחדת סתם כך להיות לא חוקית אז איך עושים זאת האם יש תשובה פה למישהו.... חוץ מאשר להגיד לי ללכת לקונסוליה למח´ הגירה.... כי זה לא כל כך מה שרוצה "להגר" בסך הכל רוצה לקבל אשרת עבודה בשביל שאוכל להתפרנס בכבוד ולחיות לי בפינת החמימות שלי.... לא יותר מכך

nir2323

New member
תשובה

שלב ראשון של הגירה היא ויזת העבודה. ויזת עבודה ניתנת היום אם יש מקום שמוכיח לרשויות ההגירה כי לא ניתן למצוא אדם שיבצע את התפקיד בארה"ב ולכן צריך אותך, (יש חריגים למקצועות מאוד ספיציפיים או נדרשים), היום ללא תואר אקדמאי עורך דין הוגן כלל לא יעזור לך,שכן הסיכוי אפסי, וגם אם תואר מאז 11 בספטמבר זו משימה קשה ביותר. בהצלחה.

Gefen

New member
ניר ברוכים השבים..../images/Emo39.gif

שמחה לראות אותך פה....
גפן

nir2323

New member
היי גפן עינבל אפרת וכולם../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

הייתי שבוע בהלם מכל מה שקורה כאן, נחתתי ביום שהתפוצץ האוטובוס במחנה 80, ומאז כידוע זרמו הרבה מים... הקשיים שבחזרה לעבודה אחרי 3 שבועות, ובעיקר הג´ט לג (היעפת), מתחיל להתאושש,,, שמחתי בשימחתה של ענבל, עצבתי בכאבו של יניב שמרוחק ממשפחתו, ומבין שלא זכית במיליון...(אז בואי תשתתפי בהגרלת לוטו היובל= 50 מיליון ש"ח)

DJNYC

New member
כמה?? 50 מיליון?

כן..כן.. תפוז דאגו להזכיר לנו.

Yaniv-DC

New member
לנו, ולכל בני ביתינו

ולכל שכנינו האומללים שנאלצו לשמוע בשתיים בלילה, מה קורה בלוטו של ישראל, בו תזכה בוודאי מיטל תוך משגל סוער עם אלעד, שבדרך עושה גם את הפסיכולוגית, שנמצאת ביחסים פתוחים עם ההוא שכבר מוכן לילד.

למעלה