שאלה אחת קטנה.....

שאלה אחת קטנה.....

מיהו לפי דעתכם הילד בתמונה ???? (----->) 1. בן דוד של מייקל 2. מעריץ של מייקל 3. הילד שמייקל "אנס" לפי איך שאנשים אומרים (תיכף אני אספר לכם על זה) 4. הילד של מייקל 5. אחר... *מדוע הוא נראה מפוחד ?* *מאיפה הוא בא ?* *מדוע הוא רוצה לבכות ?* - כל התשובות האלה תשאלו את מי שיודע ! מאיפה לי לדעת...

רציתי לספר לכם מין סיפור כזה....

שם הסיפור : " מייקל "אנס" הילדים " (לא אני נתתי את השם) =============== אתמול הייתי במסיבה בת"א אצל ביתה של ידידה שלי ! לידידה שלי יש בן דוד שהוא מ- לוס אנג´לס , הוא מדבר אנגלית + עיברית הוא מזה מצחיק ! בקיצ´ שאלתי אותו איזה זמר הוא הכי אוהב , הוא אמר אף אחד...פעם זה ופעם זה...אחר כך אמרתי לו - My Faivotir Singer is Michael Jackson אז הוא אמר לי - What ??? His Niger ! He is Gay אמרתי לו "מה?" נראה לך ??? אתה הומו ! - Well He is Gay ! But his music is good ! - Don´t You Know That He Love Kids אמרתי לו זה נכון ! הוא אוהב ילדים ! אז..? - He Put His hand under there shirt and you know.... אז אמרתי לו ! "לא אני לא יודע ! טיפש ! נראה לך שמייקל אונס ילדים ! הצחקת אותי ! אלו שמועות ! למה אתה ראיתי אותו אונס ? אז הוא אמר לי - No , ....well Shot the fuck...i know everything ! ואז כבר לא היה לי כוח בשביל הדביל הזה אז הלכתי ! הוא לפעמים כזה מפחיד....!
*מייקל בחיים לא ישים יד על ילד (קטין)*

אתה עדיין לא מנהל?

מזה משנה... בקיצור! אם אתה רואה את ההודעה הזאת, אז תיצור איתי קשר יש לי משהו חשוב לספר לך...

../images/Emo25.gif מזל טוב אוריתוש´ !!!! ../images/Emo23.gif

מזל טוב ! בהצלחה בפורום שלך !!! ואל תעזבי אותנו , את שומעת !! חחח....
תמשיכי להיכנס לפה כל יום ! ויום ושעה ו...שניה ! חחחחח...
אוהבים אותך מאוד ... ילדי הפורום (אני צודק , נכון?! חח.בטח שאני צודק) ועדי (נו..זה כל ילדי הפורום....חח..)

חחחחחחחחח

ברור מייקל הוא מקום ראשון! לפתוח פורום זה רק כדי להראות מישהי חשובה
ותודה

למעלה