שאלה אחת לכל הפורום

שאלה אחת לכל הפורום

מישהו או מישהי בנו כבר "עולם" שלך פרטי? מישהו שה´ם? שליט מבוך? מישהו בנה עולם גמור (שלם) במבוכים ודרקונים? אם כן מישהו מוכן לעלות את זה לפה? אני בונה עולם חדש שהוא שונה מכל מה שקראתי עד היום ומוזר יותר וגדול הרבה יותר ממה שראיתם עד עכשיו ומסובך יותר משהו אמיתי יותר ואכזרי יותר לשחקנים אבל מהנה פי כמה וכמה ואני סתם רוצה שתגידו אחרי שאני יעלה איך הוא (במיוחד אתה אלון!) סתם סוף סוף אני בונה את זה (מאוחר יותר תוך שנתיים גם אני יסיים לכתוב את הספר שלי או הסידרה שלי ליתר דיוק)

EverMan

New member
היי , אני שיהמתי קצת ...

אבל מעולם לא בניתי עולם מיוחד כלשהו ... אני אשמח לתת ביקורת על העולם שלך...

תודה לך

אבל אם ככה אם היית שליט מבוך על איזה מבוך בדיוק שלטת? של מי? אם ככה? הוא שפשוט סתם לקחת לך את קריין ועשית שם הרפתקאה כזאת או אחרת?

EverMan

New member
לא לא לא ...

לא שיהמתי רומח הדרקון .. שיהמתי D&D 3E. ובניתי עולם מדברי עם כל מה שזה אומר , שבטי נוודים , גזעים מיוחדים , מקצועות מיוחדים (נווד)(אשף מדבר וכו´).

זה נראה ממש רע

אלה אם כן אתה עושה את חולית 90??? עולם מדברי הראשון היה חולית אחרי הכל (למרות הפנטיזה והבדיוני) ובכל מקרה יש מעט מידי מה לעשות במדברים לפי דעתי ומשעמם וחם שמה אני מעדיף יותר ארץ אחרת ארץ יפה וחזקה יותר

EverMan

New member
לא כל העולם היה ככה

זה היה האזור שהם היו בו יותר.. כאילו היבשת הזו ... זה כמו בערך ורד הנביא של מרגרט וויס והיקמן. ותתפלא כמה דברים יש שם .. מספיק מדבר עם אזורים ההררים וכבר יש לך כמעט חלום שלם. כמה יצורים להמציא , כמה שבטים , כמה רעיונות חדשים ... לא חסר...

לפי דעתי זה מעט מידי אבל שיהיה

אם רק הייתי זוכר אתמול שהיום יש לי עבודה על הבוקר מוקדם והייתי שם לב לזמן שהייתי אם כמה נערים עד שעה מאוחרת ודיברנו מול החדרים שלנו אז הייתי כותב כמה דברים אבל הייתי חייב לישון כבר אתמול בערב בשביל יום העבודה הזה ולא קראתי את ורד הנביא ולא נראה לי שיהיה את זה בספריה אצלנו בכל מקרה אתה זה אתה והראש שלך זה שלך שלי לא ההרפתקאה המהירה ביותר שעשיתי למישהו "אתה" (כל דמות) מתחיל במדבר הולך הולך (לא משנה כיוון) ונופל לבור של ארינמל ענק ששוחט אותך לאוכל סוף

פית אש

New member
אני לא יודעת למה בדיוק אתה ../images/Emo29.gif

מתכוון מה שרשמתה בהודעה לא כל כך ברור. אבל אני יצרתי עולם לא מבוך אך עולם יש לי כבר גזעים ואני קימת סיימתי לכתוב את היסתטוריה שלו ואין לי עדין שם אבל הוא גדול ומלא גזעים שונים ומשונים כלקם אני אמצאתי וחלקם השאלתי וזהו. שלך לילך

את תמיד מוזמנת לרשום פה

את עולמך אם את רוצה כמעט סיימת לכתוב את ההסטורי ליתר דיוק ככה רושמים את זה אז שיהיה לך בהצלחה

פית אש

New member
הנה חלק מין היסטוריה ../images/Emo29.gif

בעולמי יש שישה עידנים ובנתים כתבתי רק 4 מהם והתחלתי לכתוב מין השני עם הקצר של הראשון אז הנה הם אזהרה: לעולמי עוד אין שם ומה שכתבתי בינתים הוא רק טיוטה אז יש לו שגיות קתיב והוא לא כל כך מסודר אז על תתרגשו יותר מידיי. העידנים: העדן השני- עידן ההורנים (גזע של יצורים מופלאים) העידן הכי קצר. אחרי שעזבו המגינות (אלה שיצרו את העולם ואת רוב הגזעים והאלים) את העולם והשאירו את האלים להשגיח עליו,הכל היה טוב. לזמן מה האלים אהבו את העולם, אבל למרות זאת הם לא הרגישו כאילו העולם באמת שייך להם.אחרי הכול, הם לא יצרו דבר בעולם זה, אז הם החליטו ליצור גזע חדש של יצורים. האלים יצרו את ההורנים גזע מדהים ויפיפה שעד היום איש לא זוכר איך הם נראו, כוח הקסם שלהם היה עצום והאלים אהבו אותם כל כך עד שנתנו להם אלמוות ויצרו להם עיר של עננים במרומים. העדן השלישי- עידן השליטה השנים חלפו להם ודור חדש של הורנים הגיע הם גדלו ויפו וחיו בשלום ואכווה. עד שיום אחד קם אחד הצעירים והחליט שלהורנים מגיע לשלוט בעולם ולא לאלים. הוא הצליח לשכנע עוד הורנים לצאת איתו למלחמה נגד האלים, ולמרות שההורנים הראשונים ניסו לשכנע אותם שלא לעשות את זה, הם לא הקשיבו ויצאו למלחמה, שנמשחה שנה, כמובן שהאלים נצחו, וכעונש, האלמוות שלהם נלקח, והם סלקו מעיר העננים, רק 6 הראשונים הורשו להישאר. אחרי מלחמת ההורנים האלים חשבו שהם יכולים לנוח אבל הם טעו. בלי ידיעתם הדרקונים תחננו להוריד את האלים מכיסאם. בגלל שהדרקונים האמינו שלהם מגיע לשלוט בעולם כי הם נוצרו לפני האלים (על ידי המגינות). בחסות הלילה בזמן שהאלים נחו מהמלחמה שהיתה, תקפו הדרקונים וכך החלה מלחמת הדרקונים. זו היתה מלחמה קשה מאוד וארחה כ- 60 שנה ולמשך זמן מה נראה כאילו הדרקונים הולכים לנצח, אבל בסוף האלים נצחו והענישו את הדרקונים על ידיי כך שהטילן אליהם קללה הם גרמו להם לרצות נשים מסוגים שונים שהם ראו כנחותים מהם ומהזיווגים האלה נוצר הגזע החדש ילדי הדרקון. וקח תם העדן השלישי. . המחשב לא מרשה לי להלות עוד אז אני אפתח חד פעמי עוד הודעה

פית אש

New member
המשך ../images/Emo29.gif

עידן הרביעי- עידן האלים העתיקים- אחרי המלחמות הקשות האלים היו נורא תשושים אבל עבודתם לא תמה כי עולם בני התמותה ניזוק כשה והם החלו בעבודת התיקון הם עזרו לכל הגזעים השונים. ואחרי ששיקמו את העולם כל אל פרש לנוח ולהירגע בדרכו שלו. אל האש החליט להירגע על ידי כך שיעשה את הדבר האהוב עליו לעבוד עם הידיים הוא הוציא חומר מיוחד שמצא בזמן שעזר לגמדי ההרים לשכם את ביתם. הוא עבד שעות מנסה לתת צורה לחומר ואחרי 24 שעות הוא הצליח אבל מה שיצא הפתיעה אותו בלי להתקבן הוא הפך את החומר ליצור קטן ומוזר למראה הוא הסתכל על היצור והחליט להפיח רוח חיים בו אבל קודם כל אבר בין האלים ואסף תכונות שונות. ונתן ליצור את הרצון להמציא ולחקור והוא נתן להם סקרנות וחריצות שתעזור להם לחקור את העולם סביבם ואז הוא בנה עוד כמה כאלה הפיח בהם רוח חיים ושילח אותם לדרכם אבל לפני שהלכו פנה אחד מהם על האל ושאל מה אנחנו בכלל והאל ענה אתם נואומים, שפרוש השם הוא ממציא, הם חשו על זה שניה ואז החליטו שהם מרוצים מהשם והלכו לדרכם. הזמן עבר והנואומים החליטו להתגורר בתוך הר הירח הם עבדו לילות רבים קודחים וחופרים את ביתם החדש. יום אחד הגיע אל האש לביקור כידי לראות איך הם מתקדמים הנואומים שמחו נורא לראותו והראו לו את התקדמותם ואת המציאות שלהם ובין המציאות מצא האל חומר שדמה נורא לחומר שממנו יצר את הנואומים אבל בכל זאת שונה הוא ביקש רשות לקחת את החומר מהנואומים והם כמובן הסכימו. אל האש לקח את החומר למעבדתו ושם ישב לילה שלם מנסה לתת לזה צורה ובבוקר היא לפניו יצור קטן בגובה של גמד גבהות עם עיניים חדות כשל נשר, אף נשרי גם כן, אוזניים מחודדות של אלף, ופנים נעימות כפני ילד, היה לו גוף קל וזריז תנועה. ליצור זה נתן האל את תכונת הסקרנות ( בכמות די מוגזמת ), הוא נתן את הצורך לנדוד בעולם ולראותו, יצורים אלה בגלל סקרנותם היו חסיני פחד ודאגות. הם בחיים לו יחשבו על הסכנה גם לו עם יפגשו בדרך אריה כל מה שיעניין אותם הוא מה בדיוק עושה פו האריה. ליצורים אלה קרה קנדר שפירושו לנדוד. הוא הפיח בהם רוח חיים ושילח אותם לדרכם ומייד התחילו לנדוד ברחבי העולם למה סתם כי הם רוצים לדעת מה יש בו. אל האש לא היה האל היחיד שהביא לעולם בריאות חדשות היו אחרים למשל אלי מזג האוויר יצרו גזע חדש של סוסים הנקראו סוסי מזג האוויר ותפקידם באותו זמן היה לעזור לאלי מזג האוויר עם תפקידם לכל סוס ניתן הכוח לשלוט במזג האוויר שאדונו שלט בו. היתה גם אלה צעירה בלי תפקיד שאהבה מאוד חיות במיוחד את משפחת החתולים ואת הזאבים היא החליטה לנסות ליצור בסתר שני יצורים חדשים היא לקחה קצת עליי עצים, קצת אדמה, קצת חול, פרוות אריה ושתי נוצות עיט. היא ערבבה את כל החומרים ויצרה חומר שאפשר ללוש אותו בידיים היא אבדה כל הלילה ובבוקר יצרה יצור מדהים הבלתי שאינו ניתן לתיאור. ליצור הזה נתנה את כל תכונות האריה ואת כל תכונות בני האדם הפיקה בו רוח חיים ויצרה את חתולי- האדם. חתול האדם היה יכל להיראות כמו בן אדם רגיל, אבל גם יכל להצמיח פרווה, זנב, ציפורניים ושיניים חדות, את האוזניים להעביר גבוה יותר על הראש ולהיראות כמו אריה ההולך על שנים. לחתול האדם היה את כל תכונות החתול מהירות, שיווי משקל, ראיה טובה בלילה ובכלל, שמיעה חדה, איסקנטים חדים ביותר ובנוסף היה לו זוג כנפיים משובח שבעזרתן עף. האלה היתה מרוצה מאוד מין היצירה והחלטת ליצור חתול אדם לכל חתול במשפחת החתולים והיא אכן עשתה זאת היא עבדה ארבה ימים בלי הפסקה ובסוף גמרה הפיקה רוח חיים בהם ושלחה כל אחד מהם למקומו הראי את האריות, הנמרים המנומרים, הברדלסים, לערבה. את הנמרים בעלי הפסים (טיגריס), את פנתרים והיגוארים לג´ונגל´ וקח המשיכה לעשות עם השאר. אבל מלכתה עוד לא הושלמה היה לה עוד ניסוי אחד לעשות היא לקחה את אותם חומרים חוץ שאת העלה אחליפה בדשה, את פרוות האריה החליפה בפרוות זאב ואת הנוצות החליפה בה אבן יפה וזוהרת ובה עוד אבן רק שהיא כחולה שחורה יפיפייה. הפעם האלה עבדה שתי לילות רצופים חסרי שנה עד שיצרה שני בריאיות חדשות. הבריאיות החדשות היו דומות ובכל זאת שונות. האלה יצרה את זאבי האדם. זאבי האדם כמו חתולי האדם יכלו להיראות כמו בני אדם רגילים ושרצו יכלו להצמיח ניבים, שיניים חדות ופרווה אבל לשניים שהאלה יצרה היו הפרוות שונות של האחד בפרווה יכלה לזהור שרצה ואצל השני היא היתה כהה אז הבינה האלה שיצרה שני מינים שונים של זאבי האדם היא יצרה את זאב אדם היום ואת זאב אדם הלילה היא יצרה עוד כמה זאבי אדם ושלחה אותם ליערות. באותו הזמן במקום אחר אלת הרוח ישבה ויצרה את גזע הפיות בעזרת מחשבותי הרוח והפקה של קרן מהחד קרן הפיות הם יצורים מופלאים ומדהימים ביופיים כל פיה שונה בדרכה שלה. העולם לאט, לאט התמלא ביצורים מופלאים אבל לו כל הגזעים החדשים היו נוצרו מהאלים הטובים למשל על המלחמה החליט ליצור 3 גזעים חדשים רק בשביל הכיף. את הגזע הראשון יצר בעזרת העץ השחור (עץ שגזעו שחור איש אינו יודעה בדיוק למה יש האומרים שזה בגלל נער צעיר נרצח ליד העץ רק בגלל שאהב את ביתו של ראש השבט אומרים שהבת אהבה גם את הנער ושהוא נרצח מול עייני ושדמו התערבב עם דמעותיה הפח הגזע שחור) האל גילף את הגזע עד שאוריד את הקליפה השחורה והעץ נשאר חלק וצהוב אז גילף האל את הגזע בדמות של יצור מבית גבוהה עם ציפורניים ערוכות שעיר ארוך ושחור מרח אותו בבוץ והפיח בו רוח חיים הוא עשה את זה עוד פעמיים רק שהפעם היצורים נראו שונים והיו העושים מגזע של עץ _____. ליצירות אלה אורקים, גובלינים והובגובלינים הוא שילח כל אחד ליער אחר וחיקה לראות מה אקרה. ובנתיים במקום אחר על שפת המים שוכבות להם ומשתזפות כמה נינפות ומדברות על כמה שהם יותר יפות מאלת הים חלקם לפחות החלק השני מדבר על כמה שהם יותר תמימות. האלה כמובן שמעה זאת וכעונש הפחה את הנינפות שחשבו שהן יותר יפות לסירנות מכשפות ים נוראות ואת החצי שחשב שהן יותר תמימות הפחה לה סלקים יצורים מופלאים שבמים הם נראים כמו כלבי ים ושהם עולים על יבשה הם משילים את עורם והופכים לנערות יפיפיות. העולם אשתנה והתמלא לאט לאט חיים חדשים ומשונים הגיעו לעולם אבל הוא עדין לא הושלם כי עוד 7 יצורים חדשים ואולי גם הכי מופלאים אמדו להיוצר. ויצרם לא היה אל הוא היה בן אדם מכשף שהחליט לשחק עם הטבע קודם הוא לקח אישה וטמן בה זרע של פר מן הזיווג הזה נוצר המינוטאור (יצור בעל ראש של שור וגוץ של גבר), אז הוא לקח עוד אישה וטמן בה זרע משולב אריה ונשר ומין השילוב הזה נוצר הספינקס (יצור בעל ראש אישה גוף של אריה (רק בלי הזנב) וכנפי נשר), אחרי זה הו לקח שני זרעי נשר וטמן אחד בתוך לביאה ואת השני בתוך סוסה ומזיווגים אלה נוצרו הגריפין וההיפוגריף. אחרי זה הוא ניסה שילוב של חד קרן וסוס מעופף ומזה יצא החד- קרן המעופף ולבסוף לקח שני זרעי צבאי וטבל כל אחד מהם בחומר מוזר ושונה וטמן אותם בתוך נשים והם ילדו את הצבאים המתכתים. המכשף בעצם יצר עוד משהו אבל זה היה בעצם תעונה שיצרה את הטרולים. וכאן בא לסיומו עידן האלים העתיקים.

פית אש

New member
ואחרון חביב ../images/Emo29.gif

העידן החמישי- עידן ההרס-בעידן זה קרה החד הדברים הנוראים ביותר בהיסטורית עולם זה. הכול התחיל בחווה קטנה שם גר חווי בשם מורנן הוא עבד שנים את האלים היא לו כל מה שהוא אי פעם חלם עליו עד שיום אחד קבוצת שודדים הגיע ושדדה, בזזה והרסה לו הכול והוא השים את האלים ואז הוא החליט לנקום. הוא יצא למסע בארץ בחיפוש אחר דרך הוא אבר בהרים, בעמקים, בים ובחול מקום העולה בדעתו עד שיום אחד הוא נתקל במערה והחליט לנוח בה. הוא ישן שינה עמוקה וחלם חלום מוזר ביותר בחלום הופיעו קול לו פנים הוא סיפר לו על חומר מיוחד שיש לו את הכוח להרוג את האלים הקול גם סיפר לו איפה למצוא את החומר המיוחד הזה. שהתעורר מורנן החליט להקשיב לקול שעליו חלם והלך לחפש את החומר הוא מצא אותו ואז החל את המסע על משקן האלים שאלפי האגדות נמצא מאחורי ההר העידנים. ושם גם מצא אותם אז הוא החל במסע הטבח שלו עם עוד כמה אנשים שאסף בדרך וביחד איתם הם טבחו את האלים קודם הוא הרג את מלך אלים ואז את אישתו ושאר האלים זה היה לילה נורא אבל שמורנן הגיע על אל המלחמה הוא הצליח לפגוע בו פצעי מוות אבל אל המלחמה הרג גם אותו וכך הסתיים טבח האלים. רוב האלים מתו באותו לילה והאלים שנשארו היו אלים משנים שאין להם הכוח לעשות כלום וכך הכל עידן ההרס והחורבן כי הריגת האלים הבחורים פגעה גם בעולם בני התמותה. שנים רבים שלט התו והאי סדר בעולם עד היום שהגיעו קבוצת אנשים מעולם האחר והם אולי לו ידעו זאת אז אבל הם היו המפתח להצלת העולם. וזהו לבינתים את העידן השישי אני עוד כותבת אז תהנו שלכם לילך נ.ב. מי שרוצה לקורא על העידן הראשון שיכנס לאתר במה ויחפש את הסיפור שלי שם שימי הוא שם קטריין לייט

EverMan

New member
מאוד מאוד אהבתי !

צר לי שלא הגבתי , אבל ההיסטוריה נהדרת ! באמת שנהדרת. בנית עולם מאוד מאוד יפה ....

Landei

New member
כן. "נרפאון" - התחלתי לכתוב עלילה

שמתרחשת שם (שמתי קטע ראשון ממנה באתר מקודם)... יש לי גאוגרפיה מאוד מיוחדת בשביל העולם הזה... וגם כל הקטע האסטרונומי סביבו מוכן, מה שיוצר עזורי אקלים ייחודיים - עזורים עם יום ולילה, אזור יום תמידי ומדבריות לאומת אזור ליל תמידי שדומה קצת לאנטרקטיקה וכמובן אזורי דמדומים - הכל הגיוני לגמרי ומתוכן לפי סיבובו סביב השמש שלו (ואל תגנבו לי רעיונות!)... אני התחלתי גם עכשיו לעבוד על הרפתקאה (שאשה"ם בהזדמנות) בעולם הזה... זו עבודה של שנה וחצי, כל הסיפור.

למעלה