שאלה אחת לכולכם...

ThunderBird

New member
שאלה אחת לכולכם...

איך זה שכשפרנק חוזר בזמן הוא לא פוגש את עצמו-רק 7 ימים מוקדם יותר???

השאלה הזאת עלתה פה...../images/Emo60.gif

הרבה פעמים...אני מניח שסירוסניפ יביא לך קישור לתשבות שמצאנו

KKANY

New member
כי

הוא מתמזג עם עצמו של 7ימים קודם במעבר בין קוי הזמן

KKANY

New member
אני חושב לא

אני מכין עכשיו תרגום לראיון עם לה פליה בלעדי לאתר שלי בעברית!!!!

ThunderBird

New member
ארר... זה לא נשמע ממש הגיוני

אני אדבר עם אנשים שמבינים קצת יותר ממני בפיסיקהואברר אם הדבר הזה הגיוני בכלל... כל מקרה לי זה נשמע סתם טיפשי.

KKANY

New member
אין לי ממש מושג

בכל הדברים האלו תשאל את סיריוססנייפ הוא מבין

Siriusnip

New member
תראה פרנק ב פרקר../images/Emo15.gif

אין לי תאריך מדוייק בדיוק אבל אני יודע שאו בסוף דצמבר או בתחילת ינואר, עכשיו יכול להיות שאני מתקשר אליהם כבר מחר כדי לשאול. טוף?

Siriusnip

New member
תשובה../images/Emo15.gif

כשפרקר חוזר אחורה בזמן- כל מה שנמצא בתוך הכדור- כולל אביזרים וכולל חפצים ואנשים- פרקר, חוזרים אחורה בזמן ו"מתמזגים אם מימד הזמן של הקו זמן הקודם, זאת אומרת- שכל מה שנמצא בכדור חוזר אחורה בזמן- והדבר הזה בקו זמן הקודם נעלם ומתמזג עם האביזר בכדור. סיטואציה: פרנק יושב עם דונובן בבר, הוא יושב לו, ומשחק עם כדור. שבעה ימים אחרי זה פרקר חוזר אחורה בזמן ובחללית יש את הקולר של הכלבה של רמזי. בקו זמן של הבר- פתאום פרקר נעלם בפוף, הכדור שהוא משחק איתו ממשיך ליפול, ומהצוואר של הכלבה נעלם הקולר. אז בעצם המימד הרביע (מימד הזמן) ממזל את שני האביזרים ביחד במקור מהזמן ה"עתידני" קפיש? הארכיון לא פועל משום מה אז אני לא יכול לתת לך קישור לדיון שלנו על הנושא הזה, סורי....

KKANY

New member
נו זה בערך מה שאמרתי

אה האתר של שבעה ימיםWWW.S7D.UP.CO.IL שם תוכל לראות הכל מה שאתה רוצה לראות כתבות ראיונות מה לא
וגם תמונות נדירות כמו זאת

שם יפה(אני בחרתי)../images/Emo60.gif

מה ניסגר עם האיציק יש לך או לא ??? וסירוסניפ מה איתי לא מגיע לי תשובה ???

KKANY

New member
יהיה תרגע אני יגיד לך כשיהיה ו.........

אני מסדר ראיונות עם שחקני הסדרה לאתר ותמונות עוד יש לי להוריד מאות על מאות כשיהיה לי איציק אני ישר יודיע לך אתה רואה את התמונה כאן זה תמונות נדירות שאני צריך להוריד ועוד מלא סרטונים קליפ פתיחה רימיקס פתיחה מיוחד אה וידעת היה פעם אתר רשמי לשבעה ימים אבל סגרו אותו ושם באתר יכולת למצוא הכל ואפילו סימולטור חזרה בזמן שאתה יכול כמו משחק מחשב לנווט את הכדור איזה מגניב ומלא תמונות היה שם אה ויש לנו סרטון פתיחה כבר ומלא דברים מוכנים התמונות אני יכול להשיג כמעט מכל פרק ועשרות מכל פרק אני מתכוון

למעלה