שאלה אחרת

dream2

New member
שאלה אחרת

יובל בפיגוע היום אחותי אבדה חברה טובה שלה, זה פשוט לא יוצא לי מהראש ושום מדיטציה שניסתי לא עוזרת לי להוציא את המחשבות מהראש.לי זה בסופו של דבר יעבור קל יותר להתמודד עם דברים כשהם עדיין לא קרובים מאד אליך ,אבל האם הזן יכול לעזור להתגבר על אובדן של מישהו קרוב כשאתה עדיין רואה אותו בכל מקום בבית שלך?

אינקה

New member
|../images/Emo20.gif מוות...

יש שרשור מדהים על מוות בפורום "לחיות בהרמוניה". זה לא מש זן... אבל מאפשר כלים להבנה והתמודדות. יש גם פעולה מעשית שניתן לעשות כתפילה לעילוי הנשמה וכו´. שוב - זה לא קשור לזן, אבל אני מבין שכאן צריך עזרה מיידית.

darmha

New member
התמודדות עם מוות../images/Emo24.gif

יעל היקרה, אני קורא את מכתבך ואני עצוב. אל תנסי להוציא את זה, זאת האמת שלך עכשיו, זה האני האמיתי שלך, אל תלחמי בזה. את יודעת כבר שזה יחלוף וזה כבר נפלא, אז עכשיו זה מה שהחיים חילקו לך. שאלת על אחותך: הדרך הטובה ביותר היא - together action, להיות איתה, לבכות איתה, לשתוק איתה, הכל נכון. זן לא עוסק בלהיות מחוץ לחיים אלא בלהיות מאה אחוז בחיים. כשמגיע הזמן לאבל- להתאבל, בלי לשפוט או לבדוק כלום. זה זן. זה אומר גם לא להקשר, אז אם את חשה בהקשרות זה גם זמן טוב לתרגל, ואז לא תחזיקי כלום, תוכלי לעזור לאחותך באמת בלהראות לה שמותר להתאבל, מותר לבכות, אם תעשי את זה במאה אחוזים משהו מופלא יקרה.. החיים. צלולים נקיים מלאי אהבה. איתך בדרך יובל

למעלה