שאלה אחרת..

karnit

New member
שאלה אחרת..../images/Emo42.gif

היי פרידה, ענית לי על שאלה אתמול בפורום ופשוט הדהמת אותי, אני פותחת בטארות בתחילת הדרך ומעולם לא האמנתי שהטארות יכול לתת תשובות כל כך ברורות, אני תמיד מבינה מהקלפים את הכיוון הכללי. רציתי לשאול אותך האם את מכירה קורס טארות שיכול לשפר את יכולות הקריאה שלי. ושוב המון המון תודה, קרן.

F r i d a

New member
היי קרן

אני לא יכולה להמליץ על קורס ספציפי אבל נסי לברר באיזור מגורייך על מורים, קחי אפילו שיעורי חיזוק להבין את המשמעות הגבוהה יותר של הקלף. עיקר הלימוד, אחרי שקיים הבסיס, היא בהתנסות, חשיפה לחפיסות שונות, טארוט או אורקלים שונים שנותנים הבנה ותובנות חדשות. אשמח להמליץ על חפיסות שונות במידה וזה יעניין אותך. ספרי לי לאיזה כיוון את נוטה יותר, קלפים עם משמעויות רוחניות יותר, צבעוניים יותר, קלים, וכ"ו ואני אמליץ לך בכייף.

karnit

New member
פרידה../images/Emo140.gif

אשמח מאוד שתמליצי לי על חפיסות. לי יש את הריידר ואני מאוד אוהבת את הקלפים גם בגלל שניתן לקבל פרטים רבים מאוד על משמעות הקלף מהתמונות וגם בגלל הצבעוניות של החפיסה. הבעייה הרצינית שלי היא שלעצמי אני לא מצליחה לפרוס. הקלפים נותנים תמונת מצב שונה ומעוותת. אשמח לשמוע על חפיסות מעניינות נוספות ואם יש לך דרך שתעזור לי להצליח לפרוס גם לעצמי אשמח לשמוע. קרן

F r i d a

New member
גם אני עם הריידר

לרוב, ובעיקר סביב פניות של אנשים כי הם יותר ת´כלס, החיים עצמם. לעצמי אני לא פורסת כי נראה לי שבאיזה שהוא מקום זה מבלבל ולא אובייקטיבי. אני כן בודקת לעצמי עם קלפים אינדיאנים, MEDICINE CARDS . אני אוהבת קלפים של אגדות, פיות... ויש כאלו הרבה - יש את ה- INNER CHILD CARDS שהם מדהימים, יפים וחכמים מאוד. TAROT OF A MOON GARDEN או WHIMSICAL TAROT שהם בנויים סביב אותו הרעיון וזולים יותר. יש כמובן גם טארוט של פיות ואלות. גם האושו הם נהדרים ולמעשה כל הקלפים שציינתי הם סוג של קלפים שעובדים על התפתחות אישית ועבודה מתוך מצבים ולכן הם נוחים מאוד לעבודה אישית. הם פחות יגידו לך מה קרה, אבל הם יגידו איך לעבוד, הם יתנו לך כיוון.

karnit

New member
ואוו פרידה תודה../images/Emo24.gif

קודם כל אני שמחה לשמוע מבעלת נסיון שאכן קשה לפרוס לעצמך, ואת יכולה לספר לי איפה ניתן לרכוש את החפיסות שציינת?

F r i d a

New member
אז ממש קרוב

באיזור הקניון, אריה קלפים, הוא יבואן ושמו מוטי. 03-6186722 תתקשרי ותבררי מתי אפשר להגיע, הכתובת - הקישון 16. ותמסרי לו ד"ש ממני.

למעלה