שאלה אחרי הזרעה

roni sapir

New member
שאלה אחרי הזרעה

בוקר טוב!!! אתמול יום שבת עברתי הזרעה נאמר לי לתת זריקה של כוריגון(5000) ביום חמישי 8.8.02 שבוע בדיוק מכוריגון אחרון(10000) באיזה תאריך אני יכולה לבצע בדיקת דם? שעות ספורות אחרי הזרעה התחיל כאב בטן חזק כל יום שבת וגם היום בדרך כלל הבטן בלון אבל לא כאבת השאלה שלי יכול להיות שאת השבחה לא ביצעו טוב ובגלל זה הפעם כאב הבטן מאוד? תודה לכולם

מ ו ח

New member
תשובות חלקיות

היי רוני אני לא יודעת מתי בדיוק את אמורה לעשות בדיקת דם, מכיוון שאני מקבלת כוריגון 10000 רק לפני ביוץ. בכל מקרה המרפאה מודיעה לי את כל התאריכים כאשר נקבעת ההזרעה. כאבי הבטן יכולים להיגרם מהכוריגון, ולכן שתי הרבה. בכל מקרה אם חלה החמרה, חום גבוה לכי להיבדק. שיהיה בהצלחה, ויעבור בקלות עד הבטא החיובית

ש מ י י ם

New member
רוני יקירה

קודם כל בהצלחה ומעכשיו התחילי לספור... בדיקת דם אפשר לבצע 14 יום מיום הכוריגון. כאבי הבטן יכולים לנבוע הן מהכוריגון והן מרגישות לחומר שהזרע נשטף בו (כשהושבח) בכל מקרה היצמדי לבקבוק מים פשוט תשתי ותשתי.. ןמחזיקה לך
שמיים

אופה3

New member
היי שיהיה בהצלחה מחזיקה אצבעות

ואני חושבת שאת הבדיקה של הבטא, את צריכה לעשות ב 22/8 14 יום אחרי הכוריגון האחרון, מקווה שמישהי שיודעת בדיוק תענה לך, אני בכל אופן עושה תמיד אחרי 16 יום שאני מקבלת כוריגון, זה יוצא 12 יום אחרי הביוץ, אז זהו. בהצלחה האופה

למעלה