שאלה אחושרמוטה..

kaka202

New member
שאלה אחושרמוטה..

שכבתי עם מישהי שאמרה שהיא בתולה ולא ירד לה דם.. יכול להיות כזה דבר שהיא בתולה ולא ירד לה דם? לא יצא לי כזה דבר בחייםם מוזרר רצח.. ואין מצב היא משקרת אני מכיר אותה הרבה זמן

soofgania

New member
מממ כנס

לא חובה שיזרום דם עד כדי כך שילכלך סדין פעמים רבות קורה שהדימום פנימי ורק עם ניגוב בנייר טישו רואים את סימני הדם על הנייר. אבל אם אין דימום בכלל את זה תשאל רופא..עדיין לא נתקלתי בזה.

אחי בדרך כלל אני מסכים עם סופגי אבל

הפעם אני חולק עליה יש מצב די סביר שהיא בכלל לא היתה בתולה (אולי באוזן כן) אז כך את זה בחשבון

soofgania

New member
מה זה זה מי חולק עליי? שיקום!

עזוב עכשיו את הסבירות שהיא לא בתולה הייתה מלכתחילה. אתה אומר שאין מצב שהיא הייתה בתולה אם לא זרם ממנה דם באופן גלוי... והדימום הוא פנימי בלבד? הרי רק על זה דיברתי.

חקביןקך

New member
לא תמיד.........

זורם דם פשוט הגרום מבותק וזהו כמו חתיכת עור שניקרעת מה קרה לכם אתם אנשים מבוגרים

מה נהיה פה?

"לא יצא לי כזה דבר בחייםם מוזרר רצח.. ואין מצב היא משקרת אני מכיר אותה הרבה זמן" אין חכם כבעל ניסיון למה אתה בכלל שואל פה?....הרי ביתקת כבר 70 בתולות יש מצב שאתה שהיד?...אתה בגן עדן? או שהגענו לימים יפים וגם הזונות בישראל נהיות בתולות?

1עליבאבא

New member
חחחחחחחחחחחחחח

קודם כל תבין שקרום הבתולין הוא ריקמת עור דקיקה מחוררת ומאוד גמישה בהחלט יכול להיות שהיא לא דיממה עקב גמישות ואלסטיות של הקרום אך בפעמים הבאות יש מצב שהיא תדמם אגב יש לך זין קטן שלא היצלחת לבתק את הקרום?חחחחחחחחח סתם

וואלה כל אחד פה חצי רופא אהה

חחחחחח מה אכפת לך כן לא אם יש לך ספקות תמשיך לבחורה הבאה

soofgania

New member
../images/Emo207.gifשאלת סקר לבנים

שאלה שבאמת מסקרנת אותי האם חשוב לכם שהבחורה איתה תצאו רציני תהיה בתולה?אם כן למה?

soofgania

New member
נראה לי שדימום חייב להיות

אם לא זרם אז לפחות דימום פנימי במשך שבוע או יותר<כך בכל אופן היה אצלי> רק בעזרת ניגוב בטישו רואים אותו.

אז יש לי חידוש בשבילך

לא חייב להיות!!! קראתי על זה בהרבה מקומות לא לכל אחת יש הקרום בתולים זה דבר מיקרוסקופי לא תמיד חייב להיות, מה גם שלא לכולן יש קרום בתולים ===> משתמע מזה לא תמיד יורד דם . ובמיוחד לא שבוע! נראה לי שפשוט קיבלת ואת לא מודעת לזה. בכל מקרה קראתי על הנושא הזה הרבה וממש לא חייב להיות דימום!

soofgania

New member
מעניין...זה חידוש בשבילי

שלא תמיד יורד דם או שלא כולן בורכו בקרום הבתולין.. בקשר אליי האמת שאינני זוכרת כמה זמן היה הדימום הפנימי אבל זה לא היה מחזור אני יודעת לעשות את ההבחנה.

למעלה