שאלה=]] (או שתיים)

שאלה=]] (או שתיים)

החופש הזה אני נוסעת בעז"ה לפריז=]] עכשיו---מישהו יודע אם יש שם הופעות של קווין+\הופעות של wwry? ואיפה יש חנויות עם דיסיקם של קווין\\חולצות שליהם?::] אם מישהו פה יודע אני ממש ממש אשמח אם תגידו לי..:]]

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif אין לי מושג לגבי החנויות..

אבל בקשר לשאלה הראשונה שלך, לפי מיטב ידעתי הופעות של WWRY יש רק בלונדון ובטורנטו.

shaharrr53

New member
יש בלונדון.

חנות שקוראים לה HMV. מקיסמום תקחי אונייה מפריס

Evi Virus

New member
../images/Emo45.gif חנות מעולה לפי הזכרונות שלי

מלפני 6 שנים P: אגב, מאוד אוהבת את החתימה שלך.

IדביבוןI

New member
out of the farm we'll be swimimg

with the mother durk, deep in the mitter where lions and tigers come running just to steal your lu-u-u-u-u-uck אני אוהבת את השיר הזה

Evi Virus

New member
כל הדיסק הזה מעולה!

אבל השיר הזה גם התחבב עליי מאוד בצורה מיוחדת משלו :) אני בכלל אוהבת יותר את הדיסק הראשון מאשר את השני, אהבתי בו כמעט כמעט הכל [C'mon Girl לא משתווה לשירים האחרים בדיסק הראשון, לדעתי]. יש לי חברה שבכל פעם שאני מתחילה לזמזם "Life is my friend..." היא מתחילה לעשות פרצופים מוזרים ומופתעים אבל היא התרגלה לזה עם הזמן, נראה לי שהיא אפילו ביקשה שאני אשיר לה את זה פעם

IדביבוןI

New member
אני עוד לא הצלחתי להחליט

אם אני אוהבת יותר את יופיטר או מארס, כי בכל אחד מהם יש שירים שאני ממש אוהבת ושירים שאני מעבירה. אבל עוד לא קראתי את כל במילים [עדיין
], ובדר"כ מילים שובות אותי יותר ממנגינה.

Evi Virus

New member
אצלי זה לפעמים מילים ולפעמים מנגינה...

וכבר הספקתי לשכוח איזה מביניהם הוא יופיטר ואיזה מארס, לכן לא כתבתי >< ואת האמת שגם אצלי זה כמו אצלך, כי ללא ספק יש גם שירים בדיסק השני שאני נורא אוהבת [ע"ע She Looks To Me, Make You Feel Better] מעבר לסינגלים [שאת Desecration Smile אני נורא אוהבת, ואפשר בהחלט גם להכניס פה את Tell Me Baby, כן
], וגם שמעתי את הראשון הרבה יותר פעמים מאשר את השני אז אני לא יכולה להחליט לגמרי. אני צריכה להקדיש קצת זמן גם לדיסק השני, למרות שאני לא באמת חייבת להחליט P: אבל כן, כדי להכיר יותר את השירים שם ולא רק את אלה מהדיסק הראשון. אני שומעת עכשיו את הדיסק
[הראשון, אלא מה.]

למעלה