שאלה.. או כמה :)

A לוןA

New member
לא עניין של חוסר בגרות

כתבתי על זה פה פעם-
כשאתה נותן לנשלטת שלך עונש התעלמות אתה חוטא מספר פעמים-
1. אתה חוטא לתפקידך כשולט- שליטה זה לא מתג ON/OFF. אם אתה שולט- אתה אחראי. אתה לא יכול להגיד- אני לא אחראי עכשיו לשבוע.
2. אתה חוטא לכח שהופקד בידך- אם היא במשבר עכשיו וזקוקה לך- אבל לא יוצרת איתך קשר כי כי הפעלת את כח הציות שהיא הפקידה בידך- נגדה.
3. חטאת להבטחה שלך, שתהיה שם בשבילה. יכול להיות שהיא צריכה אותך עכשיו, אבל אתה לא שם בשבילה, בגלל עונש מטופש?

מותר להגיד- אני צריך ספייס. אבל לתת עונש התעלמות/היעלמות- פסול בעיני.

מסכימה.

כשאמרתי "חוסר בגרות" זה כי זה הזכיר לי את הבחורים האלה שנעלמים לך, כי לא נעים להם להתמודד עם כעסים/אי נוחות/להגיד שהם כבר לא רוצים. אני יודעת שזה משהו אחר, אבל זה הזכיר לי את זה.

אגב, במקרה שלי, שמעולם לא השתמשתי במילת בטחון - עונש כזה בהחלט יגרור שימוש במילה כזאת, כמו גם ביטול פגישה כעונש, ניתוק שיחה, וכן הלאה. לי אישית זה יותר מכאיב ופוגע מכל עונש גופני.
כמו שאמרת - אני צריכה אותו שם בשבילי. מה שלא יהיה - נתמודד, רק שלא יתעלם.

niviru

New member
מחשבה יש על הרבה דברים

מעשה מגיע כשזה מתאים בלבד.

תשובות מעניינות..

המוטיב החוזר שהיה פה ברוב התשובות היה יותר סביב הצילוק ופחות סביב עניין הדם והפציעה עצמה..
מה שהותיר אותי פעורת פה.. איך זה אפילו לא חלף בתודעה שלי..

הצילוק הוא ברמה עמוקה יותר..
אבל לא כל חתך ופצע בעור משאירים צלקת לטווח ארוך.. לרוב השכבה העליונה של העור היא זו שנפגעת יש תקופת החלמה.. ועם טיפול וחיטוי נכון לא אמורות להישאר צלקות.. ואם כן.. זה משהו שמטבע האדם ייעלם לאחר מספר חילופי תאים בעור..

אני עדיין בפרדוקס עם עצמי.. כי הגעה לזוב דם מדליקה לי ניצוץ נוסף בעיניים שכבר פעורות ומטושטשות מכאב.
אבל הידיעה מראש שסשן כזה מתוכנן מחרידה אותי..
או לחליפין שימוש בציוד שעלול לפגוע בעור ללא כוונת המשורר היא תקלה חמורה בעיניי.

תודה :)

Dan_Kap_

Active member
דם

דם לא מדאיג אותי, אם אני מניח שמי שמשחקים בצורה שגורמת לדימום מבינים בנושאים כמו מניעת זיהום, עצירת דימום והגנה מפני הדבקה (רסס של דם באויר למשל עלול להעביר צהבת).

החשש שלי הוא לנזק בלתי הפיך הוא בנושא של צלקות, בדיקה של נטיה להצטלקות ופגיעה בלתי מכוונת באזורים יותר רגישים או עמוק יותר מהמתוכנן.

בכל מקרה, כמו כל פעילות בדסמית חשוב גם כאן שכל השותפים/ות יבינו מראש מהם הסיכונים, מהם הסימנים במידה ומתפתחת בעיה ובאילו אמצעים צריך לנקוט כדי להקטין את הסיכונים.

כרגיל, בעיני אין הרבה ערך להסכמה הדדית אם היא איננה הסכמה שמודעת לסיכונים.
ידיעת הסיכונים, הסימנים והאמצעים להקטנת הפגיעות הבלתי רצויות על ידי כל השותפות/ים מאפשרת התמודדות טובה יותר ומוקדמת יותר אם מתפתחת בעיות במהלך הסשן.

gidionline80

New member
כדי

לא להחרד:) עדיף לבוא בהשלמה גמורה ותקשורת טובה לסשן כזה
ומהצד השני לידע ולהכין את הנשלטת ולא ליצור חוסר ודאות ולעשות בהפתעה. גם זמן החלמה ואפטר קייר מוגברים נדרשים.

חושבת

שלא הייתי מסוגלת לזה בכלל.
אני אוהבת כאב, אבל להגיע למצב של חתכים נראה לי
קיצוני מדי עבורי.
המחשבה על דם היא משנית, כי הכאב שהחתכים יגרמו מעפיל עליו.

gidionline80

New member
את

ממש לא יכולה לדעת . זה אמנם נשמע קיצוני והליכה רחוק אבל בפועל זה מסוג הדברים שאחרי שאת עוברת תוכלי לומר שהשד לא היה נורא ככ ואף מהנה מאד. כמו בהרבה אלמנטים שעד שלא מתנסים לא באמת יודעים.

תיאורטית

אתה מאוד צודק.
גם מסטירות חששתי והיום אני נהנית מהן מאוד.
אבל כרגע לא קוסם לי לנסות

למעלה