שאלה, או יותר סקר

kokofoko

New member
שאלה, או יותר סקר

מישהו פה מביניכם פעם השתמש במה שהוא למד בקפוארה כדי להגן על עצמו או כדי לתקוף בן אדם אחר? והשאלה היא האם זה טוב להשתמש בקפוארה כדי להילחם חוץ מלרקוד?

Pr0zac

New member
כן

נגד איזה אחד שהתחיל איתי אבל אני ממליץ לא להשתמש בזה בסוף יוציאו עליכם איזה סכין

cordao de ouro

New member
תשובה שלי................

אני חושב שרק חלק מהתרגילים בקפוארה סת'ומרת רובם חזקים וכואבים הנה דוגמא:אני וחבר שלי הלכנו מכות הוא שם לי בעיטה בבטן עשיתי סקיבה לטרלה אמזוניקה ופגעתי לו בעף והמקום התחיל לדמם

BiAAcH

New member
מממ...

עוד לא יצא לי להרביץ למישהו מאז שאני בקפוארה (הלכתי מכות רציני אוליי 5 פעמים בחיים שלי, וזה גם לא היה הכי רציני), חוץ מלאח שלי, שלפעמים מתחרפן, ויכול להרוג מישהו, אז אני עושה לו הפלות, פעם אחת הוא מה זה התחרפן על הדשא, אז זרקתי אותו רחוק ממני והלכתי כמה מטרים, ואז הוא התחיל לרוץ אלי אז זזתי (כמו איזה מטאדור-לוחם שברים) והבאתי לו אסטרה, זה היה ענק!! הוא שכב שם איזה 15 דק' כי הוא לא יכל לזוז... אז בקיצור, לדעתי עם קפוארה אתה יכול בכיף לזיין למישהו את הצורה...

jennie 00

New member
ממש ממש לא../images/Emo70.gif

אולי נגד אחי והבאתי לו איזה מכטלו אבל לא יותר מזה

benny afro

New member
כן השתמשתי

שהלכתי מכות והיו עליי איזה 10 חברה, הפילו אותי לרצפה,אז הפלתי מישהו מהרצפה עם הפלה שלמדתי בקפואירה, זה נתן לי חלון להוריד לו אגרוף ולברוח משם.

למעלה