שאלה או בקשה לעצה...
לפני כמה ימים, למקרה שלא זכור, פרסמתי הודעה על איך ללכוד בירית כי דומינו הבירית ברח לי. ובכן, אחרי שהחתול והכלב נכנסו לאטרף בחדר ארונות ורצתי לשם מצאתי אותו מסתכל עלי במבט מאיים וגיליתי שהרבה זמן באמת לא ממש ראיתי אותו לאורך לחלוטין והוא כבר בערך 70 ס"מ אורך!
בכל אופן הלכתי לאט לאט, תפסתי אותו מהר מהאמצע של גופו והלכתי מהר לכיוון האקווריום שלו והחזרתי לשם את הקערת מים עם הדג שכבר הוצאתי מייאוש, כי ראשו היה אפור! <הוא אמור להיות שחור ירוק> הראש אכן היה כך זמנית כי עכשיו הוא שחור ויפה בחזרה ואני מקווה שהכל בסדר. הבעיה היא שהוא התפרע כמו אחוז אמוק ופחדתי שהוא יברח עוד פעם אז ניסיתי לתפוס אותו גם בו זמנית מאזור שקרוב לראש, והוא נשך אותי! עכשיו, ירד טיפה דם לא משהו רציני וזה לא שורף, (אחרי הכל.. בירית..חח
) אבל חברה שלי אמרה לי שגם אם זה לא שורף זה מאוד מאוד מסוכן כי בסופו של דבר נחשים לא עוברים חיסונים וזה יכול להיות מזהם פנימי או להעביר מחלות לדם. האם אני צריכה להיבדק? נשמע לי מגוחך לבדוק משהו שכבר בקושי רואים ולא כואב או שורף\:
לפני כמה ימים, למקרה שלא זכור, פרסמתי הודעה על איך ללכוד בירית כי דומינו הבירית ברח לי. ובכן, אחרי שהחתול והכלב נכנסו לאטרף בחדר ארונות ורצתי לשם מצאתי אותו מסתכל עלי במבט מאיים וגיליתי שהרבה זמן באמת לא ממש ראיתי אותו לאורך לחלוטין והוא כבר בערך 70 ס"מ אורך!