שאלה- אופ טופיק

Uzumaki Naruto

New member
שאלה- אופ טופיק

מישהו קרא את סדרת בלגריאד? (של דיוויד אדינגס) פשוט גמרתי את דרקוני להבת קיץ ולקחתי את הסדרה של בלגריאד מהספריה זה טוב? האם זה בא לפני או אחרי או שלא קשור לסדרת מאלווין (של אותו סופר) סליחה על הכתום, פשוט הייתי מאוכזב שלא היה את משחקי הכס בספריה...

Miss Pigmelion

New member
התחלתי לקרוא ואז...../images/Emo122.gif

לא היה בספרייה את ההמשך. בעקרון הייתי יכולה לבקש שיביאו מהספרייה הגדולה אבל לא היה לי נעים לבקש כל כך הרבה ספרים,\. זו סדרה טובה וכדאי לך להתחיל לקרוא. כדאי לך גם לחפש את משחקי הכס ולהשיג את הסדרה, היא מעולה.

lorats

New member
משחקי הכס זה ענק!!!

התחלתי לקרוא באלדרגיט רק פרק ככה היה משעמם..

strahd

New member
תשמע....

קראתי את סדרת הבלגריאד והיא נחמדה, אני לא אגיד שלא. היא בסדר, לא משהו, לא כמו משחקי הכס, אבל בסדר. המלוריאון היא סדרת ההמשך של הבלגריאד, ואותה פשוט ממש לא כדאי לקרוא מכיוון שזה אותו הדבר כמו הספרים הראשונים, אחד לאחד. לקרוא רק אם ממש אין משהו אחר.

לא יודע...

אישית אני דווקא אהבתי יותר את המלוריאן, ובכלל, המלוריאן הוא די הפירוט של הבלגריאד... לא יודע, הייתה סדרה לא רעה... אישית אני דווקא ממש אהבתי את כל 12 הספרים, אבל אני אחד שנקשר בקלות לספרים, ונהנה מהם הרבה יותר מהקורא הממוצע... לא יודע, אני דווקא חושב שזו תכונה נחמדה...

nedisrael

New member
הבלגריאד והמלוריאן הם ספרים

טובים להעברת זמן. הכתיבה די נחמדה וקולחת, הדמויות חביבות, אבל אחרי שקראת את כל עשרת הספרים- אתה לא מרגיש כאילו קראת משהו שיש בו שמץ של משמעות. אני זוכר לטובה את הסדרות, אבל העניין הוא שקראתי את הספרים בגיל 11, הטעם שלי היה שונה אז. משחקי הכס עדיף על כל דבר של דייוויד אדינגס. כולל אשתו והילדים

למעלה