שאלה ¼

Sweet Fantasy

New member
נראה לי שיש לי

איך יודעים אם יש? כי שהתקינו לי תמחשב מחדש, שמו לי מקודדים

Sweet Fantasy

New member
אבל

בדקתי במדיה פלייר, אין לי בכלל אפשרות לפתיחת קובץ MOV.. אמרו לי שזה נפתח בקוויק טיים משהו..? יש הבדל בין ווינדוס מדיה פלייר למדיה פלייר קלאסיק?

אזירפאל

New member
../images/Emo118.gifזה לא אותו נגן

מדיה פלייר קלאסיק נמצא אצלי ב - (אם יש לך ווינדוס XP) המחשב שלי
כונן C
Documents and settings
All Users
תפריט ההתחלה
תוכניות
Media Player Classic. או שפשוט תריצי חיפוש על Media Player Classic.

orit אורית

New member
אני משתמשת בתוכנה אחרת...

נגן MP3 - ג'ט אודיו הוא גם מבצע יופי של המרות... גם צפיה בכל פורמטי הסרטים חביב כזה.

orit אורית

New member
שרגא ממש נחמד וצנוע../images/Emo70.gif מאוד../images/Emo13.gif

יש לי כמה הקלטות של משה.. הוא שר אחרת לגמרי. משה שר אחרת לגמרי, אבל אם כבר מדברים על סרטונים בזמנו המליצו לי לשלוח את הסרטון הרצ"ב לדן שילון... זה היה לפני כשנתיים... והאיכות... כבר שמעתם על המצלמה שלי.. בכל מקרה... בשביל הקטע - שווה להוריד את זה...

danielia1

New member
סרטים ירוקים בשעה כזו....

אךךך אם היתה שם תוכיה היה קורע לה תצורה......הלו מה זה הדיבורים האלה? צנזר צנזר....

eari

New member
אני רוצה גם...

אני לא מצליח להוריד דרך האתרים שהעליתם אליהם את הקבצים והתמונות, בכדי שגם אני אוכל להנות, בפעם הבאה תעלו אותם בקשה לאתר www.sendit.co.il קצת התחשבות לא תזיק.. :) תודה.

orit אורית

New member
מה הבעיה להוריד משם?

הכי פשוט שאפשר. אם תסביר מה הבעיה - ננסה לעזור..

eari

New member
הבעיה..

רוב הזמן אני גולש מהסלולארי, הוא לא מצליח להיכנס לכל אתר... אבל עזבו, אל תשתגעו בשביל זה.

Me And Just Me1

New member
סרטון של רוברט, ניסיון

הוא סת הולך פה, אבל רציתי לראות אם זה מעלה... http://www.sendit.co.il/download.php?id=duS8GuhDYOrxRjvq8Nnd

orit אורית

New member
הממ... זה כשהיה 'ירוק' בענין...

היום.. השתבח.. לוקח לו יותר זמן.. מחייך כל הזמן.. לפעמים גם שר תוך כדי.. וכשמסיים - עולה למתקן המים לשתות... ואז חוזר ומאיים עלי.. חיים שכאלה. הא

מצופלח

New member
את בתפוז.

בס"ד יש פורום "עריכת וידאו" או משהו בסגנון. למעשה, יש פורום לכל דבר. לשאלתך, כנסי ל-download.com ותחפשי את המונח video compression. תבחרי תוכנה חינמית שנראית לך מתאימה. בהצלחה.

למעלה