שאלהלהלה יש דרך מאיפושהו להוריד את הקליפ של השיר שלהם THANKS FOR THE MEMORIES למחשב בחינם?! תודה !
S simsimit New member 25/3/07 #1 שאלהלהלה../images/Emo192.gif יש דרך מאיפושהו להוריד את הקליפ של השיר שלהם THANKS FOR THE MEMORIES למחשב בחינם?! תודה !
שאלהלהלה../images/Emo192.gif יש דרך מאיפושהו להוריד את הקליפ של השיר שלהם THANKS FOR THE MEMORIES למחשב בחינם?! תודה !
S simsimit New member 26/3/07 #8 אני אודה לך ../images/Emo9.gif ו...../images/Emo192.gif סורי לא הספקתי לקרואר חוקים..חח
F FallOutGirl New member 26/3/07 #6 ../images/Emo80.gif :O מה?!?! לא היה מיוז?? אבל אבל.. ב23:20 בערך שחזרתי הביתה עם אמא היה מיוז.. >; ואז כבר העברתי ערוצים והיה ניפ/טאק פרק ראשון והתחלתי לראות XD סדרה חביבה.
../images/Emo80.gif :O מה?!?! לא היה מיוז?? אבל אבל.. ב23:20 בערך שחזרתי הביתה עם אמא היה מיוז.. >; ואז כבר העברתי ערוצים והיה ניפ/טאק פרק ראשון והתחלתי לראות XD סדרה חביבה.
6 64 panic girl New member 26/3/07 #11 היה אתמול הופעה הופעה חיה של פוב בmtv ב-11 וראיתי ואחרי זה היה מיוז
F FallOutGirl New member 26/3/07 #17 ../images/Emo80.gif :O אוף נוו.. אבל הייתי בדרכי הביתה מאיזה קניון בפ"ת שקניתי עם אמא בגדים לבר מצווה של אח שלי.. חחח אם הייתי מצליחה לשכנע אותה לחזור ב22:00 לסדרה שרציתי לראות אולי אפילו הייתי מספיקה לראות את פוב.
../images/Emo80.gif :O אוף נוו.. אבל הייתי בדרכי הביתה מאיזה קניון בפ"ת שקניתי עם אמא בגדים לבר מצווה של אח שלי.. חחח אם הייתי מצליחה לשכנע אותה לחזור ב22:00 לסדרה שרציתי לראות אולי אפילו הייתי מספיקה לראות את פוב.
F FallOutGirl New member 26/3/07 #16 ../images/Emo80.gif זה עוד לא מגיע בקצב השידור שאצלנו.. אנחנו מקבלים את זה לMTV שלנו רק אחרי שלושה שבועות.. זה אמור להיות בעוד שבועיים-שלושה חחח
../images/Emo80.gif זה עוד לא מגיע בקצב השידור שאצלנו.. אנחנו מקבלים את זה לMTV שלנו רק אחרי שלושה שבועות.. זה אמור להיות בעוד שבועיים-שלושה חחח
כ כשמשעמם New member 26/3/07 #20 נ"ש.. מישהו יודע אם קיימת חולצה שלהם, ואם כע אז איפה אפשר להשיג ? \\: