שאלהלהלה

bilbolim

New member
שאלהלהלה ../images/Emo13.gif

בסוף ניראה לי שהתוכי שהכי מתאים לי זה סנגל, תתקנו אותי אם אני טועה אני צריכה תוכי ש... * אין לו הרבה אבקת נוצות * לא תוקף אנשים שהוא לא מכיר * יסתדר עם הכלב שלי (למרות שלא ניראה לי שתהיה עם זה בעיה כי הוא פינצר). * יכול להישאר חצי יום לבד בכלוב (אחרי זה יהיה לי זמן לשחרר אותו לא לדאוג) * שקט, לא חייב ממש אבל לא נעים מהשכנים... * הוא לא חייב להיות שיא היופי אבל שיהיה חכם וחברותי. ודרך אגב שאלתי בחנות חיות היום איזה כלוב מתאים לסנגל והראו לי כלוב שיותר קטן מהכלוב של הצינצילות שהיו לי ככה שהכלוב יתאים. ובנוגע לזה עוד שאלה אני רוצה לצבוע את הכלוב, אז יש איזשהוא סוג של צבע מתאים?

רואי

New member
אל תצבעי את הכלוב

זה לא טוב כי התוכי יתחיל לגרד את זה ויכול גם לאכול את זה ולא נראה לי שזה הכי בריא לו אני לא ייודע מה המצב של הכלוב כרגע אבל אני מאמין שאם תנקי אותו טוב זה יספיק

bilbolim

New member
קראתי מלא המלצות גם על קוואר

אז מה ניראה לכם יותר יתאים לי? סנגל או קוואר?

King Of Kromags

New member
קוואקר תוכי מקסים...../images/Emo103.gif

אבל בהחלט לא עונה על הסעיף של "שיהיה שקט, לא נעים מהשכנים..."

hoolon

New member
bilbolim, סנגל כן תוקף אנשים זרים

אני לא יודע מאיפה קיבלת את האינפורמציה הזאת. דווקא ככל שהתוכי פחות גדול הוא יותר נגיש ליותר בני אדם. רוב התוכים הבינונים והגדולים(ואני לא מחשיב קוואקר בקטגוריה הזאת) נקשרים לבן אדם אחד או שניים בדרך כלל, למרות שיש כאלו שדווקא מוכנים ליותר אנשים. אבל שלא תחשבי שסנגל הוא כזה שנותן לכולם לגעת בו.

bilbolim

New member
פשוט

אנחנו בבית 6 אנשים פלוס שני כלבים (אחד רוב הזמן בחוץ) לכן אני צריכה שלפחות לא יתקוף את אמא ואבא שלי שלי שלא נכנסים כמעט לחדר שלי.

hoolon

New member
זה לא מאה אחוז

אני מכיר את התוכי הזה, ולדעתי הסיכויים לא כל כך גבוהים שהוא יהיה חברתי להרבה אנשים

theshark

New member
כמה סנגלים גידלת שאתה כל כך

בטוח בעצמך? ג'וני שלנו משחק אם כל החברים שבאים לבקר. השבוע גיליתי שכשאומרים לו להסתובב הוא מבצע סיבוב של 360 מעלות.

למעלה