שאלהה (=

liron46

New member
שאלהה (=

תגידו יש מצב יעל ניכנסת לפורום הזה ??? וחוצמיזה מה קורה ומי מפה מכיר אותה דרך משחק החיים ומי מהשיר שלנו???

מור נוה

New member
תשובה.

סמדר ומורן הולכות לפגוש אותה עוד מספר ימים נראה לי (4 או 3) אז אני משערת שהם ידברו איתה ויבקשו ממנה גם אולי רשמיות לפורום.. אבל זאת רק השערה שלי ותכף סמדר או מורן בטח יאמתו אותה..נכון?

עוד חמישה ימים בעזרת השם../images/Emo57.gif

אנחנו נבקש ממנה רישמיות ושתיכנס לפורום. אם זה לא יילך - אנחנו חוטפות אותה בתוך התיק גב פומה שלי ולוקחות אותה אלי הביתה

מ א י י ק

New member
חח../images/Emo6.gif,יש לי שאלה..../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif

אם אתן מספרות ליעל שאתן מעריצות שלה,ועל הפורום ובלה בלה בלה... ואתן שואלות אותה אם היא מסכימה שזה יהיה הפורום הרישמי והיא אומרת "כן", והיא לא נכנסת לפורום,אז זה עדיין יקרא פורום רישמי
חח ופורומים רשמיים מופיעים עם סימן של כוכב כזה כתום בחיפוש של הפורומים.

כן, זה ייקרא.. והיא תיכנס.../images/Emo110.gif

יש לה מחשב בבית ואינטרנט וזה, אני חושבת. היא אמרה פעם כששאלו אותה שהיא לא כ"כ משתמשת במחשב שלה והיא לא גאה בזה, ושהיא בעיקר מחפשת בגוגל פסטיבלים וכזה. היא בטח תיכנס אם נסביר לה איך להירשם והכל
*מקווה*

מ א י י ק

New member
תכיני לה שם משתמש../images/Emo19.gif

תרשמי בשבילה,עם סיסמא והכל,ותתני לה דף עם הכתובת המקוצרת של הפורום,ועם הסבר ברור וטוב איך להיכנס לשם משתמש ולפורום ואז היא תרשום לנו ^___^

מ א י י ק

New member
חח בכיף..../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

נממ...צילומי מסך בהדפסה זה גם משהו יעיל שיעזור לה,יותר קל לחפש ולהבין ^^ ולא התכוונתי לצילום מסך של כל המסך,רק של החלק הנדרש - גזור.

למעלה