שאלהה

tomdror123

New member
שאלהה

תראו אני יוצא כל הזמן לגבעה ליד הבית שלי ומחפש נחשים תמיד אני מוצא עקרבים ועכבישים אבל אף פעם לא מוצא נחשים איפה מוצאים אותם???

אילון פ

New member
זה תלוי איפה ומתי...

ביום קר סביר שלא תמצא נחשים משום שהם לא יוצאים מהמחילות, כנל לגבי יום חמסין, זה גם תלוי בסוג הנחש ואיפה אתה גר (דרום/צפון/מרכז הארץ)

tomdror123

New member
אני גר במרכז

מודיעין ליתרדיוק.... אבל הלכתי ביום שלא היה חם ולא קר ולא מצאתי... מצאתי עקרבים וכו אבל לא נחשים!!

roy27787

New member
אתה צריך להתאים את עצמך אל תנאי

המחייה של הנחשים וכך החיפוש יניב יותר תוצאות. למשל לחפש במקומות חמימים ולחים(נדמה לי שזה מה שהם אוהבים..הנחש שלי כל היום על האבן חימום) ולחפש בכל מיני מחילות,ניתן להכניס זרד קטן ולתקתק איתו באדמה אולי זה ימשוךא ת הנחש החוצה. ובכל מיני כוכים וכו' אולי אתה תוכל למצוא.

tomdror123

New member
יש לך אבן חימום?

אחי כבל חימום זה לא בריא לנחש.... זה יכול לעשות לה כוויות

שובל09

New member
כנס...

אני גם גר במודיעין, ובפעמים שיצא לי לראות נחש, זה היה מש במיקרה ובלי שציפיתי, אני מציע לך לחפש באיזור של מגדל המים בתיתורא... ובכלל יש שם זוחלים חמודים... :) בהצלחה! אם תרצה יום אחד ללכת לחפש ביחד, שלח לי הודעה למסרים אישיים...

blioblibizim

New member
אני גר במכבים...

מול הרמזורים(במקביל לכביש 443) יש מקום עצבני לגמרייי לזוחלים!! אה ותום אנחנו לא ממודיעין אלא ממכבים! שובל פעם היית בגבעות של הכביש שעוקף את בית סירא???. יש שם כמויות של עקרבים בלתי מתוארות!! אני וחבר שלי פעם היינו שם מתחת לכל אבן שניה היה עקצן!

כמה דברים..

דבר ראשון תום, עופר באמת צודק אנחנו ממכבים ומודיעין אולי קרובה אבל עדיין אנחנו מכבים דבר שני עופר עם אני יודע על מה אתה מדבר אז אתה צוקד זה מאחורי שלב א' איפה שעושים מדורות בל"ג בעומר ודבר אחרון עם אתם עושים חפושים תגידו לי אני ישמח להצתרף...

salingre

New member
איזה כיף לכם

הלווי הייתי גם גר שם משעמם לי פההההההה אני מת ללכת אם אנשים לחפש נחשים.!!! ואין לי אם מי

blioblibizim

New member
נאסר קודם כל...

תתמודד עם צפע באיזשהי דרך ואל תקרא ללוכד ואז תבוא איתנו לפארק היורה... סתםםםם עכשיו זה לא העונה שמה שמה צריך ללכת בערך בחנוכה להפוך אבנים שהנחשים ישנים! וכן זה איפה שאתה מדבר...

להפוך אבנים בחורף?

זה לא ממש דבר חכם לעשות, בטח לא אם אתה חובב זוחלים. בחורף הזוחלים נחים והפיכת אבן וחשיפה של הזוחל עלולים לגרום לו למוות אם הוא לא יצליח למצוא מקום טוב אחר להעביר בו את החורף. לכן מומלץ להתאפק ולא לחפש זוחלים בחורף.

blioblibizim

New member
בקיץ מאודד קשה לראות!

בקיץ אנחנו גם לפעמים הולכים אבל מאווד קשה לראות נחשים יותר מ5 שניות! אני וחבר הלכנו לחפש בפעם האחרונה שעוד לא ידענו שאסור לתפוס נחשים מהארץ עכשיו אנחנו באמת הרבהה פחות הולכים! ולסלינגור דבר ראשון:אני ובכר חברים וזה היה ממש לא רציני כי גם אני לא מתעסק עם צפעים ולא התכוונתי שיתפוס אותו בישווב שלנו יש כמה אנשים חברים שלי שכן מתעסקים עם צפעים ולא לוקחים 500 שקל!!

salingre

New member
סלינגרה לא סלינגור

ותשתדל לקרוא לאנשים בשמם הפרטי

למעלה