שאלהה!!

SOME SAY

New member
שאלהה!!

אז ככה: יש לי חמש סימס: אניברסיטה, נייטלייף, עושים עסקים, חופשה נעימה וטין סטייל סטאף. ביום שישי קונים לי סימס חיות ועונות השנה. פעם שאלתי אתכם מה יכול לגרום לסימס שלי להיות פחות איטי ואתם אמרתם לי להוסיף זיכרון למחשב. אבא שלי שאל איזה שהוא איש מחנות מחשבים אם זה יכול לעזור והוא אמר שלא.. אז שוב.. מה אתם חושבים שכן יכול לעזור?.?? זה מאוד חשוב לי ותענו לי בהקדם בבקשה תודה מראש לירון (( =

mor2521

New member
../images/Emo207.gif איך טין סטייל?יפה?

אולי המחשב יותר מידי עם זכרון או שהדיסק שרוט...אין לי מושג.... נץב טין סטייל שווה?לקנות?

D R Jones

New member
הרעיון בלקנות זכרון ראם לא בהכרח טוב

אחד הדברים הכי טובים שאת יכולה לעשות למחשב שלך לפני שתקני זכרון ראם סתם במלא כסף ואולי את לא צריכה לקנות דבר שכזה תבצעי איחוי דיסק תזרקי זבל שאת לא צריכה מהמחשב הכוונה להורדות שסיימת ואין לך צורך בהם יותר של שירים ,משחקים,סרטים וכולי וכולי תנקי תמחשב מתוכנות שאת לא צריכה יותר שסתם יושבות לך על הזיכרון וזוללות זיכרון תבדקי כשאת נכנסת למחשב מה עולה לך ישירות לסיסטם טריי (system tray) יש מצב טוב שאולי יש לך שם המון תוכנות שעולות באופן אוטומטי ואת בכלל לא צריכה אותם אז תדאגי להכתיב בהגדרות של כל תוכנה ותוכנה כזאת שעולה לך בסיסטם טריי ואין לך צורך בה (זה זולל ראם שלפעמים לא הכרחי) מעבר לכך כדאי כדאי מאוד לנקות את המחשב מתוכנות ריגול יכול להיות שהם יושבות לך על המחשב סתם וככה נכנסים לך קבצים שבכלל לא רצית ושוב יש לך זבל במחשב מה מעבר? תבדקי את ההגדרות של המחשב יכול להיות שההגדרות שלך במשחק לא אופטימליות -מה הכוונה? תבדקי לדוגמה שהמרחק שאת רואה בסימס של השכונה הוא לא בטווח הכי גדול מספיק גם טווח בינוני,תבדקי שהאיכות של התמונות שאת מצלמת בסימס לא עומד על האיכות הכי גבוה ותמונות הכי גדולות שניתן מספיק בהחלט תמונות בגודל בינוני באיכות טובה ולא הכי טובה! יכול להיות ששוה לך גם להוריד עדכון לכרטיס המסך זה יכול מאוד לעזור לשפר את איכות המשחק רק אם עשית את כל הדברים האלה ועדין המחשב שלך יעבוד לאט מדי באמת לאט מדי תשקלי! לקנות הרחבת זיכרון ראם -ושוב לא צריך להשתגע מספיק זיכרון נוסף של 256 ולא ג'יגה או 512 מאחר ויש לך סימס והוא עולה זאת אומרת שאת צריכה מה שנקרא מעין זיכרון של המחשב כך שהוא יוכל לבצע יותר פעולות אבל! והנה אבל גדול - יכול להיות שהסימס עולה לאט מדי כי אין לך מספיק זיכרון בדיסק הקשיח וניצלת כמעט את כולו ובמצב כזה הרבה יותר ישתלם לך להרחיב את זיכרון ההרד דיסק ולא לקנות זיכרון ראם. לכן קודם כל תנקי תמחשב מכל "הזבל" שיש עליו ואח"כ תסתכלי מה יותר כדאי זיכרון ראם או זיכרון של דיסק קשיח...אל סתם תבזבזי כסף במיוחד לא ברכיבי מחשב הם יקרים הם חשובים וכדאי להשקייע בהם בחוכמה

למעלה