שאלהה!!!

omri klain

New member
שאלהה!!!

אני רוצה לעשות פאק של 6V ואני שם 5 בטריות של GP 2600 או2300מילי אמפר השאאלה שלי היא האם זה יהיה טוב??(הסוללות)??

sagife

New member
האם זה יהיה טוב?? הסוללות??

לא כ"כ ברור למה אתה מתכוון... אם שאלתך היא "האם הדרך ליצירת פק של 6V היא ע"י צירוף 5 תאים",התשובה היא חיובית. אם שאלתך היא "האם סוללות GP מתאימות ליצירת פק ", תקבל דעות לכאן ולכאן. אם שאלתך "האם קיבולת של 2300-2600 מיליאמפר מספיקה/מתאימה לפק בטיסן" התשובה היא- בטיסן עם ארבעה סרוואים סטנדרטיים, זה מעל ומעבר. אגב, בניית פק (הלחמות וכו') אינה עניין פשוט, ומצירכה ציוד מתאים וידע. ציוד ביתי/חוסר מיומנות יביא בדר"כ לפגיעה בתאים עצמם, ויעלה מאוד את הסיכון לכשל (התנתקות אחד התאים במהלך טיסה) במהלך טיסה.

umbo

New member
סוללות של GP מתאימות אבל .....

למערכת רגילה הן בנפח קצת גדול מידי. סוללות שמסופקות ע"י המפעל הן בדרך כלל של 600 - 700 מיליאמפר שעה והן אמורות להספיק ליותר מ-3 שעות עבודה. אתה רוצה להשתמש בנפח גדול פי 4. בשביל מה ? יש לך כוונה להטיס 12 שעות רצוף ? הטעינה של סוללות כאילו היא ארוכה מאוד ע"י מטען רגיל (יומים וחצי) אז בשביל מה זה בעצם טוב ? לא כדאי לטעון אותן פעם בחודש כי אתה אף פעם לא יודע כמה הם איבדו בפריקה עצמית (תאורתית זה אפשרי אבל כאמור לא כדאי). תעשה עוד פעם חושבים......

למעלה