שאלההה יש הופעות קרובות של סינרגיה??
ס סינטטית New member 20/7/06 #4 בכלל בכלל... בינתיים. גם לא בניצנים... עד להופעת השקה כנראה פגרה זה רע!
ס סינטטית New member 20/7/06 #5 בכלל בכלל... בינתיים... גם לא בניצנים, עד להופעת השקה כנראה.... פגרה זה רע!
Y yaooo New member 21/7/06 #7 חח הבנתי... אוף! רציתי לקחת את חברה שלי להופעה שלהם.. השיר שלנו זה "לחבק אותך" אז רציתי.. בעע
ט טימי האופטימי New member 22/7/06 #14 הבדלים: ../images/Emo3.gif , הייתי חייב..../images/Emo13.gif אחרי בנתיים, עשית נקוה אחת-בהודעה הראשונה, בהודעה השנייה- עשית שלוש נקודות, וגם- עד להופעת השקה, בהודעה הראשונה זה ירד שורה.....
הבדלים: ../images/Emo3.gif , הייתי חייב..../images/Emo13.gif אחרי בנתיים, עשית נקוה אחת-בהודעה הראשונה, בהודעה השנייה- עשית שלוש נקודות, וגם- עד להופעת השקה, בהודעה הראשונה זה ירד שורה.....
Y yaooo New member 22/7/06 #10 ../images/Emo207.gif רק אני שמתי לב שרון הופמן הסולן ממש מזכיר את הסולן של nickelback?? גם בקול וגם בפנים! או שאני שרוט? חחח
../images/Emo207.gif רק אני שמתי לב שרון הופמן הסולן ממש מזכיר את הסולן של nickelback?? גם בקול וגם בפנים! או שאני שרוט? חחח
ס סינטטית New member 22/7/06 #13 אתה לא לבד וגם... היה על שזה דיון בפורום בהיידפארק כבר לפני המון המון זמן.... (משהו כמו שנתיים ויותר), ואפילו כל פעם מקפיצים את האשכול, זה אחד ה-אשכולות של הפורום. חח... http://hydepark.hevre.co.il/topicarc.asp?whichpage=1&topic_id=737735
אתה לא לבד וגם... היה על שזה דיון בפורום בהיידפארק כבר לפני המון המון זמן.... (משהו כמו שנתיים ויותר), ואפילו כל פעם מקפיצים את האשכול, זה אחד ה-אשכולות של הפורום. חח... http://hydepark.hevre.co.il/topicarc.asp?whichpage=1&topic_id=737735
מ מירית13 New member 23/7/06 #18 יווווווווווווווווו גמאני חשבתי שאני היחידה איזה קטעע!! לא העזתי אפילו לשאל... חחחחחחחחחחחח אני מזה אוהבת את ניקלבלאק. לא כמו את סינרגיה. אבל אני אוהבת [איזה קטעעעעעעעעע]
יווווווווווווווווו גמאני חשבתי שאני היחידה איזה קטעע!! לא העזתי אפילו לשאל... חחחחחחחחחחחח אני מזה אוהבת את ניקלבלאק. לא כמו את סינרגיה. אבל אני אוהבת [איזה קטעעעעעעעעע]
Y yaooo New member 23/7/06 #19 חחחח ניקלבאק גדולים יאלללה הפורום הזה ישןןןןןן בואו נעיר אותו חחח אז ככה... מממ... תנו שירים טובים שאתם אוהבים של שתי הלהקות חח אני אוהב את סינטטי ולחבק אותך ואת savin' me שד"א הוא ממש מממש מממממששש טוב! ועכשיו שמעתי לראשונה את If everyone cared שממש טוב גם
חחחח ניקלבאק גדולים יאלללה הפורום הזה ישןןןןןן בואו נעיר אותו חחח אז ככה... מממ... תנו שירים טובים שאתם אוהבים של שתי הלהקות חח אני אוהב את סינטטי ולחבק אותך ואת savin' me שד"א הוא ממש מממש מממממששש טוב! ועכשיו שמעתי לראשונה את If everyone cared שממש טוב גם