שאלההה

ShIr LoVe RoNi

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo45.gifהיא מדהימה../images/Emo99.gif

הפרסומת כל כך מגניבה, כולם שם ממש יפים

KiShKooSh

New member
פרסומת מוזרה:S

לא הבנתי מה הקשר לכלום ומה הקשר בין השמיניה לראפרים ולקעקועי מדבקה מי שהבין מתבקש להסביר לי

ShIr LoVe RoNi

New member
../images/Emo221.gifלפי מה שהבנתי../images/Emo9.gif

כנראה בגלל שהיום המון ילדים אוהבים את השמינייה, הם יקנו כל דבר, אבל כל דבר בשביל שיהיה להם קעקוע של שמש או דולפין רק בגלל שעל כוכב מהשמינייה היה את זה.

לא שזה עצוב אבל...

פשוט רוב הקונים הם ילדים קטנים שלא תמיד חושבים בהיגיון אז זה לא כמו שהיה בווראיטי שחלק מהאנשים אמרו שזה עצוב שעדי אמורה להגיד לנו לתרום ורק אז נתרום... זה לא ככה כי עכשיו זה ילדים שאפשר לשכנע בקלות..!

nWkobi

New member
מצטער מאד אבל את צודקת במשהו

צשום מה ילדים פה מתנהגים כאילו המוח שלהם לא עובד בכלל...או במילים אחרות פתי מאמין לכל דבר...וזה עצוב.

זה לא כל כך עצוב...!

זה ילדים קטנים שרואים משהו ואומרים להורים : תקנו לי! מה שעצוב זה שאפשר לנצל את זה...

chen010189

New member
זאת המטרה של עלית

הרי ברור שאיפה שהמפורסמים נמצאים יהיה קהל גדול, ככה זה. בגלל זה הביאו את השמינייה ולא סתם ניצב אחר, חשבו שזה ימשוך יותר ילדים... גם אחת הסיבות שהביאו את השמינייה לחתום על הספרים בשבוע הספר הייתה לקדם את המכירות של הספר.

DoRiNuS sMiNiA

New member
רוצים מתכון לסנדוויץ' שולט?../images/Emo8.gif

שוד שלי צריך להיות שף,אני אומרת לכם! מה צריך? -צ'יפס [חטיף!] -לחמנייה [אבל שווה] -חומוס [ורק אותי זה מצחיק] -פסטרמה. דוחסים הכל ללחמנייה [גם את הצ'יפס] וזה פשוט ט-ע-י-ם-!

DoRiNuS sMiNiA

New member
לא!!!../images/Emo7.gifעידן!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifלמה????

זה לא שאני שונאת את הגלגיליות,חלילה. אלא אני שונאת את עידן!
הכלב היה בתחרות באיטליה,חבל שלא התרסק המטוס שהוא עלה עליו!
הוא אדם מרושע. ועוד היום כושר!!
אה ויש את ירדן הפוסטמה,היא כזאת סתומה,היא בגילי,היא כזאת צבועה,כל כך ילדה מגעילה. אני שונאת אותה!!!!11111
לא רוצה מופע קבוצתי!

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למעלה