שאלההה

שאלההה

אני משחק הרבה ביליארד ואני די טוב אבל זה עולה המון כסף כל הזמן לשחק במועדונים אז החלטתי שיהיה לי שולחן בבית-אבל שולחן עולה המון כסף ועכשיו אין לי כ"כ הרבה אז חשבתי לבנות שולחן(דוד שלי נגר-קבלן ואני יכול להשיג עצים,שיש וכאלה) ואז רק לקנות לו בד וסטקות וכדורים. 1.האם זה אפשרי לבנות שולחן לבד ושיהיה ברמה סבירה. 2.בבאנדות יש איזהשהו גומי שמחזיר את הכדורים? 3.כמה עולים-סטקה,כדורים,משולש,גיר ובד מאיכות סבירה-לא משהו הכי טוב? 4.למישהו יש תוכנית לבניית שולחן?

9ball master

New member
אני מציע ש....

תעבור על ההודעות שיש בפורום, אתה תמצא את רוב התשובות.... אישית, אני מציע לך לחסוך ולקנות שולחן מקצועי

DCS

New member
הנה לינק לתוכנית

http://www.bestbilliard.com/resources/buildtable.cfm דפדף אחורה בפורום ותראה כמה עולה בנייה לבד. העלות המינימלית היא כ 2000 ש"ח.

Anin17

New member
איך 2000 ש"ח?

עבודות שיש מחשבים עפ"י מטר רץ בשולחנות 8-10 פיט יש 6 מטר שיש שיש חברון פשוט בעובי 3 ס"מ יעלה הכי זול 300 ש"ח למטר וסה"כ 1800 ש"ח איפה כל השאר?

DCS

New member
חבל שאתה לא קורא

כתבתי עלות מינימום - ובטח שלא כתבתי שיש. בוא לא נשכח כי רוב השולחנות שנמכרים בארץ לקהל יעד שהוא לא מקצועני ולא מסחרי הוא מבסיס של עץ ולא שיש. דרך אגב מבדיקה שלי גם בתוספת שיש המחיר יהיה קרוב ביותר למחיר שציינתי. ואל תגיד עכשיו : רק מקל עולה 1000 ש"ח או הרשתות עולות 1500 ש"ח. מדובר על מינימום

Anin17

New member
עדיף לקנות משומש מאשר לבנות מינימום

כמו שאתה מציע

DCS

New member
חבל חבל ...

הבחור שאל אם ניתן לבנות ונתתי לו תוכנית לבנייה. הוא גם כתב שאין לו בעיה של עצים ושיש (העלות העיקרית) מה כבר נשאר לו להשקיע לרמה חובבנית. כמה יעלה לו מינימום שולחן שיש? ואני אשמח אם תגיד לי מי מוכר שיש 9 פיט ב 2000

למעלה