שאלההה

DimaStyle

New member
שאלההה

למה בליגה הישראלית שקבוצה קונה שחקנים במיליונים שקלים(7+) הערך שלהם שהם מגיעים לקבוצה הוא 1-2 מיליון גג? זה לא משנה מה הערך של השחקנים בקבוצה הקודמת פשוט זה לא מסתדר כל כך.

dlml

New member
בכל ליגה זה ככה

וזה ככה גם במציאות, הערך של יעקובו למשל שהיה בחיפה, הוא בערך רבע מהערך שלו שהוא עכשיו באנגליה, וזה פועל על פי העיקרון שאם השחקן למשל ישחק בליגה טובה, הוא יהיה שווה הרבה כי אם זו קבוצה גדולה שרכשה אותו ונותנת לו לשחק זה אומר שהוא טוב, ואם זו קבוצה קטנה זה בדיוק ההפך, נכון שזה לא תמיד ככה אבל זה מה יש.. למשל אם קונים צעיר כמו מוקואנה בליגה הישראלית הוא יהיה שווה חצי מילידון דולר ובליגה גדולה הוא יהיה שווה 5 מילידון דולר.. (הסתבכתי עם הניסוח אבל אני מקווה שהבנת)

Coon Jew

New member
חשבתי שאני גיליתי את מוקואנה ../images/Emo10.gif

שחקן ענק! במשחק הראשון הוא הכניס לי 6 שערים במשחק אחד נגד נתניה בחוץ..מזל שדוארטה נפצע

Shai10dk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב שלא כל בן אדם שני קונה אותו והוא כבר מוכר מ2005... בכל מקרה אחלה שחקן P=

זה קורה בכל ליגה אבל בישראלית

הוא יורד ביחוד, ומאוד קשה גם למכור שחקנים במכירים יקרים. לדעתי המחיר יורד בגלל שהשחקן משחק בליגה ובקבוצה מהרמה הנמוכה, ולא מהיוקרתית. קרה לי הרבה פעמים ששחקן שמכרתי בגרושים לקבוצה מאיטליה, והערך שלו הוכפל או אפילו שולש.

The Bz

New member
דווקא קניתי את מליקסון בלא הרבה

ומכרתי אותו אחרי עונה או שתיים שרובו היה 15 ו20 ב2 מיליון לרומא וראיתי שהוא שווה שמה 5 מיליון ומשו:|

למעלה