חחחחח ובאמת כיף לך... גם על החברה שרואה את זה וגם על החדר
L Lirchu New member 10/9/05 #22 נצל"ש שמייח! ../images/Emo13.gif היום עשיתי את הסרטון VM הראשון שלי!!! אני לא ישלח לכם אותו כי הוא לא משו בכלל, קצר וזה רק תמונות ועוד כמה אפקטים חמודים. זהו רק רציתי לשתף אותכם!!! במשך הזמן אני יתשכלל ואז נדבר על שליחה!!! מואה VERONICA DUNCAN
נצל"ש שמייח! ../images/Emo13.gif היום עשיתי את הסרטון VM הראשון שלי!!! אני לא ישלח לכם אותו כי הוא לא משו בכלל, קצר וזה רק תמונות ועוד כמה אפקטים חמודים. זהו רק רציתי לשתף אותכם!!! במשך הזמן אני יתשכלל ואז נדבר על שליחה!!! מואה VERONICA DUNCAN
ח חותםםם New member 10/9/05 #28 כל הכבוד לירייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ח חותםםם New member 10/9/05 #27 חחח וואי כיף לך..אני גם רוצה חברה שרואה איזה כיף לך על החדר!!!! נראה לי אני גם אעשה משו בסיגנון
• •°D a N u § h°• New member 10/9/05 #23 יש לי שאלה קטנה על פרק... על פרק 13 LORD OF THE BLING רציתי לשאול מה בעצם היה בסוף עם הברווזים האלה שורוניקה קנתה ובעצם יצאו מהתעלת מים הזאתי שהבן של המילטון הזה היה שם? למה היא שמה שם ברווזים ולמה היא אמרה לו שהוא חכם והוציאה כזה משהו מהברווזי גומי?
יש לי שאלה קטנה על פרק... על פרק 13 LORD OF THE BLING רציתי לשאול מה בעצם היה בסוף עם הברווזים האלה שורוניקה קנתה ובעצם יצאו מהתעלת מים הזאתי שהבן של המילטון הזה היה שם? למה היא שמה שם ברווזים ולמה היא אמרה לו שהוא חכם והוציאה כזה משהו מהברווזי גומי?
I irene17 New member 10/9/05 #25 כן היא שמה ציוד מעקב בברווזים ועקבה אחריהם. ככה היא ידעה לאן הגיעה הטבעת ומצאה את "החוטף".
N Nitzan122 New member 12/9/05 #31 כן אבל היא ידעה שזה הוא כי היא ראתה אותו עם הדגם של זה בבצפר... ואז היא קלטה מה הוא עושה ושמה בברווז את המכשיר כדי לבדוק איפה זה יוצא
כן אבל היא ידעה שזה הוא כי היא ראתה אותו עם הדגם של זה בבצפר... ואז היא קלטה מה הוא עושה ושמה בברווז את המכשיר כדי לבדוק איפה זה יוצא