שאלההה

• פותח הנושא LiL H
  • פורסם בתאריך

LiL H

New member
שאלההה

יש לי קוקטייל... מותר לי להביא לו בננה?:)

d-edge

New member
ותר ואפילו מומלץ..

תוסיפי לו ירקות ופירות בכלי נפרד כל בוקר. יאריך את חייו וישפר את בריאותו. שתוכי יחיה רק מגרעינים זה כמו שאת תחיי רק מקורנפלקס. מזין. אבל לא מספיק.

kingofthenet

New member
אז תנסו....

אם הוא בקשר חזק ויש ביניכם אמונה (אני לא מאמין שאני אומר את זה חחח)...אז כדאי שתנסו להאכיל אותו ביד..כאשר הוא עליכם ולא לזרוק סתם בכלוב...

LiL H

New member
מממממ

קניתי אותו לפני פחות מחודש.... אין בנינו קשר כזה טוב אבל אני מנסה הכל . ויש לי שאלה.. אני פוחדת לרסס אותו לא יודעת למה... כמה יעלה לי לקחת אותו לוטרינר עם החומר ושהוא ירסס אותו? כי הוא מתגרד המווווון

גרודים וכו....

לפני שאתם מתקוננים/רוצים לרסס את התוכי בחומר נגד פשפשים תבדקו אם יש לו פשפשים... (אני מגדל 8 שנים תוכים ואף פעם לא ניתקלתי בזה !!) אנחנו נמצאים עכשיו בתחילת הקייץ.. ובתקופה זו התוכים מחליפים ניצוי, לכם הם מרבים להתגרד ולהתנקות. אוהד

נעה גל

New member
אם יש, רואים אותם - כשקיבלנו את

קטשופ מהחנות היו עליו יצורים שלא היתה בעיה לראות אותם (הוא היה בהיר). אלה לא פשפשים (שהם חרקים די גדולים) וגם לא פרעושים (שבדר"כ יש על חתולים) אלא משהו שנראה יותר כמו כינים (ואני לא חושבת שאלה כינים). אני כמובן אצתי רצתי לקנות את הריסוס עוד באותו יום ודי חששתי לרסס אותו, בסופו של דבר זה התברר כפעולה פשוטה מאוד. הוצאתי את כל האוכל והמים והצעצועים מהכלוב וריססתי אותו כשהוא היה בפנים. באופן טבעי הוא פתח את הכנפיים ויכולתי לרסס גם מתחת להם. תוך יום לא נראה עליו אפילו לא יצור מהלך אחד. חזרתי על הפעולה אחרי שבוע (כמו שכתוב על הריסוס) ובא לציון גואל - מאז לא נמצאו יותר טפילים למינהם.

LiL H

New member
אני פוחדת...

אני פוחדת לרסס אותו לבד.... כמה יקח לי וטרינר לעשות את זה? הוא ממש מ]חד מזה והוא כזה קטן וחמוד..

d-edge

New member
תעשי מה שהראיתי לך..

שימי את זה לידו (ליד הכלוב) כמה ימים.. הוא יתרגל למראה של זה ולזה שזה לא דבר מאיים.. אח"כ תרססי אותו.. הוא יתרגל. ותעשי את זה רק אחרי שתוודאי שבאמת יש לו כינים.

למעלה