שאלההה לא פשוטה

שאלההה לא פשוטה

אניי וחברותיי טסות לבודפשט מחר בלילההה הרולינג סטונס במקרה יהיו שם ביום שישי, צירוף מקרים שכזה יש למישהו אולי מושג איפה אפשר להשיג כרטיסים/ לבדוק מחירים של כרטיסים? המידע שהשגנו בינתיים אומר שהכרטיסים עולים בערך משו כמו 180 יורו, שזה בסביבות האלף שקל, שזה, איך אומרים? הזוי! כל מידע חדש יתקבל בשמחה:) תודה ויומטוב!!

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif למרות שזה קשה יותר לביצוע...

כי זה עדין 1,000 ש"ח. אבל אם הייתי נמצא באותה מדינה שהם, והיו לי 1,000 ש"ח פנוים, בזה הייתי משקיע את הכסף

Anuerysm

New member
נכון, אבל העניין הוא שאני אומר שכדאי אפילו

לשבור חיסכון או שניים, במיוחד אצל הרולינג סטונס שסיבובי הופעות שלהם זה משהו של פעם בכמה שנים ואסור לשכוח שהם הולכים ומזדקנים

Caraya

New member
אני חושב שהייתי מוותר

רבאק, זה המון כסף. ההופעה היחידה שהייתי מוכן לשלם עליה סכום כזה היא איחוד מלא של פינק פלויד או לד זפלין...

אהמ... :/

אם היה לי כסף מיותר/ההכנסות שלהם היו נתרמות למען משהו/הם מסוגלים להחיות מתים, אז אולי היה מותר להם לקבל 1000 שחים, עם כל הכבוד שאני רוכשת להם אבל כל אחדדד והשיקולים שלו

Anuerysm

New member
נכון, מה שכן אני צריך להגיד לך

בטוח יש כרטיסים זולים יותר, אני שילמתי 120 דולר על הכרטיס וזה ידוע שאצלנו ההופעות הכי יקרות

nothingman1

New member
לא הייתי הולך

אבל זה לא באמת משנה מה אנחנו היינו עושים, זה תלוי כמה את אוהבת אותם ומה המצב הכספי שלך

Vdrums

New member
אם זו אחת מהלהקות שאת אוהבת ושומעת

ובלה בלה בלה. זה שווה, זה המחיר וזה לא מוזר ולא הזוי. אני שילמתי 200$ לכרטיס של הפוליס וזה עוד היה זול. (כרטיס ברחבה למטה הגיע ל3-5 אלף דולר...

o pie

New member
זה מוגזם לגמרי

אני אף פעם אני לא אבין מחירים כאלה... הלהקה בסה"כ באה לעשות מוזיקה טובה, הקהל בסה"כ בא לשמוע מוזיקה טובה. למה לעשוק? מוזיקה מדברת לכל העם... לא רק לעשירים, מעל 300 שקל להופעה בודדת זה מאוד מוגזם לדעתי

mallava

New member
צודק לגמרי

לאן הגענו 1000 שקל להופעת רוק לא הייתי הולך גם אם הביטלס היו מתאחדים

Vdrums

New member
ביטלס לא יקרים...

פול מקרטני הופיע חינם לפני שבועיים בחנות דיסקים בהוליווד...

jonXD

New member
ההופעה האחרונה של הביטלס היתה על גג בלונדון

בחינם

למעלה